Inlägg

Inlägg som Tinardirith har skrivit i forumet
Av Tinardirith
Skrivet av morxy49:

Vänta nu? ska du verkligen köra eyefinity?

Nej han verkar inte ska göra det.

Skrivet av Poontus95:

Kan tyvärr inte byta anslutningarna, har inte tillräckligt med adaptrar för att göra det..

Det enda jag har testat med tre skärmar är att jag provade ¨bara för att¨ att ha skärmen via dvi, tvn vid hdmi och en till skärm vid dvi/vga (kommer inte ihåg vilket, det var nån skitskärm) igång samtidigt som extended skrivbord och det funkade fint på mitt 6870. Har inte mer att tillföra här tyvärr :/

Av Tinardirith
Skrivet av Poontus95:

Som sagt var det en julklapp, så hon köpte den.

tänker inte köra spel över alla, utan spel på ena, film på andra och internet på den tredje

Ta det inte som någon negativ ton i det här inlägget nu men eyefinity enl. mig är när man gör flera skärmytor tilll En och samma och alltså gör samma sak över alla skärmar samtidigt (om man inte har flera saker i windowed mode spritt över ytan). Hursom, bara onödigt tjafs om ordval från mig, tillförde inget vettigt till tråden heller, ursäkta det. Grejen är alltså att du bara vill använda tre skärmar och inte använda dem i eyefinity vilket skulle vara ganska olämpligt med dina skärmstorlekar tillsammans.

Har du testat att byta anslutningarna mellan skärmarna?

Av Tinardirith
Skrivet av Pantsoff:

Det såg helt ok ut, dock tror jag det kommer kännas ganska klumpigt Hur kan du beställa ifrån Amazon till Sverige?

Det ska väl gå, har sett trådar om det. Men hade inte tänkt göra det, drog bara upp den länken för att visa 'typen' måste finns andra som säljer samma kinasaker, har inte kollat upp det så noga än Jo kan hålla med om att det är klumpigare än ett slim, men händiga funktioner det beror ju på vad man föredrar.

Av Tinardirith

Jag funderar på att skicka efter ett sånt här, man kan väl inte vänta sig världens kvalitet men när det kostar så lite mot andra som säljs i butik här så är det ju bara att beställa en ny om den skulle gå sönder. Penna och skärmskydd ingår också vilket jag tyckte var ganska nice, har ingenting på min nu.

Av Tinardirith

Hahah! Fifan va kung, det här kommer jag också ihåg när jag ser det. Har åtminstone provat det minns jag

Av Tinardirith
Skrivet av Arne Anka:

En högtalare ska kunna återge bas - mellan och diskantregister på ett någolunda korrekt sätt. Jättemånga klagar på att dessa burkar saknar mellanregister. Har själv en annan modell av Logitech och dom saknar diskantfrekvensena helt och hållet. Man kan ratta på EQ'n hur mycket man vill men det blir aldrig någonsin bra.

Jag hade också ett annat Logitech innan, nåt gammalt 2.1 med 6.5" eller 8" bas, kommer inte ihåg modellnr. Tycker 906an är tusen gånger bättre än det gamla var både i diskanterna och basen. Till film tycker jag att de är rätt klara och bra, många effekter kan vara skärande vassa. T.ex. de typiska ljuden i Matrix är en njutning ^^ Till metal och akustisk musik kunde man kanske önska lite mer mellanregister. Har inte hört tidigare 5500 mer än nån gång för flera år sen men har läst att folk tycker att 906 har bättrat sig i mellanregistret sen föregångaren. Hur som helst tycker jag att det här systemet låter meeer än ok för slanten de kostar, om man vill ha 5.1 dvs. Vill du ha hi-fi för den slanten får du plocka bort surroundet och gå på 2.0 istället.

Av Tinardirith
Skrivet av LeafBox:

Jag köpte mina för strax över ett år sedan. Använd varenda dag som hemma-bio-ljud. I min värld var dom helt klart värt pengarna iaf. Jag skulle köpa dom igen om jag stog för samma val och skulle med gott samvete kunna rekommendera dom till andra!

Skrivet av Alfsvåg:

Har använt mitt system i snart ett år och är super nöjd. De har inte snålat med anslutningar utan du har 2 optiska anslutningar som är mest vanligt och en koaxial samt en rca ingång. Nu har jag visserligen behövt en optisk switch men för de flesta så räcker nog anslutningarna.

Kontrollenheten är väldigt lättanvänd och man ser utan bekymmer vilken input som är vald.

Visst det finns bättre system MEN inte för detta priset och om du spelar mycket spel och ser på film så är det ett givet köp

Håller med dessa! Har också haft mitt i ungefär ett år och är helt och hållet nöjd med köpet. Man kan inte hålla på och jämföra med fullfjädrade hemmabiosystem med receiver och massa funktioner, det här är datorhögtalare. Som en bonus funkar de jättebra som hemmabio-på-budget och är väldigt värda pengarna enligt mig. Har dem kopplade till tvn med optisk kabel och analoga 3x3,5mm till datorn. Tyvärr bor jag i lägenhet och kan inte pressa speciellt mycket alls av vad de klarar, har sällan basen över 1/3 och inte allt för hög volym. Fjärrkontrollen är enkel och har det som behövs, har knappt använt ratten och knapparna på 'kontrollpanelen' eftersom jag har den i tvbänken och fjärren fungerar fortfarande hur bra som helst, ingen tendens till slitning alls trots daglig användning. Skulle köpa dessa igen om de gick sönder KÖP!
Fråga (citera) gärna om det är nåt specifikt du undrar över.

Av Tinardirith
Skrivet av punchline82:

Har Furmark men den stressar bara det ena grafikkortet. Vet ni hur man gör eller om det går att testa båda samtidigt ?

Jag har kört Furmark och det fungerade med två kort bara man har helskärm ikryssat i inställningarna.

Av Tinardirith
Skrivet av anden12:

Och hennes mus är av vilken modell? Blött, hårig, bull?

OnT: Den som har legat bäst i handen är MS IE 4.0.

Den som passar perfekt i handen precis som min Intellimouse 3.0

Av Tinardirith

Modda ihop två Prodigy på bredden (till ett ultrawide) så det får plats liggande mATX/ATX och därmed CF/SLI med extra allt? ^^ är rätt säker på att det kommer finnas vattenkylning med iaf.

Av Tinardirith

Min flickväns, utan tvekan.

Av Tinardirith
Skrivet av Tinardirith:

Ursäkta en fråga som inte har med produkten att göra men; vad heter filmen/klippet som visas? Har ju sett det där flera gånger men aldrig sett/läst/hört någonting om vad det är.

Ingen som har svar?

Av Tinardirith

The one and only! Fan va jag saknar den... att man inte fattade då att man borde sparat den.
Kommer inte ihåg säkert när det var men har för mig att det var i typ sjätte klass (2001?) som morsan tyckte att man hade blivit stor nog att ha en mobil, var annat då mot hur dagens glin har det

http://i300.photobucket.com/albums/nn3/turipollo/Nokia_3310.jpg

Av Tinardirith

Haha xD det där hade jag faktist inte märkt..

Av Tinardirith

Ursäkta en fråga som inte har med produkten att göra men; vad heter filmen/klippet som visas? Har ju sett det där flera gånger men aldrig sett/läst/hört någonting om vad det är.

Av Tinardirith
Skrivet av avm:

Håller med dig. Händer sjukt ofta också att bilar är fett sega på köra när det är grönt så man får stå o vänta typ fyra röd ljus. Sen slår det om från grönt till rött lite för snabbt. Dem borde göra att man bromsar snabbare också. Och det skulle vara mycket coolare om man kunde verkligen åka in i städerna, se själva staden/landets höjdpunkter, tex paris eiffeltornet. Åka förbi på gator där osv. Så de känns mer som en stad, nu kan man tro att man inte åkt te ett annat land när man är framme, ser ju precis likadant ut vid varje stad....

Bromsverkan finns att ställa nånstans i inställningarna, tror det står på 50% by default. Jo visst skulle det vara fett med så mycket detaljer men, arbetet att göra det.. ^^

Av Tinardirith

Börjar störa mig rejält på hur andra bilar kör vid rödljusen i städerna.. Slår om till grönt - bilen framför åker - jag åker - bilen framför nitar mitt i korsningen fast det inte är några andra bilar i närheten som han behöver stanna för - får nita själv - pling! kommer inte iväg förän det är rött ljus nånstans bakom mig - böter.

Tycker dom är lite väl hårda annars också, nästan som att det skulle bugga lite. Om man t.ex. har grönt och kommer rullandes i 50 så slår det gult precis innan stolpen försvinner ur synfältet så att man inte har någon chans att hinna stanna, pling! böter..

Av Tinardirith

Sweet, fick 4.2.1 igår kväll vet inte vad det är för skillnad från 4.2 men, gött att uppdateringarna fungerar iaf.

Av Tinardirith
Skrivet av Extror3:

hej, jag har kört ETS2 ett tag nu, jag körde i england i lördags, och jag hade inga skador när jag kom. när jag var framme vid min destination, var skadorna uppe i 43%. jag körde enligt reglerna i england, MEN när jag kommer fram i en kurva vad kommer då? en BIL som försöker köra om en lastbil på MIT körfält. bara på det så gick det åt 25% och jag körde själv om bilar och kollar innan jag kör om. men nu var det dimma så jag såg inget. jag hjade helljusen på då. vad kommer då? en BIL så jag väljer att köra av vägen och förlorar 10% totalt
jag var tvungen att betala ca: 32K för det. jag känade ca: 22K på lastet. hur har det gått för er som kör i england? jag kommer ALDRIG köra i england IGEN D:

Har bara varit dit ett par gånger och tycker inte att trafikanterna är sämre där än nån annanstans. Har däremot glömt av mig och kört mot trafiken efter att jag svängt ut från en parkering x) håller mig gärna ifrån UK numera.

Av Tinardirith
Skrivet av ParasiteX:

Enligt ditt moderkorts manual, så ska minnena vara monterade i DIMM 1 och 2.
Inte 1 och 3 som du uppfattade det som.

Ajaj, nu måste jag öppna burken och kolla hur det verkligen sitter.. betyder det isf att jag har använt 8gb men i halv hastighet?

Edit: De satt i 1 och 3. Bytte till 1 och 2 och fick lite bättre siffror men det var inte mycket, normalt?

Före - Efter