Inlägg

Inlägg som Tinardirith har skrivit i forumet
Av Tinardirith

Blev måttligt besviken.. ska det verkligen vara så här klent och stå single channel?

Ram: Corsair 8GB (2x4096MB) CL9 1333Mhz XMS3
Bräda: MSI 870A-G54 AM3

Monterade i slot 1 och 3 (av 4st) som instruktionen med moderkortet sa. Skulle suga lite om man har gjort nåt fel och haft det så över ett år.. xD

http://i.imgur.com/1OTG1.jpg

Av Tinardirith
Skrivet av BrutalOddball:

Är det någon som fått Android 4.2 än? Min har sökt och funnit samt uppdaterat 2 gånger nu, men det är fortfarande 4.1 på plattan?

Kommer inte ihåg precis när men tror jag fick 4.2 nån dag efter att det kom. Det kom automatiskt och fungerade direkt utan några problem. Tråkigt att din krånglar.. :/

Av Tinardirith

Om plånboken hade varit lite tjockare atm så hade det här varit droppen fått mig att köpa en G27. Får väl nöja mig med min gamla ~270-280 graders microsoftratt utan ff från 90-talet tills vidare, måste vara bättre än tangentbord iaf ^^ provade ettan litegrann för nåt år sen och tyckte det var helt ok då så det här måste ju vara mycket intressantare.

Av Tinardirith

1. Bahnhof
2. 80/80
3. Har fått ut 96/82 en annan gång men nu:

http://www.speedtest.net/result/2328910664.png

Av Tinardirith

Underbar tråd! Brukade skriva ut papper fullmatade med koder och hade i skrivbordslådan x)

AoE2:
cheese steak jimmy's - Mat
lumberjack - Trä
rock on - Sten
robin hood - Guld
howdoyouturnthison - AC Cobra

The Sims 1:
klapaucius och ;:;:;:;:;: - Snabba cash

GTA VC:
gethereamazinglyfast - Bloodring banger hette den väl?
nuttertools - Vapenpak
professionaltools - Vapenpak
preciousprotection - Skyddsväst
panzer - Tank

GTA SA:
hesoyam
jumpjet

..är väl dom man fuskat mest i som man kommer på nu.

Av Tinardirith
Skrivet av SiegfriedT:

Tasker kan göra precis det du vill. Den har dock en viss inlärningströskel.

I den här tråden finns all den information du behöver.

Jättetack! Ska kika på det där

Av Tinardirith

- Flickvännens bästa vän är höggravid och ska föda snart
- Fv vill ha mobilen (Xperia Arc S med Android 4.0) på ljudlös under nätterna
-> Fv önskar sig en app som kan se till att hennes mobil gör ett undantag om just vännen ringer ("nödläge") och då inte är ljudlös just för hennes nummer. Finns det någon sådan app? Alt. finns det något annat sätt att fixa det förutom att t.ex. sitta och ändra ringsignal för varje inlagd kontakt och krångla som f*n den vägen..? Går ju att bara skippa ljudlös ett tag men det här skulle vara bättre då vår dygnsrytm inte stämmer med så många bekantas och hon inte vill bli väckt av samtal på förmiddagen.

Av Tinardirith
Skrivet av TheFork:

Fick min från Alina i förmiddags och är galet nöjd. C90, men utan några som helst problem så här långt. Dock är jag helt grön när det kommer till Android; så vad borde man skaffa för appar egentligen? Tar gladeligen emot lite tips!

Tips: Tråden android apps du inte klarar dig utan

Av Tinardirith
Skrivet av pecill:

Hämtade nyss ut min Nexus och den beter sig allmänt konstigt. Den startar i nåt som verkar vara ett utvecklarläge med massa testprogram osv. Det finns ingen Play butik eller några vanliga appar. Dessutom rapporterar den att den kör Android 4.0.4. Någon som vet vad problemet är? Köpte på Webhallen så känns ju inte som det är nån piratkopia i alla fall

Men usch, låter ju inge kul. Förstår inte hur dom kan ha så dåliga kontroller.. Alla Asus prylar som jag har klämt på hittills (inte många) har känts väldigt välbygda. Min har legat på konsum och väntat en timme nu men jag är bortrest och kommer inte hem förän på söndag.. Vill hem nuuu

Av Tinardirith
Skrivet av edda123:

Någon som vet hur återförsäljarna får göra? Får de skicka enheterna så att de anländer den 12e eller måste de vänta och skicka tills releasedagen?

I och med att det inte är en världsrelease kan jag tycka att det inte spelar någon som helst roll att skicka så att produkterna kommer fram på release.

Har skickat ett mail tilll webhallen där jag beställde men har inte fått något svar ännu.

De skickas på torsdag och ska komma fram på fredag, vet inte om det kan ta en dag extra om man bor riktigt långt upp i landet..

Av Tinardirith
Skrivet av m1ntos:

Nu vet jag exakt vad jag ska göra i helgen.

Håller tummarna för att min dimper ner också.. Kvinnan får en tråkig helg isf x)

Av Tinardirith
Skrivet av m1ntos:

Fick ett mail ifrån inet i förmiddags. De verkar kunna skicka på torsdag.

Står fortfarande på hemsidan att man får den på fredag om man beställer nu idag så De fick tydligen hem fler än väntat så det finns lediga. Kul för de som inte redan beställt från annat ställe och betalat, annat ställe som fortfarande inte kan meddela ett saldo eller om de kommer kunna leverera på fredag.. blir fan galen men orkar inte ändra

Av Tinardirith
Skrivet av Sargan:

Beror på vad du använder laptopen till och vad du tänkt använda läsplattan till.

En kompis har tex inte använt sin bärbara sedan hen skaffade sin iPhone tex...

För min del så kommer den ersätta laptopen helt. Har ju ändå stationär till mer avancerade uppgifter. 15" laptopen känns alldeles för stor och bökig numer, halvdött batteri så man måste ha sladden i hela tiden osv.. den tjänar inte sitt mobila syfte längre och blir aldrig använd.

Soffa-/borta-/resesurfar i dagsläget på min gamla HTC Desires 3,7 tums skärm så en dubbelt så stor Nexus blir förmodligen inte för liten med sina 'bara' 7 tum. + för den fina prestandan. Dessutom har den ju ungefär lika stor upplösning som ändå som laptopen. Tror den kommer bli ett bra komplement till stationära och mobilen, laptopen försvinner.

Tillägg: Skyndaskynda ni som inte beställt än! Vet att första leveransen är uppbokad hos både Inet och Webhallen. Av Alina fick jag svar tidigare idag att första lev. inte är uppbokad än förutsatt att de får in så många som de blivit lovade.

Av Tinardirith
Skrivet av Lan:

Det är ett skrivfel i artikeln, lätt hänt. Har skickat ett rättningsförslag till Emil. Det finns bara 12.7 CAP3 på amd sidan. Läser du den dolda engelska texten i artikeln så står det tydligt att det är 12.7 CAP3 som ska användas med CCC 12.8. Gillar inte AMD's versionshanteringen mellan cf filen och vanliga drivrutinen.

3h innan vi testar trifire i 12.8...

Tack för klargörandet!

Av Tinardirith

Är CAP3 samma för 12.8 som 12.7 ? Ser bara 12.7 CAP3 på hemsidan.

Av Tinardirith

Kul att se fler som byggt i Arc! Ännu roligare när man kommer till sista bilderna och ser att du har samma chassi, mus, tangentbord Och lurar xD + Dell-skärm men en annan. Tumme upp ^^

Av Tinardirith
Skrivet av Anguzz:

Jag har beställt ett Arc och 2 st scythe gentle typhoon 1850rpm-fläktar+en Corsair H80. Skulle bara vilja veta hur mycket det kommer låta med fullt blås, kan tänka mig att det brassar på ganska rejält med tanke på att det följer med 3 st fläktar i chassit sen innan Sitter det förresten någon fläktkontroller i chassit när man köper det? Hade varit guld!

Ja, det följer med en enklare kontroller för 3 fläktar som man får montera själv, tex i det vertikala hålet på baksidan. Har för mig att jag satte tak, front och bottenfläktarna på den. Bak och cpu till moderkortet.

Kul att det diskuteras om Arc btw. Byggde min första i ett Arc för ett par veckor sen och är jättenöjd med det men hittar knappt några trådar om det.

Av Tinardirith

Känns som att jag ganska säkert har bestämt mig för det här paketet nu, trots att allt inte finns inne just nu, har inte bråttom.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/635275/2011-07-19-3

Vissa skriver att det är snålt med SATA-kablar med moderkortet, hur många behöver jag? Har inget mer än det som ligger i inköpslistad som ska sitta i. Räcker 0,5meters eller kan 1m behövas om det vill jävlas med dragning? (!)

Nåt mer jag bör tänka på? Vad kan behövas mer än vett innanför pannbenet inför första datorbygget?

Av Tinardirith
Skrivet av sMASKARE:

Tycker att jag redan har ett bra paket. Det jag undrar över är mest om grejerna passar ihop och om nätagget är tillräckligt för att köpa ett till HD6870 i framtiden för crossfire?

Av Tinardirith

Satte ihop ett liknande paket på Komplett: 6035:-
http://www.komplett.se/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=949271...

Det jag har nu från Inet: 6325:-
http://www.inet.se/kundvagn/visa/613291/2011-07-12-inet

Är 600W (Komplett-paketet) tillräckligt för 2st HD6870 senare? Vad tror ni annars?