Inlägg

Inlägg som Blueson har skrivit i forumet
Av Blueson

Tips eller Råd

Hejsan, jag letar efter en sådär lite billig 4 kärning Intel processor på ett pris mellan 1.5k-2k (om det finns några) och jag undrar om det finns några som ni här på forumet kunde rekommendera till mig? Tack i förhand

Edit: Mitt moderkort är en Asus P8P67 PRO B3 Socket 1155

Av Blueson

Mw3 kör fortfarande Infinity Motorn som är baserad efter konsolernas krav, p.g.a. att konsolerna är så gammla klarar de inte av like mycket som datan därför kommer mw3 säkert ha like bra grafik och samma krav som Mw2 hade.

Av Blueson
Skrivet av Swedish Berserk:

Jag har aldrig hackat något och kommer aldrig kunna göra det. Jag vill inte lära mig det. Stänger de av mitt konto för att jag råkar joina en server som är hackad ja då blir jag duktigt lack.

Oavsett kommer jag nog köpa BC2 till PC istället. Är riktigt bra pris på det nu och det spelet är underbart har det till både X360 och PS3.

Ja jag förstår det, och jag kan råda dig att köpa BC2 till PC:n för det är ett riktigt grymt spel ^^

Av Blueson
Skrivet av Swedish Berserk:

Kommer in på en server som är hackad tydligen. Sökte efter Caspian Border matcher och i den jag hamnade i blev man teleporterad till fel bas och spräng i luften.

Sen hamnar jag i en annan match där en snubbe har 75-4 i kills och är rent överdriven.

Så grymt besviken på detta.

Något du borde vara besviken på är att antagligen DICE eller EA, är inte själv helt säker, har sagt att de kommer banna allas Origin account om de joinar en hackad server, vilket är väldigt dåligt av dom. För även om du inte hackar kommer de att banna dig. Det är iaf vad jag har hört, vet däremot inte om de har tagit tillbaka detta för att de förstår hur dumt det egentligen är.... Du kan ju komma i en sådan server genom att bara söka efter en server på quick match.

Av Blueson

Alltså det största problemet enligt mig är att de inte tog Caspian Border som deras main mapp, Operation Metro är mer Cod likt än Battlefield medans Caspian Border verkligen ger dig känslan som att du är i ett riktigt roligt och bra Battlefield spel även om du har alla map och spel glitcharna.

Av Blueson

Bästa MMO:t just nu enligt mig är League Of Legends, ett Dota baserat spel, man behöver inte betala för att bli "OP" eller något. Det ända man betalar för är för att få t.ex. ett nytt skin till din favorit champion eller få en XP/IP(Influense points) boost vilket gör att du lvlar eller får Ip fortare, Ip används till att köpa nya champions och till lite annat :3 Så ifall du behöver lite extra hjälp på traven så köper du lite RP(Riot Points) och köper t.ex. en Xp/Ip boost eller om du bara vill se bättre ut så köper du ett skin för det ^^