Inlägg

Inlägg som DrZalt har skrivit i forumet
Av DrZalt

Haha, stört skönt avsnitt på podcasten, jag har också rediga "problem" med mitt google plus på min nexus 7, får bara väder...
Btw, härligt att du också gillar Nhl's bästa lag(enligt mig ) VargeEEEn Go Devils Go

Mera såna här lite laid back, prata minnen å sånt, poddar tycker då jag iaf

Av DrZalt

Skitbra som vanligt, vill även flika in att jag gillar podcasten mycket, bra och ha till minecraft spelandet

Av DrZalt

Tänkte instinktivt, ja. Men ju mera av bilderna på videon jag såg så blev jag å tänka nej... Det får inte bli så mycket färg, tyckte det som alldeles för "cartoonigt ut". Kan inte säga att jag gillar filtret på vissa kartor, typ Wake. Som nån sa så blir det svårt att spela. Jag har på vissa kartor väldigt svårt att se spelare. Då de liksom bara försvinner om de är en bit bort. Dock så verkar de senare expasionerna inte vara lika filtrerade, tänkte på Bandar, å Alborz. Snön är ju vit? Men jag kanske bara blivigt så jävla van så ja tänker bort filtret. Ser hällre att de nerfar solen, Eller både och.

Av DrZalt

Mycket snyggt. Nu jävlar kan du va med å lira BF3, utan lagg :p.
Nice one bro

Av DrZalt

Jag tycker nog att loggan var rätt snygg faktiskt, men jag skulle ha haft kvar lite av den dära "våg-formen" på flaggan för det är en av det första sakerna som kommer upp i min skalle då jag tänker på windows loggan som den ser ut nu ( för utom färgerna och mönstret då) ser nästan ut som ett paket eller nått. Dock gillar jag att de släpper det gröna, röda,blå och gula fälten i flaggan. Ser lite mera stilrent ut med en färg, så som Appel's äpple, som jag tycker är riktigt snygg ( trots att jag inte äger nån appel produkt).

Av DrZalt

Ålder: 21
Plattform : Pc och Xbox 360

Genre: Det mesta, så länge jag tycker det låter intressant.

Favorit just nu: BF3

Av DrZalt

gott nytt år, och god fortsättning.