Inlägg

Inlägg som Sturenorth har skrivit i forumet
Av Sturenorth

Jag kan ofta hitta lägre priser på hos andra återförsäljare, det finns många att välja ibland, men, ingen erbjuder service som Inet.

Av Sturenorth

Oj! Tack så mycket alla för svar, har fått flera tips jag kommer titta på!

Tack så mycket för hjälpen :D:D:D

Av Sturenorth

Trådlös Mus För Stora händer.

Hej!

Letar efter mus att spela med som är trådlös, men jag har svårt att hitta en som storhänta verkar trivas med. De flesta verkar vara rätt små... generellt.

Pris spelar inte så stor roll, största prio för mig är trådlös för stora händer som går att spela med:>

Skulle uppskatta lite input :>

//Stu

Av Sturenorth

V-Moda M100

Finns några olika alternativ de ligger dock på 2,500:- om du kollar på prisjakt.

Av Sturenorth

Bästa tipset jag kan ge, lär er göra good mornings, sätt i system att göra dessa under era sessioner, gör att man kan böja på sig utan att få ryggskott!

Av Sturenorth

Gode gud, vad ni än gör, köp inte den stolen! It should be outlawed >_<
Den har 0 i hållbarhet, bättre att pynta upp en till påse med pengar och köpa något vettigt, ta det från en som har haft en sådan stol i 2 år men borde ha bytt efter 6 månader :S

Av Sturenorth

Du är inte galen!

Hej.

Har exakt samma effekt, ser ut som att det är ett blurrfilter men alla effekter har jag stängt av, antingen är det en bugg att något blur inte går att stänga av eller så är det spelmotors-optimering som inte funkar som det ska, men ja blur är det iaf, oskarpt. det här jäkla spelet är så buggigt så det finns inte!

Av Sturenorth

Tänkte faktiskt försöka jobba deltid nånstans medan jag pluggar. Problemet är att den här utbildningen ligger på Gotland. Inte mycket jobb där :/
[/quote]

Välj inte Gotland, har vänner som pluggat där om det är "campus uppsala" du tänker på, inte en redig utbildning vad jag fått höra ifrån deras erfarenhet ca 2-3 år sedan.

Kan för övrigt rekomendera Campus Värnamos Webbutveckling.NET
webbutvecklare.NET
Det är en kompetent YH-utbildning med goda, GODA möjligheter till praktik och arbete!

Ursäta stavningen det är sent och highland park har gjort sitt

Av Sturenorth

@seville57:

Stort tack för att du svarade:)

Jobbigt när man hhittat ett tangentbord med svarta switchar (som verkar vara opopulärt) och så är det sketa svårt att hitta keys^:P
Men tack så mycket för svar!

Av Sturenorth

Vill köpa nya keycaps men vet ej vad jag ska ha, eller kan ha!

Så jag har ett steelseries 6gv2
Steelseries 6gv2 (nordic)

Jag vill köpa nya keycaps för att fräscha upp bordet lite, men jag vet inte vad jag ska leta efter när det kommer till passform.
T.ex. så är min högra shift tangent något kortare och har "*"-tangenten placerad bredvid, är det något speciellt för Steelseries eller är det en viss layout jag måste leta efter?

Jag är inne en del på t.ex. maxgaming och tittar men hittar inte framåt i djungeln av tangentbords-moddar!

Skulle uppskatta att få lite tips.

Hoppas min topic är tydlig nog.

Av Sturenorth

Väldigt bra utbildning, ligger riktigt bra till i relevans!

@Hareboll: https://campus.varnamo.se/utbildningar.html

Jag exar till Juni, utbildningen ligger långt i framkant. Utbildningen är väldigt tuff, och har man inte så mycket bakgrund med programmering så kommer man behöva vara beredd på att offra MYCKET tid och engagemang. Har man däremot en gymnasial utbildning inom programmering kommer det inte vara allt för svårt att kombinera studier med fritid. Utbildningen är väldigt potent så du kommer ha en kompetent utbildning ifall du kommer in på Campus Värnamo.

Av Sturenorth

Trend

Sist jag satt och kollade så har det funnits en trend. För varje ny generation av grafikkort har prestandan ökat ca 30%, och för mig att trenden bröts när GTX 1080 landade på marknaden som ökade den generella prestandaökningen från 30% till 40% och till och med 50% på vissa områden i tester.

Generellt därför det kostar mer än vad det smakar att köpa nytt toppkort för vid VARJE ny generation.

Det är mattematiskt kanske inte korrekt, jag tänker utifrån ett generellt perspektiv.

Av Sturenorth

Och vad du än gör, handla inte på Elgiganten!

Av Sturenorth

Du kan få dina behov uppfyllda för under 22k
t.ex. köpa i5 8400 för 1879;-
t.ex. köpa ASUS H110M-A för 679;-
t.ex. köpa Corsair 16GB (2x8GB) DDR4 2133MHz CL13 Vengeance LPX för 1895;-

Om du bara vill ha en helt okej dator för att testa en pc finns det inget att vinna med att köpa delar så dyra om du inte har planerat på att börja klocka eller fortsätta bygga till ett monstersystem...

Satsa på ett fett grafikkort och du har nog med dator.... satsa bara på de dära dyra pråliga delarna om du kommer vilja klocka eller bygga ett monstersystem.

Av Sturenorth

Min enkla setup

Kopplat mina skärmar till min trötta HP-maskin jag använder för webbutveckling, dockningsstationer är för övrigt inte att rekommendera de tenderar till att tappa signal till skärmarna samt ha oönskade effekter på mitt ljud. Men annars riktigt najs sak att köra med!

https://imgur.com/6FaWe9E

Skrivbord

Av Sturenorth
Skrivet av naikon:

Jag spelade WoW som mest under perioden 2005-2010, men har sedan dess haft uppehåll, förutom någon månads undantag vid nya expansioner.

För bara två veckor sedan fick jag lustigt nog ett stort sug efter vanilla WoW - eftersom jag alltid varit väldigt nostalgisk över den perioden, och valde därför att prova på att skapa en gubbe på Lights Hope. Jag levlade upp en human mage till level 20, och jag vill faktiskt erkänna att upplevelsen hittills har varit överraskande bra. Jag har väl också lite tillhört dem som säger att "låt det vara", och "det kommer inte vara som förr".

Men det är faktiskt lite som förr. På bara några dagar hade jag sprungit på en massa trevliga spelare som man faktiskt connectat med, till skillnad från dagens WoW. Man lägger till varandra på friends-listen för snacka lite då och då, kanske göra några Elite-quests eller hitta grupper till dungeons.

Spelare har slumpvis kommit fram och gett mig bra items. Spelare har frågat om jag behöver hjälp med något. Spelare hjälper till om man råkat pulla några mobs för mycket, även om man inte är i samma party. Jävligt schysst stämning faktiskt, vilket överraskar mig. I dagens WoW har man i princip noll social kontakt, allting är serverat som på ett silverfat.

Så den sociala biten är faktiskt riktigt kul. Levlingen är också helt okej, fast såklart svårare än vad man vant sig vid. Det finns ingen som säger när och var som du ska levla, utan man får hoppas att man får något quest som skickar iväg dig.
Pullar man två mobs kan det bli kämpigt, tre mobs är man död om man inte har någon bra CC. Allting kräver försiktighet och eftertanke, " - Kan jag ta dessa tre mobs samtidigt så att jag kommer åt quest itemet bredvid? Kanske om jag CCar en, använder freeze och slow, poppar potions och bandages, då kanske det går".

Nu har jag inte spelat på några dagar sedan Classic annonserades, vilket såklart har gjort det lite till ett dilemma. Eftersom det trots allt är väldigt mycket tid man behöver lägga ner för att nå level 60, så lägger jag nog detta projektet på hyllan och väntar på Blizzards egna version. Men jag tror definitivt det kan bli väldigt lyckat med hjälp av en hängiven fanbase.

^
Detta! alla dessa små detaljer som var noggrant ditlagda av Blizzard för att trigga sociala interaktioner. Kommer bli spännande att följa utvecklingen på Vanilla, jäklar vad mycket roliga historier människor har att berätta om den perioden

Av Sturenorth

derp

Kaffe är det självklara valet, och tygmusmatta! har suttit på en liten plastmatta senaste 10 åren men bytte på inrådan av en kompis. Kommer nog aldrig gå tillbaka, rackarns vilken trevlig känsla med en stor tygmusmatta!

Av Sturenorth

Önskar hjälp, bärbar, har 2 krav

Hej hittar inget vettigt med de krav jag har

Att datorn skall ha en genuin M2 port (m.2 PCIe NVMe Gen 3 x4) <---- är detta en sådan?
och att datorn skall ha minst 16gb internt minne (helst snabbt)

Hittar endast bärbara som har antingen eller :s

Av Sturenorth

@Dockland: Ja det är bullshit, det är ett scam för att få dig att lätta mer på plånboken. Så enkelt är det, mitt tips nörda ner dig i produkterna för att förhindra bli fistad av Elgiganten, Mediamarkt mm....

Av Sturenorth

To hell with it!

@H2O iBlue: Skit i det dära syncpisset, bara gimmicks för att du ska vilja köpa SI eller SÅ satsa bara på en klok 144Hz Ips 27Tum 1440p skärm!