Inlägg

Inlägg som Jespuur har skrivit i forumet
Av Jespuur
Skrivet av Yoghurty:

Beställde en studentmössa ifrån http://studentmossor.abcgruppen.se/shop/web_shop2/show/12206.
Och där har dom ett sånt här designprogram där man får designa mössan själv.
Fick hem mössan, UTAN TEXT.
Och då började jag fundera lite, när jag beställde mössan så hittade jag inte vars man skulle skriva sitt namn/initialer på mössan. Efter många minuters letande så tog jag för givet att det var namnet man skrev in i början som blir som text.

Är det nån av er som huvudtaget kan hitta på den där hemsida vars man skriver in sina initalier?
Tror jag håller på bli galen.
För jag vågar inte ringa o skrika och vara förbannad på dom om det är jag själv som har klantat till det.
// MVH

Ring och var trevlig istället då! ska de va så svårt?

Av Jespuur
Skrivet av Guteklockaren:

Har just nu ett 2.0 system till datorn med följande komponenter.

Asus Xonar STX -> Trends Audio TA-10.2 -> Dali SR-2

Tanken är att jag skall koppla in en aktiv subwoofer till denna setup och förstärkaren har bara rca x2-input och 2x speaker out.
Enkelt vore det om den också haft line-out men tyvärr inte.

Mitt moderkort är ett Asus Z68.

Verkar inte som att jag kan köra två utgångar samtidigt från stx eller inbyggda ljudkortet alls?

Har jag missat något eller är det kört?

Kan du inte köra en sånhär då? http://www.dustinhome.se/product/5010008857/kabel-audio-3-5mm...

Av Jespuur

Jag vet inte men hela spelet känns så.. Glest? eller jag vet inte vad det är det är ful stil på det. Ingen charm =( Jag spelade nårra timmar sen la jag ner. tyckte det kändes plastigt och långsamt.

Av Jespuur

Till er som inte kan lira nes på era nyare tvar så e de bara köpa en sladd med sånna här i ändarna http://se-img1.ciao.com/ise/images/products/normal/882/sony-e... Nes har ju en gul och en röd hona, sen är det bara plugga i i gul och röd bak i tvn. eller i en scart/komposit konverterare. så körde jag på min 46" samsung led funkar fint

Av Jespuur

Lånar tråden lite för en snabb fråga inom ämnet som kanske är till nytta för TS också. 2st 60gb vertex 3 i raid 0 eller en vertex 3 120gb?. Kostar nästan samma men hur blir prestandan? Den blir väll inte riktigt dubbel?

Av Jespuur
Skrivet av Erben:

Beror lite på hur de ser ut men risken finns att hela flänsen ramlar av. Men tar du det försiktigt och ej filar på några ut av de ledande stiften så borde det inte vara några problem.

Det är corsairs vengeance minnen.. eller dt kanske går att ta av hela flänsen? lättare å fila på den då.. hmm får kika påt närmare när det blir aktuellt. Tänkte byta cpu-fläkt är inte helt nöjd med stockkylaren hehe:)

Av Jespuur

Fila ner kylflänsar på ram-minnen?

Med risk att låta som han i macken som ville "Fylla på sina tändstift".. Skulle man kunna fila ner lite på kylflänsarna om dom tar i cpu-fläkten? Dom är väll bara i aluminium ändå? eller finns det någon risk?

Av Jespuur
Skrivet av Morpiha:

Tänkte att detta skulle vara en tråd där du kan släppa ut all rage om spelet.
T.ex om du stör dig på något i communityn eller bara något i spelet som du tycker är dåligt.

Och var snäll och inte svara något som "Att spelet finns","Att folk ens spelar det","WoW är dåligt" då denna tråden är riktad mot folk som spelar WoW eller har spelat WoW.

Jag kan väll börja med vad jag stör mig på.
Det är väll något som har och göra med communityn men jag stör mig som f*n på lvl 85'or som springer efter dig när du försöker levla och skickar en duel request till dig.
Förstår inte riktigt vitsen med detta? Är dom så dåliga i lvl 85 PVP så dom måste jaga efter en lvl 20 för att kunna vinna mot någon?

Skulle funnits premium servers som kosta 50 lappen mer i månaden och bara gick att köpa med kort samt var 18 årsgräns på. Skulle nog blitt lite mer trevligt folk där. och då slipper man p12or och annat "jobbigt" folk inte alla men en hel del:)

Av Jespuur

Nämen det är sant, det är stor skillnad på moderkortsljudkort och ett separat. men tror detta är mer prisvärt http://www.alina.se/Produkt.aspx?r=pl&T2=30SB088200000 iallafall enligt detta testet http://www.testfreaks.se/ljudkort/

Har även sett detta.. http://www.alina.se/Produkt.aspx?r=pl&T2=AUDIOPHILE%202496 Ska va bättre för musik
Här ser du lite om det http://jgaunt.hubpages.com/hub/Best-Sound-Card

Lycka till!, det är en jungel;)

Av Jespuur
Skrivet av maxnelson:

Hej!
Jag är på jakt efter ett par höhtalare (2.1 antagligen då jag har en större öppen yta bakom mig) men kruxet är att de ska vara väldigt låga.
Det jag menar är att de ska vara låga nog att synas väl under mina skärmar.
Är det ens möjligt att hitta vettiga högtalare i det formatet eller borde jag lägga ner den tanken och leta efter något annat?

Begagnade finns säkert för 2-300 http://www.techspot.com/reviews/hardware/creativesw320/sw320_... är lite högre än en snusdosa på höjden

eller dessa kanske, foten går att skruva loss, lägg dom på sidan under skrämen:) http://www.kjell.com/sortiment/dator-kringutrustning/datortil...

Av Jespuur
Skrivet av Experto:

Är intresserad av en billigare 7" tablet och såg att Htc Flyer nu säljs för 1990kr på Siba. Finns det någon annan platta som kan matcha det?
Har kollat på Kindle Fire och Nook Color men Kindlen verkar svår att använda i sverige och Nooken får jag intrycket av att den är ett stycke plast.

Fungerar Flyern fortfarande trotts sin ålder till att surfa runt på eller är Nooken ett bättre val?

Maxell har en som hetr Maxtab som säljs på ullared.. har sett den för 1500kr nånstanns. 8". Vet dock inte mycket om den. Men kan va värt att spana in

Av Jespuur
Skrivet av TasTheDevil:

Som titeln säger ska jag köpa ett grafikkort till bygget av en dator, och behöver lite förslag på vad det finns där ute.
har kollat runt lite och hittade ett Gigabyte Geforce GTX 560Ti.
Hittade då även trådar där folk bara klagar över dessa kort särskilt OC versionen.

Då är min fundering vilka grafikkort somm finns där uta i prisklasserna 1500- 1900, och som har bra omdömmen.

All hjälp skulle uppskatas

560ti är ett bra kort enligt mig, det enda jag haft problem med är bf3. Men det funkar bättre om man klockar ner kortet innan man ska spela det.. Men ska du spela mycket bf3 så ta nått annat kort!

Av Jespuur
Skrivet av robban1997:

Vet inte vad OEM dator är, det är en dell spel dator Dell XPS heter den, vet inte siffrorna efter.

Dell har foxconn moderkort också ofta som är specialfästen på också.. usch. Har du fått i moderkortet?g går ju iofs borra och gänga hål i det nya chassiet annars:)

Av Jespuur
Skrivet av Bjurzz:

Tjena!
Fattig student som är sugen på att bygga sig ett 2.0, ett 2.1 så småningom. Det högtalare jag tittat på är Dynavoice F-6 EX eller Challenger M-63, har hört att F-6orna ska vara svårslagna i sin prisklass, någon som har några erfarenheter?
Sen har jag även försökt gett mig in lite i recieverdjungeln och hittat Pioneer vsx-421 eller Yamaha RX-V367. Det jag vill kunna göra med recievern är att koppla in dator (har ett separat ljudkort med optiskt ut), PS3 och TV.
Kommer användas mest till musik, men också lite film, bor i en liten student 1a så rummet är inte särskilt stort och sitter just nu med ett Logitech G51.
Några tankar eller idéer från er kunniga? Budgeten ligger på 4k absolut max, hamnar gärna på 3500

Min erfarenhet säger att det blir svårt att höra röster utan en center. men köp en billig 5.1 förstärkare eller 7.1. Och ett par schyssta golvare med 6.5" bas eller 8" köper du 7.1 kan du bi-ampa och använda de 2 extra kanalerna till frontens diskant/mellanregister och de vanliga 2 front utgångarna till bas och då slipper du köpa en subba. och nån hyffsad center. Annars finns det bra soundbars i rimlig prisklass

Av Jespuur
Skrivet av Paddan1000:

Är det ett AT-chassi på den är den mycket eftertraktad som retrodator. Särskilt om den har turboknapp och en digital display som visar MHz:en.
Den vore intressant att se vilka komponenter som finns i den också. Speciellt ISA-ljudkort av de bästa modellerna har högt samlarvärde, även om jag inte tror att din farfar hade något sådant såvida han inte var musiker eller tog sitt Doom-spelande på allvar.

Ledsen TS om jag snor tråden lite men ISA-ljudkorten.. Min far har ett creative med en synth påkopplad på den kontakten som sitter på ljudkortet är dessa värda nått tro?^^

Av Jespuur
Skrivet av leafbranch:

För det första är du inte tvungen att köpa spelet precis på släpp datumet eller? Och för det andra kan du sparar fler hundra på att köpa en aktiveringskod via nätet som du tex kan använda på Steam vilket fungerar mycket bra.

Tex jag köper endast spel som jag tycker är värt att köpa. Froza är ett bra och välgjort bilspel som dom säkert satsat mycket på och det lönar sig självklart. Sen finns det spel som är snabbt gjorda bara för de vill ha snabba pengar och and del av dom är katastrof.
Det är nästa alltid massa skryt hit och dit från spel skaparna och sen när det är ute är de tysta och alla kunder är i princip besvikna.

Vill ju ha spelet i näven. känns mer värt:) Beställer isåfall från utlandet och sparar en hel del på de^^

Av Jespuur
Skrivet av AcolYte:

Jag håller med, men att handla lite kex för 15 kr är ingen stor investering. Att köpa ett nytt spel är en relativt stor investering, och om det då inte kommer ut något demo som det oftast inte gör längre (för spelens kvalitet sjunker så fruktansvärt hårt?). Hur ska man göra då för att testa spelet tycker du?

Det som bolagen skulle kunna göra är bra produkter och inte bara allt skräp som slängs ut, och låta folket testa innan, då lovar jag att nedladdningsstatistiken skulle minska markant.

Tex. jag hade inte hört talas om Kingdoms of Amalur: Reckoning innan demot kom ut på Steam, jag laddade ner demot, älskade spelet och vips har utvecklaren fått en massa riksdaler i fickan, dem har gjort en bra produkt och låtit mig testa den.

Japp, Det är inte billigt med spel nu.. 699 för hetaste titlarna till 360 tex.. Är nog som du säger att dom inte gör så mycket demosar längre för att det inte är lönsamt. Fler som bestämmer sig för att inte köpa Frågan är.. Om dom lyckades få slut på all piratkopiering skulle då priserna bli normala och prisvärda? jag betalar aldrig 699 för ett spel. inte en chans.

Av Jespuur

http://www.youtube.com/watch?v=jlXJPnKjwfs "nae men jag tar dethär kexet för det är en kopia" Klart det inte är ok att ta ner en film eller spel.

Av Jespuur
Skrivet av zaptop:

Undrar vad jag kommer ha i fps i skyrim med HD 6870. Processor: 3.9 Ghz. RAM: 8 GB

Ja det kan man ju undra.. Helt omoddat eller med massa textur-mods?

Av Jespuur

Annan än Samsungs DLNA-server program?

Hej på er och god jul!:)

Någon som vet ett bra DLNA-server program? Samsungs egna är inte så mycket att hänga i granen.. Vill kunna dela ut mappar på min externa hårddisk och inte behöva dra över det jag vill se på tvn till en intern hårddisk..

Tack på förhand!:)