Inlägg

Inlägg som racefactory har skrivit i forumet
Av racefactory
Skrivet av Kilen81:

Vet inte hur haj du är på att uppdatera BIOS, den senaste 3.10 verkar ju ha fixat till en hel del grejer inkl. Fixes system unbootable issue och Supports Windows 7 OS. 2. Fixes system can't boot under IDE Mode. Kan ju vara värt att prova tycker jag.

jadu har faktist aldrig upptaderat bios Men så här står det flera ggr när man försöker göra något på datorn. tar svin lång tid och sedan kommer det här upp:

http://oi40.tinypic.com/2vdmdkg.jpg

Av racefactory
Skrivet av Kilen81:

Det går alldeles utmärkt att köra win 7 ultimate på den maskinen ja, det är inte det är som är frågan i detta fallet.

Du har alltså installerat om windows en gång, men sen är det bara svart när du är inne windows, kör du aktivitetshanteraren och avslutar explorer.exe så kommer den igång men det ser ut som skit är det korrekt?

Låter ju som att det är nånting den missar när du installerar win 7, antagligen nån drivrutin den inte installerar med win 7 ultimate x64, ladda ner relevanta x64 drivrutiner från Asus sidan för den datorn och försök installera när du lyckats komma förbi den svarta bilden.

ja jag har exakt samma windows på min Hp som är typ lika bra. och de funkar utmärkt. och jag bootar via ett USB minne. Innan hade denna dator windows vista. Men allt installeras så. och allt startar det står välkommen men sedan kommer aldrig windows upp. och det är då jag trycker ctrl alt delete och kör explorer och då om jag har tur så startar det. men allt går som på stenåldern. händer knappt något segt som fan.

Av racefactory

Finns ingen adapter från mini displayport till den stora? Tänkte den kanske är billigare och köpa då ja liks har en aktiv displayport fast mini

EDIT: Hittade denna ! Tror ni detta kan funka? fast den är till apple ? http://www.ebay.com/itm/Quality-DisplayPort-male-to-Mini-DP-D...

Av racefactory
Skrivet av M79:

Hejsan!

Specifikation av laptopen vore bra. Sedan så kanske det är något med drivisarna?

Mvh M79

den heter eMachines E525 och har ba installerat windows 7 ultimate 64Bit? den startar inte ens. lr man kan få den att starta om man trycker ctrl + alt + delete och kör explorer. Men sen går de knappt göra den laggar bara ihop och får upp fel meddelanden.

Av racefactory
Skrivet av panpo98:

Du har köpt fel adapter.

3-6 skärmen måste ha AKTIV adapter. När man letar på butikers hemsidor ska ordet AKTIV eller Eyefinity stå i beskrivningen. Står ingen så är det fel adapter.

okey. Jag har en aktiv men det är mini displayport :/ och har endast stora displayport på min. Så här ser adaptern ut ungefär: http://www.hkbest.com.cn/PIC/Displayport-to-DVI-Adapter-Type-...

Av racefactory

Kan ultimate 64Bit göra något så de går dåligt? tänkte de är de ja la in på den

Av racefactory
Av racefactory
Skrivet av JonteP0nte:

Jag vet att man bara kan koppla in en skärm i DVI och en i HDMI samtidigt, och att den tredje då med andra ord måste kopplas via display port trots att man har 2 DVI-portar. Kan det vara det som är fel?

Det som finns på detta kort är 2 DVI och flera displayport. Och jag har en displayport till DVI som går till ena skärmen sedan är det en vanlig DVI och en hdmi som går till en HDMI adapter till DVI ?

Av racefactory

http://sv.tinypic.com/r/2jesbgp/5

han hittar alla skärmar men en är inaktiverad?

Av racefactory

Eyefinity 6950 kort?

Hej, jag har kopplat in 3 skärmar i mitt 6950 och får bara 2 skärmar att funka? och nu undrar jag vad ja göra fel?

Nå installäningar?

Av racefactory
Skrivet av bärplockaren:

Det hörs inga missljud eller likande från disken, hur gammal är datorn?

Om du har möjlihet att ta hem och installera Crystaldisk för att kolla hårddisken status.
http://crystalmark.info/download/index-e.html

de går fan inte ladda hem något. inget typ startar. de tar så lång tid att de blir error. ja det är en eMachines E525 om de hjälper något.

Av racefactory

Datorn får inte upp windows heller. utan de blir ba svart. Fick igång windows en gång då jag tryckte ctrl + alt + delete och sedan startade jag explorer men då starta windows men windows såg typ ut som när du är i felsäkert läge. Och sedan starta ja om datorn då startade han upp allt men datorn gick jätte segt. och nu vill typ ingenting funka

Av racefactory

Dålig hårddisk bärbar dator?

hej, Jag skulle installera om min kompis bärbara dator från vista till W7 för han ville ha den rensad plus W7. Men datorn funkar riktigt kasst. den startar knappt och får massa error m.m Kan de vara hårddisken som börjar ge upp eller något annat ni kan tro är fel?

Av racefactory
Skrivet av glemmy:

Ska någon köpa kabeln och komma hem till dig för att installera den sen också eller?

Fan grinar du över? Det var en fråga bara. svara inte på den om du "stör" dig så mycket !

Av racefactory
Skrivet av Hemming:

Ang om kabeln passar så läs vad det står i manualen.
Fråga även Inet om dom har en 5 meters kabel.

Skrivet av jocke92:

Så länge kontakten ser ut att passa gör den det. Annars har de gjort en fuling. Det är en standardplugg du länkar.

Skrivet av Widholm:

Haha länkar en standard 3 polig (mini?) Ser den ut att passa som ovanstående sa så ja! Det finns dock en större variant till nätagg och vissa tv.

Perfekt. Någon som vet något ställe som har frifrakt? eller om någon vet var de finns någon kod? typ cdon m.m?

Av racefactory

Strömkabel till Projektor !

Hej, Jag undrar om denna AC kabel funkar till min sanyo Z5 projektor? http://www.inet.se/produkt/8906198/stromkabel-3-polig-musse-p...

Och sedan undrar jag om det finns i 5meter någonstans?

Av racefactory
Skrivet av Nyhet:

Tv-apparater med 4K-upplösning är inga billiga historier, men nu släpper Netonnnet en prispressad modell för den svenska marknaden under varumärket Andersson.

Läs artikeln

Denna borde sweclockers ta sig hand om och göra en liten recension om (Y)

Av racefactory
Skrivet av traebit:

jo jag såg där. Men 200-250kr i frakt känns inte så roligt.

Av racefactory
Skrivet av badcash:

Om du är säker på att det tickande ljudet kommer ifrån nätaggregatet så är det med stor sannolikhet där felet ligger. Vad menar du med "inte starta"? Händer absolut ingenting mer än att det börjat ticka när du startar datorn?

Vet du vad man kan köpa sån där nätdel? eller är de endast någon som har skrotat typ en som man kan hitta?

Av racefactory
Skrivet av badcash:

Om du är säker på att det tickande ljudet kommer ifrån nätaggregatet så är det med stor sannolikhet där felet ligger. Vad menar du med "inte starta"? Händer absolut ingenting mer än att det börjat ticka när du startar datorn?

när ja trycker in strömkabeln så börjar det ticka direkt. och trycker ja på start knappen händer det ingenting !