Inlägg

Inlägg som Lexius har skrivit i forumet
Av Lexius

Logiskt sätt går vi ner i tillverkningsteknik så borde det inte vara 14 nm minus- istället för plus?
Dem var inte ens tillräckligt Inteligenta för att hitta på ett bra namn till det

Av Lexius

Är det bara jag som tycker de konstigt att Ryzen 7 2700x krossar Ryzen 9 3900x i The division 2 i 4k. Och sen slaktar Ryzen 7 2700x alla cpuer inkl i9 9900k i total war 1440p. Är det nåt fel på Sweclockers test eller är bara Ryzen 2700x riktigt grym i dessa spel? Oavsett så är jag impad av 3000 serien men då Ryzen 7 2700x presterar riktigt bra kommer jag ej att uppgradera på minst 2 år

Av Lexius

Hoppas ni har deras 10 000 Mbit/s annars är jag inte imponerad

Av Lexius

Har handlat hos er sen 2011 sättet ni har hanterat rma har varit mycket bra senaste beställningen gick på 2 dagar . Enligt mig är cdon årets nätbutik fortsätt att leverera!

Av Lexius

Är det bara jag som är optimistisk och tänker de lungt jag har premium Antivirus (malewerebytes premium) som kommer stoppa hackaren innan han kan göra nåt . Undra om spectre och meltdown gör saken ännu värre för intel användare?

Av Lexius

För första gången fick jag 10/10 det är inte konstigt att jag är den killen vänner frågar när det gäller hårdvara

Av Lexius

För att svara på frågan sweclockers ställer ja 16 000 cpi behövs

.....Om du har 3 st 8k skärmar alltså 24k upplösning

Av Lexius

Returnerade 2700x till proshop men fick 3350 av 3600kr jag betala. Dem hävda att kunden måste betala en avgift för att returnera varan. Vidrigaste sättet jag har sett et företag behandla nån kund nånsin kommer aldrig handla därifrån igen hoppas det löser sig för dig .

Av Lexius

Världen av krigshantverk

Av Lexius

Obs får fortfarande meddelanden med frågor om dem finns kvar eller inte så vill bara skriva att dem blev sålda till Kuncan

Av Lexius
Skrivet av Kuncan:

1200kr + frakt

Skickades från m.sweclockers.com

PM Skickat

Av Lexius

Då leder aziz9394 avslutar budgivningen senast 31 mars(imorn) så den som har högst bud innan 00:00 vinner får hoppas att ingen lägger bud 23:59 som min förra annons

Av Lexius

Sennhieser 58X(Massdrop)

Säljer ett par inbrända 58X som låter bättre än nytt par . Köptes för 1600kr+ (1200kr+400kr momssmällfrån tullverket/postnord) Säljer lurarna i originalförpackning med tillbehör för 900kr bud från 800kr. Har tidigare erbjudit att dela på fraktkostnaden och gör det nu igen . Eller kan hämtas upp i Göteborg . Ljudet i dessa lurar är extremt bra det bästa jag hört någonsin och dem är dessutom väldigt bekväma . Men då datorn låter mer än väntat går jag nu över till stängda lurar igen .

Läs hela annonsen här

Av Lexius
Skrivet av engywook:

Det här har nog ingenting med AMDs drivruteiner att göra. Jag har precis börjat lira Siege och fick samma problem efter en uppdatering(Siege) som kom nyligen. Jag minns dock inte vilken dag det var men typ tidigt denna veckan eller sent förra. Jag testade att installera om Siege och byta till 18.12.x men det blir samma fel ändå. Jag har inte några problem i andra spel så jag är ganska säker på att ubisoft fuckat upp i uppdateringen.

EDIT: Jag har också 64 Nitro+.

Ah fasen också skriver F för att betala respekt till dig . Ja jag gick faktiskt in på r6 official discord kanal där dem har en sida som säger complain here så skrev jag om det. Fast vi får inte glömma att de Ubisoft vi snackar om dem skiter totalt i att fixa sina spel utan satsar på kvantitet och inte kvalitet . Rainbow Six siege Ranked är fortfarande beta 2019......tror de allt man behöver säga så va beredd att avinstallera spelet för dem lär inte fixa det till oss snarligen . Tror både AMD och Ubisoft i dagsläget inte kommer ta ansvar utan kommer säkert skylla på varandra .

Av Lexius
Skrivet av mpat:

Allright, en sak i taget. Om ditt fel med Rainbow Six finns kvar med en äldre drivrutin beror det antagligen på en patch av spelet självt som installerats utan att du märkt det. Sånt händer, bara att gnälla till spelutvecklaren eller hoppas att AMD fixar det åt dem i nästa patch.

Din beskrivning av coilwhine + ingen Freesync får mig att tro att din framerate är väldigt hög ibland, och att det orsakar bägge problemen. Har du FRTC (Framerate target control) aktiv? För de flesta skärmar måste man också ha skärmen i ett specifikt läge för att Freesync skall aktiveras - för min LG är den bara aktiv i en del av spel-lägena och inte när skärmen är i sitt vanliga sRGB-läge.

Nej capar alltid fps till 75 både i Forza 4 jag kör nu och Rainbow Six Siege . Enda skillnaden är att coilwhinet i forza 4 har samma ljud medans r6 ändras pågrund av hur jag rör musen i spelet .De sorligt att Sapphire inte fixat detta genom åren ,att ha coilwhine med sapphire kort verkar vara en norm när det egentligen inte borde vara acceptabelt . Haft Nvidia sen 2008 och ingen av korten genom 10 år har haft coilwhine

Av Lexius
Skrivet av Ratatosk:

@Lexius: testa också med oklockad CPU.

Jo det är oklockat jag kör med kan inte undervolta då kommer datorn automatiskt starta om från ingenstans . Har testat att byta drivrutiner flera gånger samt tagit bort diverse windows update . Från ingenstans blev coilwhinet mer förjävligt nu speciellt när jag rör musen i spelet coilwhine ljudet är liksom syncat med hur jag rör musen i spelet .

Av Lexius
Skrivet av mpat:

Bara namnet. I slutet av 2015 släppte AMD en stor ny version av drivrutinen som kallades "Crimson", för att det skulle vara en större förändring och ett nytt försök att göra något bra efter att de äldre drivisarna (kallades "Catalyst") fått ett välförtjänt dåligt rykte. Sedan dess har de kört en stor ny version varje år i december. 2016 hette "Crimson Relive", 2017 hette "Adrenalin" (utan E av någon anledning) och 2018 års version heter "Adrenalin 2019 edition". De är inte så bra på det där med namn, AMD...

Bara strunta i namnet. Titta på "Radeon Software" och versionsnumret. Första siffran är året den kom ut, andra är månaden, och tredje är en patch-version. Om din version heter 19.2.1 så är det alltså den första utgåvan som kom ut under februari 2019.

Dem är varken bra på namn eller drivrutiner . Tankade hem 19.2.2 nu fortfarande samma problem glömde nämna att Freesync inte funkar överhuvudtaget utan kör improved sync . Det är helt sinnesjukt hur dålig mjukvara det är på radeon ingenting funkar verkligen . Det jag har fått uppleva efter att ha skaffat vega Är Coilwhine+ Krash +bsod+freesync inte funkar+texture flickering +relive inte kan spela in ljud och bild samtidigt . Anledningen att jag hoppa till amd är för att Nvidia har blivit giriga as . Synd att Vega 64 suger lika mycket som Nvidia . De nu vi behöver ett tredje stort företag som börjar sälja grafikkort . Nu när man haft Både Nvidia och AMD kan jag säga att båda är bedrövliga .

Kan nämna att allt annat är stabilt som vanligt med balanced settings kan spela forza 4 utan problem och krasher . Aså finns det nåt sätt att fixa detta? Vill helst slippa huvudvärken med att reklamera till Tyskland.... Coilwhinet kan jag leva med pga hörlurar men texture flickering i Rainbow Six siege är förjävligt

Av Lexius

Gött att musen+skärmen+tangentbordet tappar signal när man undervoltar auto eller manuellt . Varje gång det hände fick jag dra ut sladden eftersom powerknappen inte funkar. Nu till det värsta efter jag uppdatera till 19.2.1 har jag texture flickering i rainbow six siege mitt main spel som jag inte kan spela nu pga vega 64 . Mardrömmen är att problemet är kvar även fast jag revertat tillbaka till 19.1.1 (clean med ddu safe mode) Som att det inte var nog fungerar inte AMD relive och har sjuk coilwhine......innan jag ger upp och reklamerar mitt Vega 64 nitro har jag en fråga va är skillnaden mellan crimson drivers och adrenaline drivers?

Av Lexius

Redan Såld till Freemax !

Av Lexius
Skrivet av Freemax:

Jag klipper den gärna för 350kr

Skickar pm