Inlägg

Inlägg som Tyski har skrivit i forumet
Av Tyski
Skrivet av Olle P:

Jag misstänker att problemet är motorn. Delarna är valda för att bilen ska vara billig att tillverka och ha (relativt) hög toppfart. Då väljer man en motor med sämre lågfartsegenskaper.
Vill man köra på en begränsad yta inomhus är det roligare med en riktig crawler, gärna i mindre skala, som inte kan gå fort men klarar riktigt häftiga hinder. Bland det som går att köpa i Sverige i dag så skulle jag nog välja en bil i 1:24 från Axial, ca 1500kr.

Håller med om att scx24 är den ultimate inomhusbilen som dessutom gör sig riktigt bra utomhus! Funkar super direkt ur paketet och den har en stor community och måååååånga eftermarknadsdelar. Jag väntar själv paket från staterna med uppgraderingar för mer än bilens nypris finns mängder med delar inom Sveriges gränser och även DIY om man har en 3d-skrivare.

Av Tyski

Xbox Series X

Hej!

Jag säljer min series X då jag fick min PS5 betydligt snabbare än jag beräknat.

Xboxen är använd några timmar och är verkligen helt knäpptyst. Den hörs inte alls från fläkt och har inga andra missljud (som min PS5...)

Sätter priset 5600kr då den är så nära nyskick det går. Jag kan ta bud också men kommer inte sälja för några överpriser av ren principsak!

Xboxen finns i Hägersten och jag kommer prioritera hämtning före att skicka. Den kommer givetvis med kartong och alla tillbehör.

Skickar gärna bilder via PM

Mvh
Jonathan

Läs hela annonsen här

Av Tyski
Skrivet av turboprocess:

Yes skall teata senare. Återkommer. Tack på förhand.

Efter en snabb googling så verkar många med Asrock haft liknande problem när de bytt till en nyare Ryzen. Vissa har löst det med att laborera med minnen och vissa bara genom att köra senaste bios.

Av Tyski
Skrivet av turboprocess:

Okej kör dom i xmp profiö jist nu. Kan det vara det??

Skulle kunna vara. XMP är ju egentligen bara designat för att enklare kunna överklocka RAM tillsammans med Intel CPU's. Ryzen har ju iaf tidigare varit känsliga med överklockning av vissa minnen. Testa att stänga av XMP. Om "felet" försvinner så kan du alltid överklocka manuellt eller testa med olika XMP profiler

Av Tyski

@turboprocess: Har du ändrat något med RAM.frekvenser eller så? Samma fenomen hände för mig när jag försökte hitta en stabil clock för mina minnen med ryzen. MB testade minnet vid boot och startade om i en lägre frekvens. Testa att köra minnet i sin spec hastighet för att se om det funkar bättre.

Av Tyski
Skrivet av lillaankan_i_dammen:

Att göra en kontroll som ergonomisk både passar en 5 åring och en vuxen är svårt. Sony brukar då framförallt prioritera de med små händer så jag är skeptisk, baserat på hur mycket jag ogillade dual chock 4 storlek..

Så det jag efterfrågar är fler storlekar så alla blir glada. Finns det någon här med handstorlek 12 (XXXL) och större som gillade dual chock 4?

Nej den är tyvärr ingen hit för oss med stora tassar...

Av Tyski

350 + frakt för d15

Av Tyski

300+frakt för 2x8

Av Tyski
Skrivet av qvantry:

@Tyski Glömde lägga upp den igår, men här är en lite halvtaskig bild, resten av min setup var ivägen, och orkade inte riva bort allt.

https://imgur.com/a/lw3RYLe

Skickades från m.sweclockers.com

Snyggt!

Av Tyski
Skrivet av qvantry:

Fick faktiskt tillbaka datorn imorse, moderkortet var trasigt, allting fungerade med ett nytt moderkort. Kan lägga upp en bild på bygget när jag kommer hem från jobbet!

Nu ska jag försöka få garanti på förra moderkortet bara!

Skönt att det löste sig hyfsat enkelt! Och skönt att slippa byta fler komponenter 😁 och att se byggen är ju alltid skoj!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tyski

Nyfiken på hur det har gått 😁

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tyski
Skrivet av Thornblom:

Jo, det är sant. Men hur ofta är det stora kampanjer på Switch-konsoller och spel?
Jag upplever det som att både valfri PS4/XBOX modell ingår in hyfsade kampanjer då och då, t.ex vid Black Friday. Igår såg jag t.ex en Xbox One S för 1299kr. Detta har jag aldrig upplevt med Nintendo. Men jag kanske bara har missat..

Jag klippte min switch (2019) för 2990 i fredags, öppningserbjudande från en elgigantenbutik.. Går ju att hitta i sådana fall men annars känns det mer eller mindre omöjligt!

Av Tyski
Skrivet av anon5930:

Skulle vara om Power sänker priserna (de ska dra igång 20:00 på torsdag, oklart vad de kommer sänka på) eller om butikerna börjar ge roliga priser på fredag. Webhallens dagserbjudanden har varit intressanta i en del fall. Men överlag är jag lite tveksam nu idag.

Även om spelet skulle gå ner 50kr så är det ändå rätt små skillnader. Att Luigis Mansion 3 skulle dyka upp för 249kr på Webhallen finner jag osannolikt, såvida de inte vill locka med ett fåtal exemplar då.

Skickades från m.sweclockers.com

Jag känner lite samma.. priserna på spel till switch har ju ingen direkt sänkning över åren. Kanske klipper ett på cdon idag så jag får det innan helgen. har just nu en konsoll utan några spel haha

Av Tyski

@anon5930: Vad tror vi om chanserna att se Luigi under 499? Känns mörkt!

Av Tyski

Lyckades klippa en switch (2019) för 2990 på elgigantens nyöppning på Kungsgatan i Stockholm i fredags. Känns som ett bra pris?

Har ni några tips på spel att spana in på eshop rean?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tyski

Såld!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tyski
Skrivet av tOPO:

2500kr och hämtar.

Skicka PM

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tyski

Har bud på 2400 i pm

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tyski

Stationär dator (Ryzen 1600, 16gb 3000mhz, m.m.)

Hej!

Tänkte göra mig av med min stationära dator då den inte används längre. Datorn är byggd av mig.

Specs:

Define C
MSI B350 Pro Carbon atx
Ryzen 1600
Corsair 2x8gb 3000mhz lpx
Corsair Rm650x
MSI GTX 760 gaming
Arctic freezer 33 CO
Hdd/ssd ingår ej
Trådlöst nätverkskort Asus (pci-e)

Tänker mig 2700 för burken. Kartonger finns till allt. Datorn finns på hägerstensåsen och skickas helst inte!

Mvh
Jonathan

Läs hela annonsen här

Av Tyski

Monterade mitt 2060 strix igår, märkte direkt av coil-whine! först mest i menyer och tänkte att det beror på hög fps. Men har kommit fram till att det fortfarande låter till en viss del även vid benchmark som ligger under 100 fps. Blir att byta kortet