Inlägg

Inlägg som filigran har skrivit i forumet
Av filigran

Du får ju en utvärderingskopia för att just utvärdera programmet under en begränsad tid(eller med begränsade funktioner), vill du sedan fortsätta använda programmet med alla funktioner så ska du köpa det. Är det tänkt. Sen att det kanske inte funkar riktigt så bra är ju en annan sak..

Av filigran

Prata gott? Jag säger ju att han inte kommer få några besökare. Det är bara en metod.

Av filigran

Du kanske har ändrat storleken på texten för ikonerna, de har en bestämd bredd, går texten utanför den bredden så blir det "papp..." typ. Testa med mindre ikontextstorlek.

Jag har ett lagom mycket mer irriterande problem med ikontexter, skapar jag t.ex. en ny mapp, och vill döpa den till "hejsan", då ser jag bara sista bokstaven jag skriver, tills jag trycker enter. Trycker jag "h", så står det "h", allt är i sin ordning eftersom det är första bokstaven. Sen trycker jag "e", då står det bara "e", men "h" finns gömt bakom, och trycker jag enter står det "he". Otroligt frustrerande. Likadant i både XP och 2003. 2000 har dock inte problemet.

Av filigran

Gör så att sidan öppnas i ett popupfönster, och sidan som öppnar fönstret har en slags kryptering(i brist på bättre ord) som gör att man inte kan utläsa vad sidan heter som öppnas, t.ex. jagharenkorv + .html, men istället för att sidan heter jagharenkorv.html så byts jagharenkorv ut mot något annat, typ jaghareniller. Och i popupfönstret tar du bort alla menyer och andra fält, samt fixar så att högerklick/knappen som funkar som högerklick(vad heter den?) inte går att använda för att visa källan... dock kommer ju sidan ändå finnas i användarens cache, så han kan ändå få fram källan. Men svårare blir det ju.

Men jag tvivlar på att du kommer få några besökare om du gör på det här sättet.

Av filigran

Det sparas lite skit i din %temp% (start -> kör -> %temp%), testa att ta bort det som har med tv-scriptet att göra(eller allting, brukar inte göra nåt att rensa den, det är ju bara temporära grejer ändå), och kör om scriptet.

Av filigran

http://forums.gentoo.org/viewtopic-t-354889-highlight-invalid...

Är nog inget att bry sig om, funkar det inte så testa det som står ovan.

Av filigran

Testa båda och bestäm själv?

Av filigran

bash, perl, python, c, c++, java och en massa andra.

Av filigran

Fel forumsavdelning, passar bättre i M$-forumet, eller hur?

Säker på att du laddat ner rätt fil?

Av filigran

Psylocke: Konstigt, för mig är det precis tvärtom, med DVDSanta hackar alla filmer, men inte i WinAVI.

Av filigran

Jodå, funkade fint på windows 98 oxo.

Av filigran

Precis. Klipp kabeln, ta en bit högtalarkabel och löd ihop(eller kläm på kabelskor) och så har du en lång kabel. Det är nog fan svårare att misslyckas än att lyckas tror jag. Ska själv göra det på mina högtalare, bakhögtalarna når inte till bakre väggen. Trist med 5.1-ljud när allt ljud kommer framifrån ändå. Lättare än att hålla på och vända ljudet. Och för 28:- gör det nog inte mycket om de går sönder antar jag.

Av filigran

Det finns ju dock inget som hindrar dig från att ändra från D: till B:, och låta C: vara.. fast då blir det ju fel ordning på allting, och då blir det jobbigt.

Av filigran

Installera drivrutiner för AGP till ditt moderkort.

Av filigran

Yacob: Om du fixar en bild i fullsize så kanske vi kan se vad det är oxo..

Av filigran
Av filigran

Jag använder WinAVI Video Converter. Installerar man vobsub och ställer in det på autoload så fixar det fina svcd:s med inbyggda subs oxo.

Av filigran

Spara din gamla config då? Och skriv över den om det skiter sig. ATI är väl dock rätt simpelt att installera vill jag minnas? De har ju t.o.m. ett eget program för att confa X för just ATI. Sen att det kanske inte funkar är ju en annan sak.

Av filigran

Från C: till P:? Du är fan inte frisk ..

Av filigran

Det här hjälper nog trådskaparen massor..

OT: Testa att leta i TB:s forum, http://forums.mozillazine.org/viewforum.php?f=39