Inlägg

Inlägg som filigran har skrivit i forumet
Av filigran

Kan du inte installera det igen? Då borde den ju registrera det som ett installerat program, och då kanske du kan välja det och ta bort det? Lite halvt fulhack sådär.

Av filigran

Ser bra ut. Tråkig bakgrund, men annars gillar jag den.

Scrollningen för FF kan du fixa på nåt vänster, ska finnas en tråd nånstans. Testa att leta lite. Är nån javascriptslösning tror jag.

Av filigran

Ta bort/installera om MatrixView och/eller ATI-drivisarna är mitt tips.

Av filigran

Hehe. Fint editerat dessutom. "tänkte bara säga det". Tyvärr(nåja..) hann ju Janols citera.

Av filigran
Av filigran

Skicka ett PM till honom, det är det nog lättare att han ser.

En lagrad version på archive.org: http://web.archive.org/web/20040410191649/http://cykze.mine.n...

Av filigran

5. Om du skriver 'emerge -vp <program>' så kommer du att se alla use-flaggor du kan ändra för varje dependency, samt programmet du ska installera. Skriv sen 'USE="use-flaggor-som-ska-läggas-till-och-tas-bort" emerge <program>'. För att ta bort skriver du ett minus framför, t.ex. "-X".

Av filigran

wallace_myne: Va?

Av filigran

Installerat några nya uppdateringar från windows update? Killen i den här tråden hade liknande problem. Testa att ta bort de nya uppdateringarna(om det går? Måste väl gå .. aldrig testat men. Lägg till/ta bort program i kontrollpanelen antar jag att det är).

Av filigran

Har du satt en gräns på minsta nedladdningshastighet? "Starta ny aktivitet om nedladdningshastighet är långsammare än ...", Inställningar -> Anslutning.
"Max antal nedladdningsaktiviteter" antar jag att du sänkt till en? Eftersom du inte kan ha tre i taget .. (default är 10). Har du inte ändrat ska de starta automatiskt om det finns seeders/peers, tills 10st körs samtidigt(eller en i ditt fall).

Av filigran

nano/vim

Av filigran

body { background: #fff url("bakgrund9mp.jpg") repeat-y 50% 0; }

typ .. eller så kanske du har den som bakgrund i en div, och du har satt den till att vara bredare än din bakgrundsbild? Isåfall är det ju bara att minska bredden på den diven.

Av filigran

Jag fattar ungefär ingenting, jag har bara en liten fråga: vad kan sånt här användas till i praktiken? Eller varför lär man sig det?

Av filigran
Av filigran
Av filigran

Satt det på "*", d.v.s. allting? * { margin: 0; padding: 0; } ? Försvinner det då så är det något av elementen du har som har en margin/padding.

Av filigran

naksu: Beror på hur man ser det. Sitta inne i värmen framför en sprakande brasa med tjejen när det ösregnar ute, det går inte av för hackor. Men är man ute, då finns det bättre saker, det håller jag med om.

För att bidra till tråden:

http://www.deviantart.com/view/18918983/

Av filigran

niklas6666: Den riktiga poängen med bnc är ju att du slipper joina alla kanaler, connecta till alla nät o.s.v. varje gång du startar datorn, du är alltid inne, och om nån vill dig något medans du är borta så ser du det i en logg, det gör du ju inte om du kör en /quit och kommer in dagen efter. Och så kanske du har ett eftertraktat nick, då slipper du köra winnuke.exe på honom och ta tillbaks det varje dag, du har det alltid(om inte bnc:n kör på nån sunkig telialina och sänks lika lätt..).

Som sagt. Mer info. Har ni någon sida nu? Hur vill ni att det ska se ut? Ska det vara massor av bilder och funktioner, hur ska admin-delen se ut? Lägga till nyheter? Fler än en användare? Ta bort och lägga till nya användare? Kunna skapa nya undersidor om det skulle behövas?

Av filigran

Jag vill oxo vara med. Fast jag måste fixa så tomteluvan försvinner. Har dock inte kvar originalet. :/ Det ska jag nog fan fixa genast, har ändå inget att göra.

Sådär. Vad tomt det blev på hans lilla huvud nu. 5 min innan det syns i forumet oxo. Vad ska man hitta på nu då...

Där kom han ju fram .. Jag måste hitta på något att göra ..

Av filigran

TweakXP kan väl döpa om papperskorgen? Den letar upp någon regnyckel i registret och ändrar värdet på den. Kan säkert gå att googla fram den nyckeln oxo.