Inlägg

Inlägg som Freddemann har skrivit i forumet
Av Freddemann

IPS, VA? Jag är jäkligt rookie på allt detta så jag har inte en anning om vad dessa saker betyder, när jag köpte skärm för kanske 10 år sen så var det mycket fokus på just responstid om man skulle spela mycket. Iof så var jag bara 15 så jag kollade no inte så mycket runt det hela mer.

Av Freddemann

Jag vet inte, det är därför jag frågar!

Som sagt, det känns som att skulle märkas men har ingen erfarenhet av att spela med sådan responstid.

Av Freddemann

Eizo 23" LCD Foris FS2331-BK

Hej!

Jag ska skaffa ny dator och behöver en skärm, har några som har rekommenderat Eizo 23" LCD Foris FS2331-BK.
Men jag spelar en hel del på datorn, och märker om min ping går ifrån 50 till 90 idag. Jag såg att det var 7 ms i responstid på denna och det känns ju som att det kommer att märkas. Någon som har några erfarenheter eller tips iom detta?

Av Freddemann

Ok gött, tack för hjälpen!

Av Freddemann

Ok men det är bara att köpa ett sånt här typ? http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=629550#info

Sen med deras 500 kr tillbaka kampanj så blir det ju ändå rätt billigt. Eller är et något fel på den versionen? Varför är den så billig?

Av Freddemann

Ok, så det blir att köpa ett till då?

Av Freddemann

Ett home premium, hur många datorer?

Hej!

Jag ska bygga en ny dator, en av mina polare har en Home Premium skiva som han har köpt.

Hur många datorer kan man använda den för? Kan jag installera det i min nya dator också eller måste jag köpa ett eget?

Av Freddemann

Ny dator. Hjälp behövs ca 11k.

Hej!

Nu är det äntligen dags att skaffa stationär. jag har kört med laptop i några år men vill verkligen ha en större skärm.
Jag har byggt ihop denna http://www.komplett.se/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=107672... genom att kolla runt på forumet en del.

Jag vill inte direkt vara snål, men jag vill ha en prisvärd dator, jag har egentligen ingen lust att gå på ett 680 kort om det presterar 4 fps mer i dom spelen jag kör. Är det något ni ser som man kanske borde ändra på? Eller om ni har några förslag?

Av Freddemann
Skrivet av NoNamesWayne:

Du är helt säker på det? Startavgift på 250kr tillkommer väl då?
Hur är det med skype och Ip-telefoni, går det att använda fritt med detta abonnemanget med? Någon som vet? Nu har man ju gratis samtal i vilket fall som helst så nog kommer man använda det mindre men vissa kontakter har man ju bara där.

250 kr tillkommer nästan alltid i butik iom Tre, men snacka med dom så kan dom säkert knappa bort den om du säger att du annars lika gärna kan ta den ifrån nätet, om det inte fungerar, gå bara till nästa PH och testa.
Skype och allt sånt fungerar klockers med abonnemanget, ingen svensk operatör har satt några spärrar för det än, det verkar gå en massa rykten om det men om du ringer till vilken kundtjänst som helst kommer dom säga "Va? Nä det tror jag inte, låt mig kolla" Sedan när dom kommer tillbaka till luren så säger dom bara nej, dom har inga spärrar för sånt.

Av Freddemann
Skrivet av NoNamesWayne:

Tillkommer det inte andra Avgifter då hos The Phonehouse? Då är det väl bättre att köra på en Htc och sälja den för 4000Kr däromkring för den är olåst.

Nej jag tror att dom rörliga avgifterna dom pratar om är sms biljetter och kostnads samtal och liknande, dom ingår ju inte i fastpriset. Annars tar PH absolut inget extra utöver det.

Tror att det bara är lite krångligt skrivet bara faktiskt, lätt att det blir missförstånd.

Av Freddemann

http://www.phonehouse.se/Mobiltelefoner/Mobiltillbehor/iPhone... Det här fungerar rätt bra och kostar inte direkt skjortan.

Av Freddemann
Skrivet av NoNamesWayne:

Pratade med deras kundtjänst. HTC One X kommer inte att vara låst.

Hur mycket kan man få för den om man säljer den?
Jag vill hellre ha en Lumia 900, därav att jag frågar. Kampanjen kommer inte gälla den telefonen, även om den hinner dyka upp i April.

Du kan köpa den av Phonehouse, be dom bara lägga ett presentkort för Lumia 900 så går du och hämtar den när den finns.

Av Freddemann

Jobbar själv på en mobilkedja, kan säga att det lär vara det bästa erbjudandet någonsin.
Visst, telefoner kostar 5000 om du vill köpa loss dom, men det är inte ofta folk ringer för mindre än 300 kr i månaden i min erfarenhet.
Sedan får man ju tänka på att det är ett fastpris, du kan ringa och smsa hur mycket som helst.
Så som vi säger, ibland kanske du kan se hur du skulle kunna använda det istället för hur du använder idag eftersom du faktiskt har andra grunder för ditt användade idag.

Lite grann som när folk säger att dom inte behöver surf för att dom inte surfar idag på sina knapptelefoner dom har idag.

Sedan sålänge man inte ska ha en iphone så får man ju trots allt olåsta telefoner hos Phonehouse. Jag är antagligen partisk, men jag kan argumentera för varför jag har rätt iaf.

Av Freddemann
Skrivet av Åkan:

AMD är de redan framme med sin 7000-serie och Nvida ska väl gå ut med ev info i slutet av mars lite oklart, så de kommer nog inte ha kort ute förens i slutet av mars/april och för processorerna så ska väll ivy bridge komma i slutet av, mitten på april har jag för mig, AMD vet jag inte hur det går på CPU sidan.

Då känns det ju som att priserna kommer att sjunka en del här inom en månad, så antingen samma saker för mindre pengar eller mer för pengarna. Lätt värt att vänta

Av Freddemann

Jag var själv inne på att köpa en ny dator men det känns ju värt att vänta, hur länge dröjer det innan den nya generationen teknik är här?

Av Freddemann

vad är det för skillnad på det och 6950 och 6970? Är det värt att lägga dom extra hundralapparna på? Jag vill inte vara dumsnål nu.

markusjarlstig
Vilka fläktar istället skulle du säga vore bra?

Av Freddemann

Jag skulle behöva lite hjälp med att plocka ihop en ny dator, får gärna ligga runt 8 tusen. Jag spelar en hel del och vill kunna köra rätt höga inställningar, jag kör idag på en laptop med i7-720 någonting och ett ati 5650 som gpu vilket gör allt på medium/high inställningar, men jag ska sälja den då jag inte riktigt reser lika mycket längre och vill ha en större skärm.
Jag redan en 500 gb hd som jag sätta in i den och jag vill gärna ha en SSD.
Jag vill inte vara dumsnål, kan jag få riktigt mycket mer för mina pengar så kan jag gärna flexa på slutsumman.

Jag är också jävligt sugen på att koppla in 2 skärmar i den.

Skärm, tangentbord köper jag på annat håll och resten har jag.

Sjukt tacksam för all hjälp, jag är riktigt dålig på datorer då jag inte varit insatt i det sedan 2002.

Av Freddemann

Jag blev själv riktigt sugen på den här paketet, hur tror ni BF3 kommer fungera? High blandat med ultra eller bara high? Täntke också sätta in en ssd disk i den, några förslag på en bra?

Sorry om jag high jackar tråden lite, jag vet inte om det är värt att göra en egen.

Sedan hade jag tänkt att köra 2 stycken http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=656424
Någon som kan tipsa eller ge lite feedback?