Inlägg

Inlägg som IRONBERG har skrivit i forumet
Av IRONBERG

Jag kan säga att jag är extremt nöjd med min oneplus. Snabb telefon. över förväntan bra batteritid. Tål fukt bra (hamnat i hink och vattenpöl utan problem) Du bryter inte mot garantin om du byter rom. Något som är negativt är långsam support. Communityt är väldans bra så har du några funderingar så kan jag skarpt rekommendera forums.oneplus.net

Av IRONBERG
Skrivet av smygolf:

Som en parentes, du bör nog hålla dig över 92db i känslighet med tanke på förstärkaren. Inte sagt att det inte kommer att fungera men 60W är bara 60W.
Låna hem allt du kan låna hem o testa i hemmiljö o lita på dina egna öron!

Lycka till

Får hålla med där. Ingen kan avgöra vad som är den bästa högtalaren förutom du själv. Den du tycker låter bäst, ja den är bäst. Om det låter sisådär, gå vidare. Finns mängder att välja och vraka mellan.

antal watt anger hur högt du kan spela i en viss känslighet. Testa och se om volymen räcker hemma hos dig. En högtalare du tycker låter fantastiskt i affären kan låta bedrövligt hemma hos dig. 90% av det du hör kommer från väggarna!

Av IRONBERG

Newton aggen är buggiga som bara den. Fullt "normalt" att fläkten går igång på max varje 15-20 minut. JAg har sett ett antal som håller på sådär.

Av IRONBERG

Jag har ett K800 som det ligger rötjut i mellan lysdiodsmattorna. Så det lyser rött nu istället

Av IRONBERG

kortslutning någonstans.

Skruva isär torka av låt torka i några dagar.

Av IRONBERG
Skrivet av Krux:

Hur tänkte dom nu? Det finns nästan ingen plats i toppen för radiator, max 30mm radiator i toppen är ju inte så roligt.

Håller med. Stort problem även för mig på nuvarande lådor. Nuvarande setup med tunn 240 radiator gör att fläktarna täcker ovandelen av moderkortet. Onödigt trixigt när man ska få i/ur 12 volt kontakten och minnena får jag inte ut utan att lossa på fläktarna.

Där hårddisk platserna är på define S har jag mina mekaniska diskar idag på R4. Satt fast dem med dubbelhäftande tejp...

Av IRONBERG
Skrivet av Koyaanis:

Kan någon förklara varför inte spel har lika bra positionering som ett 8 år gammalt youtubeklipp får det att framså.
https://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA

Det har & göra med hur ljudeffekterna och rösterna är inspelade. Nästa alla monologer och effekter är inspelade i mono. Finns inte många studios som ställer upp ett huvud med en mick på vardera sida av det.

Jag har testat Atmos. Det funkar bra för miljöeffekter såsom regn, åska. vindsus o dyligt. Inte för att vi hör regn ovanifrån så ofta iom att ljudet uppstår ner regnet slår i backen oftast. Men vi kan ju spela in alla filmer i husvagnsmiljö framöver

Nä det må vara lite småroligt. Men ni får betydligt bättre "i´m here" effekt av att köpa bättre frontar och uppgradera ert försteg.

Av IRONBERG

Begagnat?

Av IRONBERG

Elektronikrengöring. Finns på sprayburk på biltema, juli, Clas Olsson o.s.v.Standard fix för Ingrodd elektronik. Avdunstar av sig självt.

Av IRONBERG

Jag kör 13 mm eftersom de är lättare att göra konstiga svängar utan att strypa/vecka slangarna. Det blir rätt trångt i ett fractal define R4 med 3 radiatorer, pump, reservoir, några block 8 diskar o.s.v så lösningen fick bli "ormbokoppling" vilket inte funkade särskilt bra med 10 mm slang för egen del. Jag skulle ju kunna ha köpt en massa 90 och 45 graders kopplingar men kostnaden springer fort iväg med alla anslutningar så det blir billigare att böja slangarna kraftigt. Vilket funkar utmärkt med lite tjockare slang.

Av IRONBERG

Jag är extremt nöjd med min 1+1. Känns lite onödigt att skaffa ny redan men när min nuvarande dör så blir det garanterat en till oneplus. Att cyanogen inte är det officiella romen gör inte ett smack. Finns en hel drös med bra utvecklare för oneplus.

Av IRONBERG

Man kan köra http://www.ocbase.com/ för att kanske se om nätagget är ostabilt. För att en kondning ser hel ut behöver inte betyda att den är det. Finns kapacitansmätare för kondningar exempelvis använder jag en ESR70 för småelektronik. Lagat många tv-apparater, datorkomoponenter och annat med en sådan.

Av IRONBERG

CPU går upp till 80% på alla 8 trådar.

Av IRONBERG

Ni No Kuni

Många har missat detta underbara spel i den absoluta toppen av alla jrpg. Ser ut som en animerad gibli film. Bedårande. Fantastisk story. Extremt roligt stridssystem.

Av IRONBERG
Skrivet av Miney:

Den var redan tagen :/

Jag tog den. Får tacka ödmjukast för liret. Spelat ettan (shadow of chernobyl) men aldrig fått tummen ur o köra denna. Jag är något av ett fan av postapokalyptiska historier 😊

Av IRONBERG

Kör intel 335 som systemdisk. inga trubbel. Väljer också intel när jag trimmar till vänners/familjens datorer då jag litar mest på dem efter jobbiga insidenter med v300 samt diverse samsung diskar.

Av IRONBERG

Ja det var väl det jag tänkte. Tack för infon. Man kan aldrig vara för säker Det är ju som sagt två Routers som jag helt enkelt stänger av router funktionen på så att de switchar ip adresserna från teliaskräpet. SKa väl bara vara att kryssa ur DHCP. En "switch" behöver väl inget eget IP. Så jag inte behöver krångla med fördelning av IP adresser.

Av IRONBERG

290 både räcker o blir över om man inte ska köra extrema upplösningar. Billigt är det också. Annars vänta på nästa generation. Man får så lite för pengarna när man går från tredje bäst till bäst. Vore fantastiskt med ett 980 men det är inte ekonomsikt hållbart någonstans.

Av IRONBERG

Accesspunkter i led

Ska sätta upp ett nätverk i farsans hus kan man sätta en acesspunkt med kabel i en annan accesspunkt?

Dv.S

Telia(Thomson Router)->kabel-> ASUS,RTAC-66 (accessläge) ->kabel-> gammal D-link (avstängd DHCP)

Av IRONBERG

Det här är ingen rea över huvudtaget alls, iaf inte enligt mig.
Så här säger konsumentverket:

"För att en affär ska få använda ordet rea i sin reklam ska

försäljningen ske under en begränsad tid
varorna ha väsentligt nedsatta priser
varorna finnas i affärens vanliga sortiment"

Priset ska vara väsentligt lägre
Vad som är "väsentligt lägre priser" kan heller inte anges exakt, till exempel i procent av normalpriset. Det får också avgöras från fall till fall, och med utgångspunkt från vad som kan uppfattas som väsentligt för konsumenten. Av betydelse i sammanhanget är också vilken praxis som tillämpas inom olika branscher och för olika slags varor.