Inlägg

Inlägg som Z0lid1ce har skrivit i forumet
Av Z0lid1ce
Skrivet av Alakai:

Dela upp fyrhörningen i två trianglar.

Och sen? Och vilka 2 trianglar ska jag dela upp den i?
Skulle uppskatta ett snabbt svar

Skulle verkligen behöva svar

Av Z0lid1ce

Hjälp med matteuppgift!

Hej,
Skulle behöva kortaste uträkningen på denna uppgift nedan, gärna rätt svar också

Räkna ut arean på denna fyrhörning:

http://imgur.com/j5wd2lm

Av Z0lid1ce
Skrivet av bärplockaren:

Har du koppla ljudet till nån förstärkare idag dvs RCA?
HDMI är det enda alternativt ser de ut som då ps4 endast verkar ha den utgång som kan skicka bild.

Jag vet att HDMI är det ända alternativet, frågan är vilken kabel jag behöver som går från rca(en röd o en vit) till audio out uttaget jag har på skärmen.

Av Z0lid1ce

PS4 till datorskärm!

Hej!

Jag har en Dell U2713hm som jag jobbar på och ska snart köpa ett ps4 som jag vill koppla till skärmen. Problemet är bara att jag skulle vilja att ljudet från ps4:at kom ut ur mina högtalare. Min skärms anslutningsmöjligheter är DVI-D(den jag använder till pc), HDMI, Audio Out. Jag läste någon stans att ljudet som kommer in via HDMI kan spelas upp via högtalare som kopplas in i Audio Out jacket. Frågan är vilken kabel jag behöver? Mina högtalare idag kopplas via rca (En röd och en vit) och ska in i ett "Audio Out" kontakt som ser ut så här:

http://imgur.com/P21jtCJ

Så vilken kabel behöver jag?

mvh

Av Z0lid1ce
Skrivet av MugiMugi:

Det absolut lättaste sättet för din del om du inte har förstärkare o.s.v. är att köpa en Digital to RCA, och använda Digital porten på PS4'an för ljud.

Kan du länka en sån? Hittar själv inte

Av Z0lid1ce

Ps4 med högtalare!

Hej!
Vilka kablar behöver jag för att koppla mina högtalare (rca) till mitt ps4? Detta är främst för att jag vill ha högtalarnas ljud och för att skärmen inte har hdmi eller högtalare? Iaf hur gör jag?
MVH

Av Z0lid1ce
Skrivet av Kilroy:

Argon 7450A kan vara ett alternativ?
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=959778

M-Audio BX8 D2 ett annat.
http://www.thomann.de/se/m_audio_bx8_d2.htm

Microlab Solo 9C om du vill offra lite kvalitet för storlek:
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2442305

och förresten är dessa M-Audio BX8 D2 för kraftiga för skrivbordet? alltså ljudmässigt?

Av Z0lid1ce
Skrivet av Kilroy:

Argon 7450A kan vara ett alternativ?
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=959778

M-Audio BX8 D2 ett annat.
http://www.thomann.de/se/m_audio_bx8_d2.htm

Microlab Solo 9C om du vill offra lite kvalitet för storlek:
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2442305

Men de KRK rp5 g3, vad säger du om de? Och är dessa bra M-Audio BX8 D2?

mvh

Av Z0lid1ce

Råd till högtalare!

Hej!

Ska köpa nya högtalare och behöver lite råd/tips!

Min budget är runt 2000-2500kr, vill ha bra högtalare som har bra bas men samtidigt bra allmän ljudbild. Har tittat lite på KRK Rokit RP-5 G3 och lite andra blandade studio monitorer, men hur är egentligen studiomonitorer för musik? Använder också lite musikprogram/ljudprogram. Skulle vilja ha 2 halvstora högtalare på varsin sida av skärmen, men kan även tänka mig 2.1 system!

mvh

Av Z0lid1ce

Hjälp med sleeving!

Hej!
Har börjat försökt mig på sleeving har funkat bra hittills på lite enklare fläkt sladdar, men hur sleevar man en kabel som på bilden nedan?

http://i.imgur.com/sdi88LN.jpg

Och hur får man loss själva kontakten utan något speciellt verktyg?

Tacksam för snabbt svar!

mvh

Av Z0lid1ce
Skrivet av Alpha77:

"Monsterdator" och under 20K does not compute

Du vill nog ha så många processorkärnor som möjligt, då är väl Socket 2011-3 enda valet.
6-cores är nog minsta, hade jag råd skulle jag satsat på 12 för arbetsstation men då blir det ju en annan budget.. på runt 30K

Därav ordvalet "liten monster dator" . Vad är det negativa skulle du säga med 5930k?

Av Z0lid1ce

Är det värt att köpa Intels i7 5930k istället för i7 4790k?

Av Z0lid1ce
Skrivet av Grytvante:

Jag kikade bara lite snabbt så kan ha fel, rätta mig gärna i sådant fall. Det ser dock ut som att du valt M-ITX versionen av Bitfenix Prodigy och ett M-ATX moderkort från Gigabyte, det kommer inte att passa. Byt antingen moderkortet eller chassit till respektive formfaktor så blir det nog bra

Skickades från m.sweclockers.com

Sådär!

Nu är det bättre

http://www.inet.se/kundvagn/visa/7371594/monster2k14v2

Är prossessorn bra? Eller ska man satsa på en ny från 5000-generationen?

MVH

Av Z0lid1ce

Köptips till liten monsterdator!

Hej!

Nu är det så här att jag bestämt mig att sälja min dator (specs i bion) och sedan skapa ett snyggt litet monsterbygge! Kraven på datorn ska vara att den inte är allt för stor, snygg och riktigt kraftfull
Det jag slängt ihop än sålänge är detta:

http://www.inet.se/kundvagn/visa/7371593/monster2k14

Har ni några förslag som kan göra datorn bättre? Den ska gå på ca 8000-8500kr, detta priset ska då inkludera allt utom grafikkort då jag kommer köpa till detta senare. Skulle vilja ha datorn i Svart/Rött tema och gärna lite Led belysning. Ska också sleeva och dra alla kablar så snyggt som möjligt.

Men det jag egentligen vill veta är om jag kan förbättra min inköpslista på något sätt? Är den i7:an redigt kraftfull? Ska köra många redigerings/3d program och några spel! Är det ett bra datorchassi, valde denna pga den lilla storleken och den snygga färgen, har ni tips på bättre? Alla tips uppskattas!

MVH

Av Z0lid1ce

Råd högtalare! [2.1 system alt. soundbar till tv:n, budget ca 5000:- /mod]

hej!
Jag hade tänkt att skaffa ett nytt ljudsystem till min tv i vardagsrummet frågar dock er vilka/vilken som är bäst! Min budget ligger runt 5000kr och skulle helst vilja bara ha en soundbar eller ett 2.1 system och att det inte får ta för stor plats. Så min fråga är alltså vilken är bäst runt 5000kr?
Mvh

Av Z0lid1ce
Skrivet av fantomsmurfen:

Temperatur på processorn?

Kollade precis och den låg på 43c idle och när jag öppnade lite fönster o program så steg de till typ 52c, vilket inte är så farligt.

Har du någon ide vad det annars kan vara?

Av Z0lid1ce
Skrivet av fantomsmurfen:

Temperatur på processorn?

Ska kolla direkt hade inte tänkt på det

Av Z0lid1ce

Varför så långsam?

Hej!
Min mammas dator har blivit extremt långsam på sistone. Har virus scanat och tittat igenom datorn efter potentiella saker som skulle kunna sakta ner datorn men hittar inget annat än att processorn är tvåkärnig. Allt annat är bra hon har också mycket plats kvar på HDD. Dock så har den inte alltid varit så här utan den har varit relativt snabb innan men på senaste månaderna har den saktat in något enormt.
Specsen kommer här:

Packard Bell iMedia 3800

CPU: Intel Core I5 650 3.2 GHz
RAM: 8gb
GPU: Nvidia Geforce GT 540
HDD: Western Digital Green 1TB

OCH vad skulle man kunna köpa för att göra så att datorn blir snabb och bra igen utan att lägga allt för mycket pengar då den endast ska vara bra till surf och lite pappersarbeten, kanske något Adobe program hit eller dit också

MVH

Av Z0lid1ce

Skadefria matcher och snygghet i ett!

http://i.imgur.com/llxLhD3.jpg

Dr Inet i en rustning tillverkad av AMDs senaste uppfinning; Det ultralätta och smidiga materialet "XX Kevlar Ultra V2".
Rustningen skyddar mot alla typer av skador som kan uppkomma i en fotbollsmatch men bibehåller ändå smidighet och ork genom det inbyggda koffein-injektionssystemet som går direkt in i huden och ut i blodet. Vidare har rustningen extra förstärkning över tårna för att kunna skjuta längre. Den har även förstärkningar längs skenben och knä för att stå emot tacklingar och sparkar. Det trogna svärdet, ständigt vid Dr. Inets sida är bra när det hettar till i matcherna. Sist men inte minst de extra starka axelskydden speciellt avsedda för att motstå bitskador.

Allt i bilden är egengjort och ingen typ av textur eller "brush" har använts. Bilden är ritad med en Intous Wacom Medium. Störst fokus har lagts på rustningen därför ber jag er att inte ta så stort hänseende till bakgrunden.

Länk: http://imgur.com/llxLhD3

Av Z0lid1ce

Hej!
Jag har ett corsair vengeance K70 och är extremt nöjd med allt. Och det är ett stort pluss i kanten att den är av aluminium. De röda brytarna är extremt sköna och reagerar extremt snabbt och de låter inte alls lika mycket som de blåa switcharna, som har en känsla som typ en switch som klickar. Sjukt jobbigt imo. De röda där emot är mjuka och jämna i varje klick och låter inte lika mycket. Som sagt kan du nog lägga till o-ringar för mer tystnad.