Inlägg

Inlägg som bud_bundy har skrivit i forumet
Av bud_bundy
Skrivet av Hammar:

Förlåt båda två om jag framstod som provocerande.
Det kändes bara så oerhört främmande med drömmar om t.ex.
slaktscener, kannibalism, krigsscener & paranoida föreställningar.

Jag är inte så hemma på det här med "lucid dreams", dvs lucidiana, lucidana - drömmar.
Jag själv drömmer mest s.k. "wet dreams". Dvs olika sexdrömmar om folk man träffat, typ. Thats it.

wet dreams, aldrig haft. Eller tjejer kan vara med, men en sinnessjuk granne kommer alltid och sätter käppar i hjulet. Angående paranoida föreställningar, så är mina f.d. grannar sjuka där uppe.

Nå Nattens dröm:
Jag såg några vildhästar som var sadlade och innanför staket, logisk att det var vildhästar då, (logiken brister i drömmen). Iaf så skulle jag "fånga in dessa" och rida på dem, jag hade en hink med malet spannmål och började närma mig, då helt plötsligt kommer en sinnessjuk granne med lasso och ska fånga in en häst åt sig själv. Och det blir bråk mellan oss och jag vaknar. -Jag tyckte bl.a. det var idiotisk att försöka fånga in en stor häst med lasso.

Så mina drömmar är det roligaste jag har i livet, mycket skoj har jag fått uppleva där, men som i verkligheten kommer någon psykisk störd granne/f.d. polare och jävlas. (även om jag nu har lucida dröm så kan jag ej hindra dem för att komma)

Av bud_bundy

Inte konstigt datorbutiken avvecklar, då de ofta var dyrare än alternativet plus att man minns händelsen då de gick i konkurs.

Jag som flera undrar vad inet hade för vinning med att köpa datorbutiken, men de gav nog inte så mycket. Angående kunder så visste de flesta om alternativen innan.
Jag personligen hoppas på att de andra datorbutikerna ska växa sig starka, då jag tycker inet är för mycket inriktad på gamers. Inte minst supporten, där de utgår ifrån att man är en sådan när rådfrågar om hjälp. (prestanda hit och dit är positivt, stabilitet är dock nummer ett.)

Jag tror dock inet kommer växa sig starka, då många vill kunna handla i fysiska butiker, lägg även till väldigt bra priser. De andra datorbutikerna har dock bra rabatter för större företag/skolor. Jag minns t.ex. att min f.d. skola köpte in headset för runt 30kr st, (lite över inköpspris) och den aktuella datorbutiken tog över 100kr/st för dessa till vanliga kunder. (nu är det i.o.f.s. sånt som de kan ta ut överpris på)

Om jag är glad eller inte, nja får väl säga glad för att jag inte upplevde datorbutiken som en riktig konkurrent och då är det bra att den försvann så att en ny aktör kanske kan komma. Som det är idag tycker jag att inet har ett för stort försprång, ofta billigast, gratis frakt m.m Och varför betala extra för att få handla hos en annan, som dessutom inte (i mitt fall) har någon fysisk butik i närheten?

Och jag undrar vad håller de andra datorbutikerna på med, när jag upplever att de inte försöker konkurrera riktigt. Men de har väl mer en annan målgrupp av köpare.

*edit*
För övrigt handlade jag från datorbutiken redan '98 och var mycket nöjd med dem, de var långt före andra butiker då, mina kamrater köpte en dator på stan och fick betala mycket mer.

Av bud_bundy
Skrivet av Hammar:

"ett hav av döda soldater
tvungen att äta av liken
hallucinationer av min döda syster som jag tydligen också tvingats äta"

och
"små vildhundar som attackerade
jag höll på och slakta dessa
Likaså hur jag visste vem som hade skickat dessa"

Hur fan mår ni egentligen?

Bara bra tack, i mitt fall så har jag klardrömmar (Luciadrömmar). Och är alltså helt medveten om att jag drömmer. Jag agerar då precis samma som någon skulle göra om den satt i ett spel och någon fiende dök upp.
Nackdelen med drömmarna är att logiken brister i dem.

Av bud_bundy
Skrivet av CCWarlock:

Det var inte inatt, men för någon natt sedan. Kommer inte alltid ihåg drömmar, men den här var väldigt bra.

Drömde att jag vaknade i en skog/djungel bland ett hav av döda soldater. Var tvungen att äta av liken för att överleva och när jag väl blev räddad hamnade jag på barnhem. Väl där fick jag hallucinationer av min döda syster som jag tydligen också tvingats äta, även om hon inte hade dött med soldaterna utan i efterhand..? Hade härligt skakiga händer som tecken på för mycket kannibalism (ref. wikipedia och The Book of Eli). Det hela verkade utspela sig i 1850-talets england efter hand.

Mycket konstig dröm.
Vad man drömmer om är väl inte slumpmässigt utan återspeglar oroligheter som man kan ha eller haft? (gissar jag) För jag skulle aldrig drömma en sådan dröm.

Alla mina drömmar utspelar sig i min hemort, personer kan däremot vara från andra orter. Alla personer är i samma åldrar som är de är idag, men det är olika konflikter som uppstår. I alla fallen så är det någon/några som försöker ta död på mig av olika anledningar, dock har jag luciadrömmar, vilket jag ser det som komiskt.
-Ungefär som att spela multiplayer på datorn där någon försöker döda en, hur det än går så hade man ett roligt game.. Alltså det är inte enbart någon som vill döda mig, utan jag kanske gör saker innan och sedan vill mina f.d. vänner döda mig för något av någon mycket knepig anledning.
(ja det är enbart f.d. polare eller bekanta som vill döda mig)

Nattens dröm, så var det några som skulle döda mig genom små vildhundar som attackerade och jag höll på och slakta dessa. Jag var dock medveten att jag drömde och jag gjorde allt lite saker tillbaka.

Hur logisk det är att få småhundar att springa flera kilometer för att attackera just mig än en bra fråga, min intelligensnivå är dock inte vidare hög i drömmarna. Likaså hur jag visste vem som hade skickat dessa?

Av bud_bundy
Skrivet av Dinin:

I guiden för att sätta upp en relay ovan (http://www.torproject.org/docs/tor-doc-relay.html.en) finns ett steg där man sätter exit policies, det är där man bestämmer om man ska agera som en exit relay och ja då kan det hända att trafik spåras tillbaka till ditt IP. Man kan självklart disabla funktionerna så att man inte agerar exit men även om man gör detta så är all hjälp uppskattat.

Då var det bättre, sedan vill man såklart inte hellre fungera som en input, utan helst en mellanled. Nu är väl input ingen större risk, men varför utsätta sig för detta i onödan för något som man själv inte tjänar på?
Vad personerna använder ens tjänst till behöver ju knappast vara detsamma som man gillar.

Skrivet av Ilja:

Det spelar ingen roll om det skulle stå så i ditt avtal med internetleverantören. Du kan inte avtala bort lagen.

Vilket säger en hel del om vad lagen är samhällstyp med förmynderi etc.

Nå att vara målvakt på vägen oavsett det handlar om datakommunikation eller fysiska paket är ganska säkert rättsväsendemässigt, då den som anklagar en måste bevisa att man visste vad paketet innehöll. Är man med i TOR så är ju just detta en grej att man inte har en susning om vad man sprider, Likaså om man blir taget med ett "datapaket" i famnen så lycka till för dem att tyda innehållet.

Men jag personligen skulle inte ställa upp på detta av ideologiska orsaker, -ska jag vara målvakt så vill jag veta åt vem och varför. Att vara det annars, så krävs betalning viket målvakter brukar ta.

*edit*
Angående risk med utput så är banning på olika ställen det första man får räkna med, i.o.f.s. ett lättlöst problem, bara det att man hela tiden får använda anonymtjänsten för småärende. -Bannad i spel lär man knappast bli i Tor, men man ska inte underskatta folks dumhet med att försöka spela med den slöa tjänsten igång. (vilket kanske kan leda till bann p.g.a. dålig "ping")

Av bud_bundy
Skrivet av Juckpuck:

det blir inte alls dubbla bokstäver ner ens enhetsbokstäver tar slut och det kan vi tacka ms för hålla kvar i ett systemupplägg ifrån antiken. Fast man blir ju inte förvånad med mr gates som ansåg att ingen kommer någonsin behöva mer än 128kb med ram i en dator.

Det roliga med faktoider är att de förändras från person till person, men ingen var ursprungskällan kommer ifrån. Btw 640 kb var det:
http://www.faktoider.nu/640kb.html

Det andra med att partitonsbenämningen inte ökar verkar stämma.

Annars är Windows som sagt gjort för att vara bakåtkompatibelt och det är inte så lätt att ändra på grundstrukturer utan stora problem.
Jag själv tycker MS ska låta filsystemet vara som det är tills de har fått igång deras databasbaserade variant, som nog i grunden tyvärr måste fungera på samma sätt. Eller i.a.f. kunna simulera ett sådant filsystem för hårdskrivna program som föresätter att windows ligger på C:.
MS målgrupp av användare är ju bredare än rena internet-surfare, vilket gör det svårt för dem att utvecklas. Väldigt många personer har programvaror som någon har utvecklat åt dessa och be någon skriva om dem skulle kosta en förmögenhet.

Av bud_bundy
Skrivet av MBY:

Vet man inte hur man använder ett ord, så låter man bli att använda det.

Detta kräver såklart först att man är medveten om att man använder ordet fel. Sedan så är inte folks vokabulär, grammatik m.m alltid så bra, och jag upplever en slags form av fascism/översitteri där många ser ner på dem som inte behärskar språket riktigt och tycker att de då mer ska tiga. Eller åtminstone kraftigt begränsa sitt ordförråd till de ord som de riktigt behärskar.
Min åsikt är mer folk gör så gott som de kan, vilket blir att vi ibland missbrukar ord och använder dem fel. Tar vi dem/dom och lite särskrivningar, så är det för vederbörande negativt att göra dessa och det finns mening för oss(syftar på mig, inte dig) mindre skrivkunniga att anstränga oss.

*edit*
Självklart ska man undvika ord som man inte behärskar, det är dock inte alltid i praktiken så enkelt. Speciellt inte för personer med ett dåligt vokabulär. Utan det blir att många inkl jag använder ord som vi tror betyder något, men som en "bättre vetande" sedan kan sitta och hånskratta åt.

Skrivet av MBY:

Det förefaller som om många tror att "dem" är skriftspråkets svar på "dom" i talspråk. Men icke! (Ser du vad jag gjorde där, Zotamedu?) Då är det faktiskt bättre att skriva "dom". "Dom" ser lite slappt och slarvigt ut, men det är knappast ett fel i samma mening som att skriva "dem" när det ska vara "de" (eller det mer ovanliga "de" där det ska vara "dem").

Men detta var exakt detta jag fick lära mig på högstadiet inför svenska uppsatserna, att vi inte fick använda dom för det var talspråk och dem skulle användas istället.

Och jag tror att det hör ihop med att min lärare lärde ut oss en enkel regel som fungerar hyfsat, att göra regeln mer komplicerat hade knappast gett bättre resultat. Ty fast det stog på tavlan, använd dem inte dom. Så var det flera som ändå använde dom i uppsatsen som de fick fel för. (antar också att det var fel och inte bara lärarens inkompetens)

Av bud_bundy

Det är en stor och kraftig hund då behöver den ha ett namn som anspelar detta. Pyro tycker jag inte gör detta, det får mig mer att tänka på en Chiwawa.(jag förknippar namnet med pyret) Av de namnen ovanför så tycker jag Heike är bäst, då¨det både jag tycker namnet bra anspelar sig mot rasblandningen.

De andra namnen som nämns gillar jag inte för denna rasblandningen.
Detta var som sagt min åsikt och de är ju subjektiva.
*edit*
Eller när jag tänker efter Pyro är inte fel.. De två andra däremot får tummen ner av mig.

Av bud_bundy
Skrivet av SimRacer:

Har också haft ett irritationsmoment i tvättstugan, snubben som var före mig körde torktumlaren 1½ timme över sin tid så att jag fick vänta på gubb***. Riktigt störande när det är 30 minuter mellan passen :/

Liknande hände mig förra gången.
När jag kom ner så var det någon som hade startat tvättmaskinen 30minuter innan min tid började, vilket innebar att det skulle gå runt 30minuter över tiden. Detta tyckte jag var dåligt gjort, det var en annan sak att glömma bort att man hade tvätt i maskinen.
Efter 30minuter så kom inte vederbörande och tog ut sin tvätt, likaså ockuperade torktumlaren plus torkskåpet så jag fick gå och knacka på hos den som hade tiden innan. -Jag hade kunnat ta ur tvätt ur tvätten själv men eftersom det var damunderkläder, så gjorde jag bäst och ge fan i det. Då hade jag fått pöbeln efter mig.

Nå tjejen som hade lägenheten bad om ursäkt och sedan plockade ur sina kläder, troligtvis slarv.
Men jag har varit med andra saker i tvättstugan som att folk börjar tvätta samtidigt som mig (använder ena tvättmaskin samt hänger in kläder i torkskåpet när jag har kläder där innan), visst det är okej om de frågar om lov innan. Men är de så jävla rädda för mig att de ej vågar knacka på min dörr för att fråga om lov innan, så ge fan i min tvätt.

Så jag ser två olika scenarium, ena är att man av misstag gör fel. Händer alla och är superlätt, andra scenarium är att någon fullkomligt skiter i den andra personens tvätttid. Man vet alltså om att man inte får, men varför bry sig? Där det sista är bäddat för bråk, varvid tvättstugan är ett vanligt ställe där konflikter med våld uppstår.
http://www.hemhyra.se/TipsForHyresgaster/Sidor/Tv%C3%A4ttstug...

Jag själv har aldrig bråkat eller grällat i tvättstugan, då jag är en person med tålamod som kan vänta ut bättre tillfällen om så skulle behövas. Det stora som jag har råkat ut för är att någon hade skitit i torktumlaren på natten, men det drabbade ju alla i bostaden, vilket jag inte tänker vara någon bödel för om det skulle komma fram vem det var. (då det inte enbart var riktat emot mig)

Av bud_bundy

Jag har faktisk aldrig sett detta och jag tolkar såklart citationstecken som de ska göra, en användning som parentes ser jag som ett slarv, alltså personen tänkte skriva ("något") men parenteserna uteblev.

Att felanvända dubbla citationstecken (" ") får samma betydelse som att felanvända dubbelnegation, man är ju ingen spågumma så hur tusan ska man kunna veta att personen menar något helt annat än vad den skriver? Skriver någon restaurang att deras mat är "färsk", så tolkar jag som att de menar att maten är hyfsat färsk.

Skrivet av Halogen:

Jag pratar om folk som skriver så här: Jag köpte en ny tv igår "Samsung" men jag får ingen bild när jag kopplar in datorn till den "HDMI". Är det bara jag som tycker detta är fel?

Så tolkar jag att den köpte en piratkopia av en samsung tv, likaså HDMI kabel. Då just dessa är så ovanliga i sverige, så tolkar jag som att personen som skriver är lite knäpp. (Med stöd från ockhams rakkniv)
Då jag inte anser det vara sannolikt att någon förväxlar " " med parentes, kanske däremot det motsatta.

Annars så stör jag mig inte mycket på skrivfel, till stor del beroende på att jag själv är dålig på att skriva. Men skriver någon en text, så att texten betyder en annan sak än vad den menar, så kan inte personen begära att folk ska leka någon tvärtemot-lek, då de läser vederbörandes text.

Av bud_bundy

Jag har jämnt lucidiana drömmar, dock kan jag ej helt styra dem. I morse hade jag en knepig där jag vaknade men valde att direkt somna om eftersom min dröm var intressant, efter ett tag beslutade jag dock i drömmen att sätta igång med tvätten så jag tvingade mig att vakna för att sedan ta dagens morgon-tvätttid (som ofta är ledig) och tvätta.

Vad min dröm handlade om var vanligt jabbel, folk som har psykopatiska tvångsproblem med vad andra gör och jag visste om att det bara var en dröm.

-Hur jag vet att jag drömmer. Har någon tjej vistas i min närhet i mer än 20sekunder utan att ha stuckit, ja det är en dröm, inget mer bevis behövs. Det finns en massa andra saker som gör att jag superlätt upptäcker att det är en dröm.

Av bud_bundy
Skrivet av Oggaaaa:

man blir så less på vissa när man ser den här tråden, spelar typ wow och cs och i7 maskiner med snabbast gfx korten.
vad behöver ni det till?

Man kanske gör andra saker än att leker med datorn?

Ålder + 30år

Jag Risk2 och flera spel från Popcap som Peggle.Jag älskar enkla spel med nöje direkt, har dessutom inte tid för annat. Wolfenstein multiplayer var skitroligt, dock gillade jag inte dåliga förlorare på xboxen som gav en dåliga complains bara för att dessa sög så hårt på spelet. Så jag har helt slutat med detta.

Btw så har jag en hyfsad dator, med bl.a. 8GB ram, sdd etc och ändå så är datorn extremt för slö för mitt behov, varvid jag får anpassa mjukvaran som jag utvecklar därefter och inte göra den som jag skulle vilja ha den. Det är för övrigt skitenkelt att koda så att datorn inte klarar av ens realtidskrav, svårigheten är det motsatta. (några nästlade loppar och "datorkraften" är borta direkt)

Av bud_bundy

Det är ju smidigt att man kunde hårdkoda program att söka efter filer på en specifik sökväg utan att behöva göra någon komplicerad rutin som listar ut vilken enhet som är rätt, och om denna rutin skulle söka på fel enhet så skulle det bli en stor delay.

Angående flytta systempartionen till A:, så kan en hel del problem uppstå med olika programvaror och jag ser det bättre att köra som det är tills de nu gör om hela filsystemet till någon bättre. Som MS har pratat en hel del om, vilket jag inte har förstått riktigt hur de menar, men jag ser ett stort problem med dagens där folk har svårt att minnas var de sparade olika filer. -Alltså dagens filsystem/katalogsystem är inte praktisk för fleranvändarsystem med slarviga användare.

Av bud_bundy

När man ställer upp och vara målvakt för okända personer via TOR, finns det då någon risk att man får ta skiten för vad de gör?
Annars så tycker jag anonymiteten är körd i landet, man inte lämna lägenheten utan att bli filmad.(varenda buss i stan har t.om. en kamera) Dock kan man enkelt och hyfsat billigt vara anonym på internet utan att ens bredbands hastighet nämnvärt sänks. (Det beror såklart på vad man har för någon.) Det som avslöjar ens identitet är vad man säger på forum och dylikt.

*edit*
Jag använde TOR lite förra året, men jag upplevde det så segt så att det knappt gick att surfa vanligt.

Av bud_bundy

Vad du bör göra är att prata med henne och höra hur det ligger till och hur han beter sig idag. Skäms han så finns det ju ingen mening med att söka upp honom och göra det värre än vad det är, speciellt inte om han arbetar på samma arbete och kanske kommer träffa henne ofta.

Vad hon förväntar sig, är individuellt och det gäller att försöka läsa av vad hon tycker att du ska göra.

*edit*
Annars har vi ju öga för öga tand för tand, vilket innebär att du ska när han är helt oförberedd ge honom en kyss tillbaka.

Nej men man måste tänka efter vad resultatet av det hela blir och det finns 3 faktorer.

1: Hur du känner, skit i denna faktorn. Tänk rationellt istället.
2: Hur ska personen på jobbet få veta att det inte var okej, samt att arbetsmiljön ska bli så bra som möjligt. 3: Liksom att ha ovänner på jobb är inte bra.
Och din fråga vad hon förväntar sig åt dig, vilket kan vara motstridigt mot punkt 2. Vilket kanske du bör påpeka för henne. Men du kanske får hälsa på henne på jobbet, inte prata något alls med honom och han får skämmas. Nu beror det lite på vad han är för någon, i.o.m att han kysser en helt bara sådär, så misstänker jag att han knappt har något samvete. Men han skäms p.g.a. att hans sociala status tog skada.

Av bud_bundy

The Traveler. (2010)
Bakgrundsstory:
En polischef flicka i runt 6års åldern blir bortförd, vittnen såg en hemlös man i närheten av flickan innan hon blev bortförd, varvid polisen griper denna och misshandlar och torterar honom för att säga var flickan är. Misshandeln slutar med att han hamnar i koma och sedan dör. Ingen som helst information fick de ur honom inte ens namn och han påpekade hela tiden att han var oskyldig.

Den som spelar mannen är Val Kilmer och han gör det mycket bra.

Nu till det negativa, regissören är någon elev som de har hittat på en förskola och har mycket intresse av att se djurinälvor kastas upp i luften. Alltså för varje mord som görs så får man typ se en kameravinkel som visar en vägg sedan någon fåne som kastar dessa inälvor upp och ner i någon minut (tid som det upplevdes som) Det gick väl an första gången, men sedan så..
Annars är storyn emellan väldigt fattig, så de har väl gjort filmen längre genom detta.
Detta är ingen åsikt som bara jag tycker, utan filmen har på flera ställen fått lägsta betyg, där visa har skrivit typ sämsta skit som de har sett.

Slutet, ja faktisk intressant och bra, kanske inte precis deras slut, men de kom med något nytt.

Mannen som polisen grep och misshandlade till döds på lösa grunder var skyldig, vilket polisen som var pappa sedan fick veta. Mannen mördade alltså poliserna för att de misshandlade honom utan att vara säkra på om det var honom, att han sedan var gärningsmannen är en annan sak. Hur han som död kunde mörda, så är det en sådan där film som handlar om övernaturliga saker

Dold text

Jag tycker detta är mycket synd, då de hade en intressant story, unikt slut, en riktigt duktig huvudskådespelare och de andra gjorde inte enligt mig något dåligt arbete ifrån sig. Utan jag tycker regissören förstörde allt ihopa kanske tillsammans med manusförfattaren. -De kunde inte hitta på nåon story i mitten och fick en snilleblixt att de lägger in 20min extra min djurinälvor för att göra filmen längre.

Av bud_bundy

Det finns Two-card poker, men borde inte detta sabotera sannolikheterna att få olika saker så att t.ex.kåk är lättare att få än färg?
Och om detta stämmer, så bör man ändra de olika handrankningarnas positioner. Likaså får man tänka annorlunda då man ska chansa hur stor chans man har att vinna med sina kort.
(ganska enkelt att räkna på det, men jag orkar inte ihop med att jag har matematikstatistiken långt tillbaka i huvudet)

Av bud_bundy

Det har funnits många hot i tiden, långbåge, snapphanar, kärnvapen och nu främst information.
Information är och har alltid varit ett hot, detta innebär dock inte att lösningen att motverka information är bra. (mer än onödigt läckage)
Så jag tror mycket väl att politikerna vill kunna begränsa internet informationen hårdare, liksom våran pressfrihet är ur ett liberalt synsätt ett hån. (även om den ligger bra till internationellt) Och lagstiftarna vid större hot (säg ett nytt världskrig) kan säkerligen få igenom mycket dritt.
Nu går det att sända information utanför internet, bara det att fascisterna inte ens anser att man ska ha rätt att sända vad man vill på sin egen mark. T.ex. 433Mhz och 10mW räcker ju inte till mycket kommunikation.

Angående internet så är väl detta knappast bra för realtidslösningar, vilket folk använder andra protokoll till, vilka protokoll jag inte tror är så lämpliga för vanligt bruk. För vanliga personer så är det bättre och ha högre prestanda än att kunna garantera realtidskrav.
Varav vi knappast kommer använda samma "internet/nätverk" som används på vissa ställen. Nu är det dock så att "konsumentmarknaden" ofta utvecklas snabbare, så folk som har realtidskrav (tidskritisk) kör med nätverk som inte är realtidsnätverk. Men eftersom de är så extremt snabba och man har bra koll på vilken information som går i nätet så gör det inget.

Realtid = att man kan garantera att något har gjorts senast en viss tidpunkt, i många system är detta väldigt viktigt. Sedan om t.ex. nätverket är supersnabbt med stor marginal för 99.999999....% av alla andra sändningarna än en kritisk är oväsentligt.
För mig i vanlig surfing så gör det inte så mycket om en informationspaket skulle vara lite sen, om all annan data kommer fram supersnabbt. Det viktiga i detta sammanhanget, är t.ex. hur lång tid en komplett fil tar att ladda hem. Inte om en del av en fil kom någon ms för sent.

*edit*
Rättade till skrivfel

Datatermen realtid i datorsammanhang säger alltså inget om hur snabbt systemet kan vara och det kan vara supersegt, men man kan ställa krav på ett sådant system. Det är främst därför som vanliga "konsument" protokollen inte duger åt alla. Och man ska då inte förväxla detta med att tro att vårat ur prestandaskäll (Gbps) inte duger.
Nackdelen med realtid är en stor header plus att det ofta totalt blir segare. (windows är t.ex. inte ett realtidsos, då det ur prestandaskäll hade varit dumt)

Av bud_bundy

Alians som kommer hit och snor våra brudar, dessa måste jag bara slåss emot. Så temat verkar roligt, likaså filmklippen, det blir väl ett spel att testa.

Jag stör mig dock på den P.K censuren, men det kommer väl en inofficiell fix till detta om spelet i övrigt är bra, jag tänker självklart inte bara på brudarna utan då han kissar ska censuren också bort.

Förhoppningsvis blir det ett spel som man kan säga följande: -Över 10års väntan, men det var det värt.

Av bud_bundy

Kanske konfirmationsbias, som är orsaken till de flesta av dagens problem som "knappt fanns förut"?

Annars finns det flera förändringar av våran miljö, matvanor etc. Men innan man börjar spekulera på orsaken till ett problem, bör fundera på om problemet ens existerar.

Angående maginfluensa så har den ii min bekantskapskrets gått i vågor, vilket inte är konstigt då vi smittar varandra. Varvav jag har upplevt vissa år som värre än andra.