Inlägg

Inlägg som Shark^ har skrivit i forumet
Av Shark^

Rak <-> Korsad TP mojäng?

Hejsan, gör denna lilla adaptern, korsade tp-kablar till raka, och raka till korsade?

http://www.siba.se/images/articles/6/SE66040.jpg

CAT5 Cross-Over Adapter 8p8c, Plug - Jack
- För att koppla en 1:1 rak kabel till en cross-over kabel,

http://www.siba.se/index.aspx?identifier=SE66040

Av Shark^

Själv gillar jag inte ff view source för att den är readonly! tacka vet jag IEs notepad!

Av Shark^

Haha, när jag skulle köra javascript-testet så krashade mozilla firefox när den kom till test3 =D haha.. själv börjar jag störa mig mer och mer på firefox.. krashar lite slumpmässigt hit och dit.. men eftersom opera kostar $$ så blir jag illa tvungen att använda firefox, skulle inte klara av reklamen i opera!

Av Shark^

Mozilla Firefox

Av Shark^

Du kan alltid lösa det lite snyggare med javascript..

<script language="javascript"> function changeColor(item) { for(i=1;document.getElementById("länkid"+i)!=null;i++) document.getElementById("länkid"+i).style.color='black'; item.style.color='red'; } </script> <span id="länkid1" style="cursor:pointer" onclick='changeColor(this)'>Länk1</span> <span id="länkid2" style="cursor:pointer" onclick='changeColor(this)'>Länk2</span> <span id="länkid3" style="cursor:pointer" onclick='changeColor(this)'>Länk3</span> <span id="länkid4" style="cursor:pointer" onclick='changeColor(this)'>Länk4</span> <span id="länkid5" style="cursor:pointer" onclick='changeColor(this)'>Länk5</span> <span id="länkid6" style="cursor:pointer" onclick='changeColor(this)'>Länk6</span>

"span" kan såklart vara en h6 eller nått annat..

Av Shark^

Ja tack för det, annars hade ju vem som helst kunnat spionera på vem som helst, du kan bara ha koll på trafiken om den går igenom din dator, eller om den är broadcastad.. finns säkert nån snmp-server (google!!) och nån klient som du kan installera och se hur mycket trafik som går igenom..

Av Shark^

Japp, för hur mycket kosing?

Av Shark^

# yes "" | head -n 10

Av Shark^

Fint, men vit text på röd bakgrund snälla! är det julafton eller försöker du bara likna en polkagris, jobbigt är det.. kan du inte göra den lite gråare.. inte så mycket, men lite?!

Av Shark^

Jag tycker faktiskt den ni redan har är bäst!

Av Shark^

googla efter det felet då?

Av Shark^

Jaha, vad säger felet då?

Av Shark^

conio.h är väl borland specifikt?

Av Shark^

#include <stdlib.h> int main() { int n; for(n=0;;sleep(++n),printf("%i\n",n)); return 0; }

pheer teh power of for!

Av Shark^

sök på "nyhetsscript"

Av Shark^
Av Shark^

Pelle76, laddar ner drivrutiner från tex. http://www.users.one.se/liket/svorak/ och använder en kniv eller skruvmejsel och ploppar loss tagenterna och flyttar om dom..

Av Shark^

MatzoN, säger som duzchip

Citat:

Denna fråga är väldigt lätt att besvara. Om du ställer denna fråga så ska du välja Mandrake, Fedora eller Suse. Om du är redo att använda en mer avancerad dist så kommer du inte att ställa denna frågan. Om du verkligen vill ha en annan dist så kolla på DistroWatch.

Är du inte nöjd med svaret, tryck på sök-knappen..

Av Shark^

lämpligvis kör du en brandvägg på windowsdatorn ändå, zonealarm eller norton eller outpost, som hindrar att program kommer åt internet utan din vetskap, för linux brandväggen kan bara blocka attacker utifrån.. (klart den kan blocka ut också, men det blir väldigt/omöjligt svårt att blocka rätt trafik, eftersom den inte går på program)

Av Shark^

echo "<input type='checkbox' name='checkbox[]' value='$file' /><br />";

och sedan finns alla filerna i $_POST['checkbox'], se print_r($_POST['checkbox']);