Inlägg

Inlägg som Ethics har skrivit i forumet
Av Ethics
Skrivet av Cenorida:

Hur mycket betalade du för datorn?

4800kr men det var även inklusive en 144hz skärm och ett razer blackwidow x Chroma samt inklusive frakt

Skickades från m.sweclockers.com

Av Ethics
Skrivet av perost:

Enligt denna tråd så stöds 1700X garanterat, men stödet för 1800X är oklart. Tveksamt om det är särskilt mycket till uppdatering dock, i Sweclockers tester så är det inte mycket skillnad mellan 1600X och 1800X i spel. Kan du hitta någon begagnad till ett vettigt pris så kanske, annars är det nog bättre att bara spara ihop pengar till ett nyare moderkort och köra på någon Ryzen 3000-processor istället.

Tack för hjälpen! Jäkligt att jag inte tänkte på detta innan jag köpte datorn, aja får hoppas 1600 håller ett tag till o får uppgradera längre fram.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Ethics

Aaah de den asså. Aja, något tips på bättre CPU som definitivt skulle fungera? Kanske får byta ut mobo också alltså... Fan vad onödigt det blir..

Av Ethics
Skrivet av Ronnie60:

Ja det är ett B350 kort och det stödjer 2000 serien.

Härligt, inga bekymmer alls?

Av Ethics

Pallar moderkortet 2700X?

Tja, varit ute och rest under en väldigt lång tid och kommer hem till Sverige lite spelsugen efter dessa år. Fick en riktigt bra deal på en begagnad Acer-dator för fickpengar. Nu till fråga, såg att Elgiganten säljer Ryzen 7 2700X billigt imorgon och tänkte passa på att uppgradera CPU då den ändå verkar vara sämsta delen i datorn just nu.

Kommer mitt moderkort stödja att jag byter från Ryzen 5 1600 till Ryzen 7 2700X? Aldrig haft AMD innan och är dessutom inte insatt alls längre. Får hem datorn på måndag nästa vecka så kommer köpa prollen innan jag får datorn.

Datorn jag äger: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=4394732
Processorn jag ska köpa: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4714709

TIA <3

Av Ethics

SÖKES: Ryzen am4

Söker en Ryzen processor, am4 socket. Nyss klippt en extradator men vill byta ut prollen (ryzen 5 1600) mot något snäppet bättre.

Budget 2500kr men helst billigare

Läs hela annonsen här

Av Ethics
Skrivet av Landmark90:

Noterat. Om jag inte får ett bättre bud inom 24 timmar så PM:ar jag dig.

Alright! Är inte superaktiv här så kanske tar en dag eller så innan jag svarar, hoppas det är ok!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Ethics

Budar 300 fraktat på optuma

Skickades från m.sweclockers.com

Av Ethics

Ingen hdd/ssd?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Ethics

2000 för att dra igång budgivning

Skickades från m.sweclockers.com

Av Ethics

Haha la precis ut en annons för 5 min sen och läste detta efter... Haha aja 15 spänn

Av Ethics

KÖPES: Dator och skärm

Som rubrik lyder söker jag en dator och en skärm. Spelar endast CSGO, surfar och använder Photoshop, illustrator och indesign.

Om dator och skärm säljs i paket är det toppen.

Inga antika grejer som 780Ti, 3570k eller liknande.

Skärm ska ha minst 120Hz. TN-panel går bra då jag har separat skärm för bildredigering osv. Helst 24", max 27".

Bärbar dator är också intressant.

Hämtas med bil från Karlstad, åker helst inte längre än sthlm/gbg.

Budget 6000,kan sträcka mig lite längre ifall det är torrt på erbjudanden.

Inga blocketpriser tack

Läs hela annonsen här

Av Ethics

Hah 7 papp. Minns när jag köpte oneplus 2 för typ 3500? Aja, glad att jag klippte en RedMi k20 Pro för 2800kr. Saknar visserligen b20 men inget jag märkt av. Hellre det än spendera de tredubbla

Skickades från m.sweclockers.com

Av Ethics

Finns ju en hel del skitspel man köpt för under 2-300kr men snackar vi dyrare spel så är det nog följande...

Watch Dogs, var så jävla taggad flera veckor innan att jag övertalade flera kompisar att köpa det, vi skolkade från skolan för att spela och sen var det så jävla uselt så man får magknip. Servrar låg nere i dagar kändes det som, oändligt med buggar som tex spawna under marken (+ att teleport inte funkade när man var under marken, för då kraschade spelet) så man fick BÖRJA OM FRÅN BÖRJAN. Osvosv. 600 kr för timmars lidande. Avinstallerade spelet samma vecka och har inte installerat det igen efter det.

Arma 3, AC Unity, Black Ops till PC, NFS Shift, Civ BE, EAs Battlefront var jag heller inte speciellt nöjd över att jag köpte...

Av Ethics
Skrivet av Segmonsson:

Min Deathadder är jag toknöjd med. Men är inte jätte imponerad av Razer's "Kvalité" efter en Arctosa och Två Lycosa blivit bytta pga samma fel. Bytte till Qpad MK85 istället

MK-85 är en riktig jävel. Höll i många år tills katten välte ut ett vattenglas på den när jag inte var närvarande = det stod på med vatten i typ 1 timme.

Av Ethics

Köpte en 3D Smart-TV för mååånga år sedan. 3D har jag använt 1 gång, samma dag som jag fick den, vilket kändes oerhört otrevligt och meningslöst. "Smart-TV" precis lika dant, sitta och klicka med fjärrkontrollen när man ska skriva osv. Fyfan. Blev Chromecast och Apple TV istället.

Av Ethics

Låter precis som något jag inte vill ha

Av Ethics

The Ark i tidigt skede, H1Z1 i tidigt skede var båda total katastrof. Sen har vi ju billigare spel såsom Day One: Garry's Incident och Stranded Deep

Av Ethics

@PlogarN97: Har du inget annat för dig eller? Minns för några år sen när man kunde plocka hem en DeathAdder för 299kr samt ett fint Func-tangentbord för 499kr. Men så är inte fallet i år = dålig rea.

Av Ethics

Såg också de du länkade, räknas dock inte för de är så otroligt fula. Har lagt ner mycket tid för att få mitt bygga + setup att se bra ut. Men tack ändå