Inlägg

Inlägg som Viradise har skrivit i forumet
Av Viradise

Kan någon förklara när Elgigantens rea tar slut? Står på produkterna att den tar slut ikväll 23:59, men på Facebook har dem bytt omslagsbild till att den håller på hela helgen?

Logitech G29 värt att köpa för 1890:-? Har inte sett ett bättre pris någonstans innan.

Av Viradise
Skrivet av Valonen:

Vet inte vart du vill komma med resonemanget, rent prismässigt är den helt klart värd att köpa för mindre pengar än vanligt. Körmässigt så är den också grym. Vet inte om du vara vill bli övertalad? Köp den om du vill ha en fin ratt, det är mitt tips.

Jo det är ju det. Vet inte hur priserna blir i framtiden under nästa rea för just den här produkten, om det är ett passa på tillfälle eller inte. G27 minns jag hade väldigt få dagar då den gick ner någorlunda i pris.

Av Viradise

Logitech G29 Driving Force 1 890:- Värt Eller Inte?

Nu med denna black friday så går Logitech G29 Driving Force för 1890:- på Elgiganten. Har länge gillat att ha ratt när man kör racing spel och diverse simulatorer men aldrig haft en "såpass verklig" ratt som denna, dvs med den rotationen, koppling osv.

Annars går ratten + pedalerna för 3190:- vilket är alldeles för dyrt för min del. Är den värd att köpa för ~1,9k? De flesta spel jag spelar har ju någonting med fordon att göra bortsett från CS, spelar oftast någon timme varje dag.

Lite synd är det att den inte kommer med växelspak som den gjorde me g27, utan man får lägga till nästan 600:- extra för den...

Någon som skulle kunna hjälpa mig med att avgöra om det är värt att köpa den eller inte? Tack :).

http://www.elgiganten.se/product/spel-konsoler/tillbehor-pc-g...

Av Viradise
Skrivet av FaatIII:

avinstallera samtliga ljud-relaterade drivrutiner, inklusive Nvidias/AMDs "hd audio". Sen hämtar du nya fräscha drivrutiner från moderkortstillverkarens hemsida.

Problem löst.

Jag kan absolut inget om det där, guide :S? Lyckades avinstallera Realtek HD och då visades hörlurarna som hörlurar, men dem lät fortfarande inte som dem skulle. Installerade Realtek HD igen efter det och jag är tillbaka på ruta 1...

Av Viradise

Headset Ljud Helt Fel

Installerade nyss om min dator till Windows 8. Går in i Counter-Strike och börjar spela. Ljuden är helt förändrade, alltså ena sidan av hörlurarna fungerar bara beroende på vart ljudet kommer ifrån. Kollade mina ljudinställningar och Windows kände inte ens igen hörlurararna som hörlurar utan som speakers. Jag vet inte vad jag ska göra, hittar inget svar, fungerade hur bra som helst innan ominstallationen.

Av Viradise

Windows 8 Startar Om Sig Själv Vid Start

Har fått upp det här dem senaste gångerna jag startat min dator, någon som vet varför det blir så här?

http://i.imgur.com/KgoAtE1.jpg

Windows 8.1

Av Viradise
Skrivet av -=Mr_B=-:

Jaha? Folksägner säger att åska får mjölk att surna, det är inte sant för det.
Helt uppenbart är inte högre status än "begränsad" användare något som behövs. Jag har mina 6 år, vilket stämmer med mitt registreringsdatum, och, efter vad vi kan komma fram till, så är jag inte lyxigare än "begränsad", vilket gör att det definitivt inte är orsaken till hans felaktiga siffra.
Jag vet inte varför hans siffra inte stämmer, men den förklaringen är helt enkelt inte korrekt.
B!

Haha, men nu är det ju däremot bevisat att detta har fungerat för vissa? Så vi får vänta och se vad TS kommer fram till.

Av Viradise
Skrivet av -=Mr_B=-:

Det var ett påstående, och inte en fråga. Jag HAR 6 år "i tjänst" registrerade 2010, och har ALDRIG varit annat än "begränsad" användare. Vilket gör att det INTE är kontots status som är orsaken till varför TS har längre tid sedan sin registrering, än hans faktiska "tjänstgöringstid".

Vilket gör att tråden kan kanske sluta mäta e-penis, och i stället försöka lista ut varför TS inte har mer tid i tjänst, eftersom det var det, och inte vems e-penis som är längst, tråden gällde?
B!

Alla som har liknande problem har däremot löst problemet genom att köpa något för mer än 5 dollar i butiken.

https://steamcommunity.com/discussions/forum/1/61169692792987...
https://steamcommunity.com/discussions/forum/1/36067070877535...
https://steamcommunity.com/discussions/forum/1/35054097400132...
https://steamcommunity.com/discussions/forum/7/61282346027742...
https://steamcommunity.com/discussions/forum/7/54190634803918...

Av Viradise
Skrivet av -=Mr_B=-:

Det var ju lite det som var poängen, så vitt jag vet måste jag vara begränsad, eftersom jag har den dåliga vanan att bara köpa retail, och registrera nycklarna, så jag har skivan "i fall om att". Och i så fall är begränsad eller inte helt irrelevant för "tjänstgöringstiden" eftersom jag har 6 år, utan att ha spenderat en spänn där. Min fråga var dock mest inriktad på om det finns någonstans att se den faktiska statusen.
En snabbkoll ger vid handen att jag inte verkar kunna lägga till vänner, vilket borde vara en klar indikation på kontots status som begränsat.
B!

Nu är jag lite osäker på din fråga. Vi har kommit fram till att du har ett begränsat konto då du endast(?) har aktiverad CD-Koder och inte köpt något från Steam Butiken. Tror din tid kommer att uppdateras efter att du köper något för minst $5.00 USD. Vilken status du är efter vet jag inte, menar du när du aktiverade spelet på Steam? Det hittar du genom att trycka på ditt namn i högra hörnet (Steam programmet, inte på webben) sedan välja Kontouppgifter och Visa licens- och produktnyckelaktiveringar.

Av Viradise
Skrivet av -=Mr_B=-:

Jag tror inte det påverkar. Jag har, om jag förstår det rätt, aldrig uppfyllt kraven för att inte räknas som begränsad användare, och har 6 år i tjänst, sedan jag registrerade mig 2010. Hur fan ser man om kontot är begränsat?
B!

"Summan av ditt kontos utgifter beräknades senast som mindre än $5.00 USD, och ditt konto har därför begränsats. Detta kan bero på ett beräkningsfel som vanligtvis påverkar konton som spenderat mer än $1.00 USD men mindre än $5.00 USD."

På så sätt vet du om du är begränsad eller inte, vad har du köpt för spel? Prova att gå in i butiken och välja ut ett spel för under 1€ och se om den ger dig någon notis om att du måste köpa spel för "så här mycket" pengar för att din konto inte ska fortsätta vara begränsat.

Av Viradise

Kan vara för ditt konto är begränsat?
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=3330-IAGK...

Prova att köpa något spel och se om det uppdateras, om inte, refunda. Du kan också länka din profil så vi får kolla på den

Av Viradise

Du får mer för pengarna om du bygger din dator eller köper en dator som byggs ihop i butik. Du kan inte tänka dig att ha en stationär dator istället?

Av Viradise

Om din CPU är AMD FX 8320 så är den inte tillräckligt stark helt enkelt för att kunna streama och göra något annat samtidigt. Uppgradera till en i5 så kan du spela någorlunda, uppgradera till en i7 och du kan spela helt normalt.

Av Viradise

Vilken CPU har du? Det är normalt att obs och andra stream program använder sig av mycket CPU.

Av Viradise

Njaa, jorden är kopplad mot metallen då om metallen skulle bli strömförande ska strömmen ledas bort och jordfelsbrytaren gå dvs förhindra att du tar i metallen när den är strömförande.

Av Viradise

Okey men då hänger jag med. Ja du ska flytta på båda gröngula kablarna ner till vart den bruna är nu och flytta upp den bruna (högra sidan). Hade nästan kollat i själva takfläkten också hur det ser ut... Frågan är ju också vart jordkabeln är på vänstra sidan :o?

Av Viradise

Jag kan inte riktigt läsa mig till varför det är kopplat som det är? Har du eller någon annan gjort det? Du har ju fått fas och nolla korrekt på vänstra sidan men ändå har du(?) bytt plats på jord och fas på högra sidan?

Av Viradise
Skrivet av gylldevik:

Men själva tangentbordets uttag kommer inte bli "starkare" ifall det bara är usb 2.0, fastän man kopplar in de i ett 3.0 uttag

Edit: http://i.imgur.com/3sfc4wO.png

Skickades från m.sweclockers.com

Jag tänkte eftersom just den USB porten hade ström konstant så måste den sitta separat från de andra portarna och därav kanske orka ge tillräckligt mycket ström till tangentbordet.

Av Viradise
Skrivet av gylldevik:

Precis, data möss och usb minnen är nog ungefär så långt man kan gå

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av gylldevik:

Precis, data möss och usb minnen är nog ungefär så långt man kan gå

Skickades från m.sweclockers.com

Har ett USB 3.0 uttag som är dedikerat till att ladda sina saker, som är på konstant, inte heller då fungerade det :/

Av Viradise
Skrivet av gylldevik:

På mitt roccat ryos mk pro så fungerar inte usb fläkten, förmodligen på grund utav att de inte är tillräckligt med strönmtllförsel till usb uttaget, förmodligen samma bekymmer med ditt uttag

Skickades från m.sweclockers.com

Finns inget man kan göra åt det eller? Mer än att prova att byta USB uttag?