Inlägg

Inlägg som Viradise har skrivit i forumet
Av Viradise
Skrivet av Gurk:

Japp. Oklart om du är med på att du får ut tidstämplar ur cmrec via smartfocus och kan applicera filter mellan dessa, men det är mer normal effektredigering. Kanske skulle skrivit "då du får ut start/slut-pluppar per automatik kan du enkelt sätta valfria effekter där"? Hoppas du är med nu.

Typ detta: https://www.techsmith.com/tutorial-camtasia-mac-zoom-using-sm...

Jag är med så här långt:

- Spela in video.
- Använda Smart-Focus (Eller Manuellt Justera).
- Ändra längd på zoom (tiden).
- Lägga till att den jämnar ut animationen från A till B.

Hur jag lägger in en motion blur effekt hänger jag fortfarande inte med på. I "Visual Properties" finns knappt några effekter man kan använda. :/

Naturligtvis kan jag rendera ut en Camtasia video (med zoom och allt klart) och sedan använda ett annat program för att lägga till motion blur just på de tidpunkter då kameran rör sig, men det är en väldigt osmidig metod när man jämnför med ScreenFlow.

Av Viradise

Det var en väldigt konstig beskrivning o.O Beror väl på vad du vill bli senare i livet? Vad jag vet så är Sv2 + Sv3 + Eng6 högskoleförberedande btw.

Av Viradise
Skrivet av Gurk:

Nej, du har bara hittills sett defaultinställningar och inga tutuorials / instruktioner för hur man ändrar det eller filmer där det är ändrat. Det är mao högst justerbart och till dina egna preferenser om så önskas. Du kan givetvis lägga på olika effekter samtidigt så du får precis hur blurrat och annat som du vill ha.

Har Camtasia Studio 8 uppe just nu. Det enda jag kan lägga till i mina Zoom-N-Pan inställningar är "Animation Easing" och därefter Exponential In/Out. Finns ingen motion blur.

Av Viradise

Verkar vara programmet ScreenFlow för Mac som har Motion Blur när man använder den. Synd att det inte finns något liknande för Windows :/

Av Viradise
Skrivet av Gurk:

Camtasia, har det där du efterfrågar inbyggt, kallas smartfocus.

Jo jag känner till det, men den är absolut inte lika smooth som den han använder är :/

Av Viradise

Smooth Zoom (Skärmbildsinspelning)

Någon som vet hur man gör dessa otroligt "smoothade" zoom och panoreringar som denna person gör? Märker även av att musen har någon slags motion blur eller något, hur gör man det?

https://www.youtube.com/watch?v=G8fAu_tG2yk

Vilka program kan man använda för att få det att se ut som det gör i videon? Använder Windows 8.

Av Viradise

Bredbandsbolagets bredband (Via Antennuttaget). Bra eller dåligt?

Tänkte byta bredband till Bredbandsbolagets "Bredband 100".

(Via Antennuttaget)
Nedhastighet 60-100 Mbit/s
Upphastighet 6-10 Mbit/s

Någon som har åskiter om deras bredband? Vad får ni ut/Har det krånglat osv? Spelar bland annat online spel, vill helst slippa ha hög ping då och då.

Av Viradise
Skrivet av Monnier:

Fortfarande bör du inte använda hårddisken där filerna låg då den fysiska platsen där de låg riskerar att skrivas över om detta inte redan skett

Tyvärr måste han använda datorn för att få tag på något som ska kunna få tillbaka filerna, vare sig det är ett nerladdat program eller om det redan finns. Visst kan han avvakta för mer svar.

Alternativt plocka ut HDDn.

Av Viradise

Nu vet jag inte hur det är när man uppgraderat sitt system, du kan alltid prova. Recuva ska kunna ta tillbaka borttagna filer, troligtvis inte alla men chansen finns ju. Om Windows 10 har något speciellt program man kan använda vet jag inte.

Aktivera "djup avsökning" när du väl söker igenom destinationer:
https://www.piriform.com/recuva

Av Viradise

Mus med bra scroll

Behöver en mus med bra scroll då den används väldigt ofta i spel som jag spelar. Har haft flera olika möss tidigare och alla har krånglat med scrollen bl.a Roccat Kova och Razer Taipan. Någon som kan rekommendera en bra prisvärd mus? Funderat på SteelSeries Rival, någon mer som rekommenderar den :o?

Nu förstår jag ju också att en scroll som används dagligen inte håller i evigheter, men vill ha något som klarar av en längre period.

Av Viradise
Skrivet av Blupparen:

Skulle kunna vara skräp på lensen eller vad det nu kallas. I värsta fall har du slagit sönder den dock.

Kan väll tillägga att jag inte slog musen i bordet någon gång innan detta började hända

Av Viradise

Razer mus blir väldigt långsam (Återkommande problem)

Har en Razer Taipan som gillar att krångla. Detta har hållt på ett tag nu. När jag använder musen helt normalt så slutar den vara lika responsiv helt plötsligt, kan beskriva det som att man till exempel har en DPI på 2000 och från ingenstans så går den ner till 500 DPI. Den enklast lösningen jag hittat som löser problemet när det väl inträffar är att slå musen i bordet... Efter det fungerar den helt normalt tills det händer igen.

Någon som har en lösning? Har provat med och utan musmatta och samma problem uppstår.

Razer Taipan
Razer Configurator (Synapse) 1.18

Av Viradise

Overwatch bannad. Du kommer inte kunna spela på officiella servrar eller kunna byta/köpa/sälja CS:GO skins.

Av Viradise

En Wifi Repeater utökar signalen, finns ju rätt många att välja på, känner inte till någon "speciellt" då jag inte har en själv/aldrig haft en. Wifi Repeater är det du söker!

Av Viradise

Stäng av Vertical Sync i spelet och i Nvidias kontrollpanel

Av Viradise
Skrivet av martin_cs:

hittade detta: http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/programvar...

Vet inte vad det är, men kika lite på det kanske?

Nu var det flera år sedan jag använda Pinnacle Studio. Då hade dem inte just den funktionen som ts letade efter, att gradvis öka hastigheten. Pinnacle var trots allt ett simplare program, om de har utvecklats det vet jag inte.

Av Viradise

Om du orkar och har tur, har aldrig provat, men ett sätt som kanske kunde jämna ut det är att klippa mindre delar i klippet och höja hastigheten lite för varje klippning tills du kommer upp i den hastighet du vill. När du sedan vill bromsa ner hastigheten igen gör du samma grej fast bakvänt. Hur bra detta blir har jag ingen aning, antar att det beror på hur många gånger man klippt och vad det är för video

Av Viradise

Sony Vegas är nog den enda som faktiskt har den funktionen att ändra "velocity" i klippet utan att behöva dela upp det, som är ett utav de lite mer simplare programmen. Sen har du ju Adobe programmen men dem är rätt avancerade. Gratis är det ju inte

Av Viradise

Razer, aktivera MOUSE4/MOUSE5

Vill gärna använda MOUSE4 eller MOUSE5 som push-to-talk i skype och diverse spel (Knapparna på sidan av musen). Problemet är att man måste aktivera knappen i Razer Synapse (Razer kontrollpanel) för att kunna använda dem. Men för att aktivera den måste man då ha en standardfunktion för knappen, "default" gör att man kan gå fram och tillbaka i webbläsaren och det finns många andra funktioner som jag inte är intresserad utav.

Kan man aktivera MOUSE4/MOUSE5 utan att behöva ha en funktion på den som standard? Dvs, vill använda push-to-talk med MOUSE4/MOUSE5 men när jag inte använder t.ex. skype så ska den inte användas över huvud taget.

Razer Taipan
Razer Configurator (Synapse) 1.18

Av Viradise

- Har du samma fps som du alltid haft i andra spel?
Om nej, ladda ner "Speccy" och kolla temperatur:
https://www.piriform.com/speccy

- Har du ändrat något i NVidia GeForce kontrollpanelen? Ändra till standardinställningar annars.
- Prova att ändra till standardinställningar i CS:GO.
- Vertikal sync ska man ha på "Av" i GeForce kontrollpanel och i spelet, då får man rätt mycket högre fps.

Skrivet av Eggbin:

Vilka titlar handlar det om? Sen anser inte jag att 150 är en låg fps...lägre än om den varit högre, visst, men inte låg.

Den är rätt låg om jag själv sitter med ett GTX 960 och får 200+ fps på maxad grafik i CS:GO. :/