Inlägg

Inlägg som Magicanz har skrivit i forumet
Av Magicanz
Skrivet av ArtMan:

Googlade på tricentennial som det står på affishen i trailern. Det visar sig att New Orleans firar 300 år. Dvs spelet utspelar sig i New Orleans
New Orleans Tricentennial

Ganska säker på att de menar USA 1776-2076 (300 år)

Av Magicanz

Problemet med just 8700k är kylpastan som Intel sätter mellan kretskortet och heat spreadern, detta är varför delidding har blivit mycket vanligare på senaste tiden. Om du verkligen vill ha bättre temps så är det kanske något att kolla på, men det är ju inte helt utan risk. Vet ej mycket om det andra du frågar om.

Av Magicanz

100kr bjudet

Av Magicanz

@aftonstjernan Hur blir det då?

Av Magicanz

@aftonstjernan När är budgivningen slut?

Av Magicanz

300kr+frakt för 360PE

Av Magicanz
Skrivet av VadSaDu:

Har original NES något värde? Endast konsol inget annat.

Utan kontroller och sladdar kan det kanske bli svårt att hitta köpare, men värde har den. Kanske ett par hundra kronor?

Av Magicanz
Skrivet av Pillertrillaren:

Synd att man inte fick se klockslagen på inläggen, skrev samma som 5:an typ genast tävlingen började

Exakt samma här, men det var nog många med det förslaget bevisligen

Av Magicanz

Kör ibland när man känner för att plocka fram VR, troligen favoritspelet i plattformen. Blir inte sessioner på flera timmar, då man faktiskt behöver röra sig en del om man vill sikta och akta sig som man ska.

Av Magicanz

inb4 kommentarer från personer som ogillar RGB med passion

Av Magicanz

Trodde de skulle vara dyrare, och var lite väl sugen...

Av Magicanz

8/11 allra mest gissningar xD

Av Magicanz

Den har vart på rea på steam där man kunde få den för 20kr + ~120kr frakt också - steam link verkar inte vara någon het säljare

Av Magicanz

Bjuder 250kr + frakt för 3 in 1 cable (om du säljer löst)

Av Magicanz

Har sparat 69 bitcoin för detta moment!

Av Magicanz
Skrivet av Jauger:

Ok det var lite udda. GPU eller CPU-mining då?

GPU mining. Min post var kanske lite vilseledande då jag troligen kan få lika bra prestanda i andra algos, bara att jag fått ganska högt över average och inte orkar experimentera om med överklockning . Vill försöka mina några sprillans nya shitcoins när de kommer ut och då behöver jag såklart använda många fler algos.

Av Magicanz

Kör mest NeoScrypt coins som GoByte och Trezarcoin. Har inte lyckats få mitt system att prestera så bra i någon annan algo så jag har fastnat där.

Av Magicanz

Gå in på kör (eller run, win + r) och skriv Shell:startup så kommer du till startup mappen. Lägg en genväg till filen där

Av Magicanz

Sitter själv på en 4690K med 1080 och känner att CPUN bottleneckar grafikkortet. Vet inte om det bara är mitt system det är fel på men får ganska dålig prestanda i många spel och CPUn ligger ofta på 100% i spel. Jag skulle själv uppgraderat hela systemet (förutom grafikkort förståss) men med dagens priser på ram så behöver jag vänta lite extra länge.

Av Magicanz

Beror på grafikkort. Nvidia grafikkort behöver ingen BIOS mod såvitt jag förstått rätt. Överklockningen måste man testa på varje grafikkort vissa klarar mer vissa klarar mindre. Kör själv Windows på min väldigt lilla mining rig och det fungerar bra för mig. Skulle rekommendera emot att börja mina just nu. Avvakta och se hur det går för marknaden, ser inte bra ut just nu.