Inlägg

Inlägg som Geve har skrivit i forumet
Av Geve
Skrivet av Mumu55:

Trist men kuddar är en del av ljudtuningen och gör stor skillnad ibland. Intessant att höra vilka kuddar som orsakade detta?

Skickades från m.sweclockers.com

Bytte till "Brainwavz PU-Leather Memory Foam Earpads". Originalet var bekväma men tyvärr lite tunna så mina öron touchade en del av elementet vilket inte var alldeles för skönt efter långa sessioner. De nya är fantastiskt bekväma och löste mitt problem, men jag tror att basen ökade pga att de nya kuddarna inte är lika hårt packade i kuddarna som originalet. Originalet var ganska så kompakta så kanske därför absorberades en del av basen? Vet egentligen inte vad som har påverkat men skillnad är det verkligen

Av Geve

Jag bytte nyligen pads (kuddar?) till mina meze 99 classics och från att vara ganska varm i signaturen och fyllig med precis bas har dem gått till att basen går ut över hela ljudet. Jag undrar vad jag kan göra åt detta. Finns det några bra "filter" man kan köpa för att dämpa basen? Såg en tråd där någon köpte polyester-fill och satte mellan elementet och kudden men osäker på den metoden. Förslag?

Av Geve

Manuell synkronisering mellan Skype och kontakter

Hej! Jag undrar om det finns något sätt man kan manuellt synkronisera skypekontakter och kontakter på telefonen?

Jag äger en Nexus 4 med 4.4 och de är så att jag vill ha profilbilder till några av mina kontakter i min kontaktlista. Av någon anledning har några av mina kontakter sina Skypeprofbilder som profilbild och det är precis så jag vill ha det! Jag vill gärna att min kontaktlista ska synkroniseras med skype, och inte vice versa (dvs jag vill inte ha skypekontakter i min kontaktlista, men att mina kontakter är synkade med skype). Jag har testat att låta Skype/telefonen göra det automatiskt men endast 3 kontakter har synkat.

Så som sagt, jag vill gärna manuellt lägga till önskad skypekonto till tillhörande kontakt för att då få en matchande profilbild, precis som mina 3 andra kontakter. Finns det något sätt att göra så? Har tittat och försökt men har inte kommit fram till någon lösning.

//Geve

Av Geve
Av Geve
Skrivet av infigo:

kan du ha något som stör signalen i rummet som stora spolar i t.ex. högtalare så det är analoga signaler kan de bli störda av sådant men jag vet inte i vilken utsträckning

Har ju ett par högtalare inkopplade men jag tror inte det är dem som orsakar problemet.

Skrivet av Spettan:

Har du kopplat in headsettet via utgångarna framme på chassit? Testa isf att använda de på baksidan

Har headsetet analogt inkopplat på baksidan.

Tror det kan vara vibrationer då bruset reduceras när jag antingen trycker mot datorn eller håller i den. Vet dock inte varför bruset inte är konstant utan bara kommer ibland. Här är ett exemplar på det ljuvliga bruset http://vocaroo.com/i/s0MwHPResKTl

Av Geve

Qpad QH-90 static noise, vad kan orsaka det?

Av någon anledning försvann min nästan klara post så jag kommer hålla det kortfattat

Hej! Har ett Qpad QH-90, jättebra jättefint etc etc MEN polarna i skype har börjat märka en del brus från min ände och jag vet inte vart det kommer ifrån. Skaffa ett ljudkort men det gjorde ingen skillnad mot bruset. Bruset är inte konstant men uppkommer efter en viss tids sittande framför datorn och jag kan motverka bruset genom att ta upp sladden från golvet, rulla ihop sladden och lägga den på datorn och trycka mot datorchassit. Har testat broderns likadana headset men bruset försvinner inte. När bruset har kommit så kan man inte fixa det genom att snabbt starta om datorn då bruset uppkommer direkt efteråt ändå.

Så vad orsakar bruset? Har letat en del men det verkar som ytterst få har upplevt problem med detta headset så mycket har man inte hittat. Kan det vara vibrationer från datorn? ljudkortet? moderkortet? headsetmodellen? kylarfläkten som gör lite mycket väsen ifrån sig? Läste att man kan shielda sitt ljudkort, vad innebär det? Kan det hjälpa mig?

Bruset kan påminnas av ett sånt här brus:

All hjälp uppskattas då det här är ett problem som verkligen går mig på nerverna.

//Geve