Inlägg

Inlägg som ToWelie89 har skrivit i forumet
Av ToWelie89

2x Gigabyte Windforce GTX 780

Två stycken Nvidia GTX 780 av modellen Gigabyte Windforce. Har haft de i
ungefär 2 år och de har alltid fungerat felfritt.

Vill helst sälja båda två och inte en och en separat. Det angivna priset
gäller för båda två.

Pris: 3000 kronor

Kan nås på 0735119945

Läs hela annonsen här

Av ToWelie89

@SueCia: Fan jag missade det tyvärr

Av ToWelie89

@SueCia: Okej toppen jag kan se till att vara online och vara i swe-1 chatten

Av ToWelie89

@SueCia: Hade JÄTTEGÄRNA tagit en mara

Mitt acc-name på BNET är martingomez

Av ToWelie89

Hade den kommit i högre upplösning, typ 1440p, hade den varit väldigt intressant för mig.

Av ToWelie89

@Zebzer: Nästa gång jag är online så hjälper jag dig ^^ Tar ingen tid alls nästan för mig att boosta igenom NM.

Av ToWelie89

@Zebzer: Är inne nu Blev sent idag

Av ToWelie89

@Ikasera: De flesta här har rekommenderat C# och Unity. Dock om du är hyfsat ny när det kommer till programmering kanske du bör satsa på något enklare till att börja med. Jag brukar rekommendera att återskapa enkla turbaserade spel (t.ex. brädspel) i valfritt språk som en bra början. Man lär sig mest av att faktiskt koda, inte bara läsa tutorials. Sen kan du gå mot mer och mer komplexa saker ju mer bekväm du blir. Vad har du för tidigare erfarenhet av programmering?

Av ToWelie89

@Shangit3: Till och börja med bör du lära dig grunderna med Java och objektorienterad programmering generellt. Datatyper, villkor, syntax, klasser, objekt, variabler, metoder, fält (arrays), maps osv är allihopa begrepp du bör lära dig och förstå dig på.

Efter det kan du börja gå in lite på att skapa dina första program eller spel. Ett jättebra sätt att lära sig programmering är att försöka återskapa ett klassiskt spel. Du kommer inte kunna skapa nästa Battlefield efter att ha läst några Java-tutorials men ett enkelt spel är en bra början i utbildningssyfte. Ditt spel behöver inte ens ha ett UI, du kan skriva ut saker i konsolen bara så länge. Satsa på att återkskapa ett enklare spel som typ "hänga gubben" eller kanske något kortspel (poker maybe?), ett frågesportspel eller liknande. Kanske låter lame men du kommer upptäcka att även simpla spel är mer komplexa än vad man först kan tro när man börjar lära sig att koda. När du börjar bli bekväm kan du försöka dig på mer komplexa projekt, typ spel med grafiska gränssnitt, trådade spel med en spelmotor där du gör saker i realtid osv. Ta en sak i taget, stressa inte, det tar lite tid att lära sig koda men det är en mycket rolig process!

Av ToWelie89

Sublime eller Atom är att föredra för webbutveckling.

Av ToWelie89

@Zebzer: Kan boosta dig igenom NM och HELL på nolltid ifall du vill

Av ToWelie89

@Zebzer: Jaså? Okej nice adda mig då. Är säkert online ikväll igen

Av ToWelie89

Spelar folk fortfarande Diablo 2?

Hej!

Har nyligen dragit igång D2 igen efter att Blizzard har uppdaterat spelet att stödja W10 samt drog igång en ny ladder-säsong i maj. Hade varit kul om det fanns andra som också lirade Hade kunnat tradea grejer o köra lite cow runs och annat skoj ihop

Adda "martingomez" på Bnet

Jag kör som sagt ladder, har en level 87 lightning sorc

Av ToWelie89
Skrivet av celoz:

Lyssna på fans när det kommer till CS:GO? Är du seriös? För bara 3 månader sedan släppte de en patch de var tvungna att rolla tillbaka för den kom från ingenstans med ändringar ingen frågat efter:

De introducerade en AWP som kostar $850
De ändrade bombtimer från 35s > 40s
De ändrade roundtimer från 1m 45s > 1m 55s
De ändrade m4/ak
De ändrade movement accuracy för alla pistoler

Vilken jävla skithög dem introducerade, och det krävdes nästan diretide liknande outcry från communityt för att få valve att fixa till patchen. Hur kan du påstå att Valve lyssnar? LOL. Om du menar väldigt frekvent som i en patch var 8nde månad eller något så ja, de uppdaterar CS:GO frekvent. Senaste operation de släppte innan den med Nuke nu var ju typ 10 månader sedan. Sluta fanboya för i helvete.
Jag följde all SC2 från betan till typ 2013. Blizzard hade definitivt en dialog med fansen men valde att ignorera vissa delar (t.ex. lan) medan de styrde upp många andra delar. Från Valve kommer plötsligt en bomb från ovan utan någon förvarning öht med en hel drös av konstiga ändringar ingen nånsin frågat om.

Kanske inte alla ändringar har varit positiva, men om du kollar hur många gånger Valve patchat spelat sen det kom ut så är det rätt imponerande. Under 2014 släpptes 45 patches! När CSGO först kom ut var det inte så många som trodde på det, många dissade det rakt av. Men Valve patchade nästan varje vecka under ett år, ändrade fundamentala delar i spelet för att hela tiden finslipa det och lyssnade på spelares förslag och åsikter. Ändrade klienten, finslipade vapen, banor, skins, förbättrade queingsystemet, marketplace osv.

Låt oss nu kolla på SC2. Spelet släpptes utan LAN play, något många fans efterfrågade. Som förklaring sa Blizzard att det inte är tekniskt möjligt vilket givetvis är komplett bullshit och ett hån mot fansen. När spelet först kom ut fanns inga chatkanaler vilket också efterfrågades. Detta introducerades till slut efter typ 1-2 år av nonchalans från Blizzard och arroganta svar från Blizzard. SC2-klienten kändes länge som en tom och död upplevelse medans CSGO känns mer levande och har en aktiv och levande community. Blizzard har förutom dessa saker lovat en massa saker som aldrig kommit. T.ex. en "revamp av laddersystemet" vilket verkligen hade behövts. Turneringar för Archon eller 2v2. Separata ladders för varje ras, något fans har bett om sen dag 1. Microtransactionsystem med skins och announcer voices och liknande, många spelare praktiskt taget BER om ingame items som de kan få betala för. Listan kan göras lång. Om Blizzard i alla fall vore ärliga och sa som det är, att de prioriterar inte SC2 högt och lägger därför inte många utvecklingstimmar på det så vore det en sak. Men nu så lovar de saker som de aldrig tänker uppfylla vilket är rätt irriterande. Och nu ska vi inte ens gå in vilka värdelösa balance patches Blizzard släpper för SC2.

Av ToWelie89
Skrivet av celoz:

Snarare... Valve lyssnar på spelarna? Valve är ju spelföretaget som har absolut 0 PR och support. Jag tycker Blizzard är väldigt bra på att ha en dialog med oss. Att de inte alltid gör som spelarna vill tycker jag bara är bra, då 90% av det som fans frågar efter är helt idiotiskt.

Valve har varit bra på att lyssna på fans när det kommer till Dota2 och CSGO, spel som uppdateras väldigt frekvent och där utvecklarna tar in mycket av spelarnas önskemål och så. Om du anser att Blizzard är bra på att lyssna på fans så antar jag att du aldrig varit en del av SC2-scenen. SC2-fans har enda sedan SC2 släppts varit väldigt besvikna på Blizzard och med all rätt.

Av ToWelie89
Skrivet av Implor:

Jo blizzard och Valve är i en klass för sig när det gäller att lyssna på spelarens önskemål.

Valve är det... men Blizzard??? Blizzard är ökända för att totalt ignorera vad fansen vill. I alla fall när det kommer till Starcraft 2, Blizzard kanske är något bättre med att lyssna på fans med t.ex. HotS.

Av ToWelie89

Har kört på Survival sen första början. Är nu level 17 med ca 25 speltimmar in.

Mina tips är att om man kör på Survival ta allt väldigt försiktigt. Savea och loada ofta. Storma inte in i ställen utan sneaka mycket, utnyttja sneak damage bonus, utnyttja alla chems o mat och andra saker som du har. Man får helt enkelt planera mer noggrant varje strid. Om du är en person som vill rusha igenom zoner så är nog inte survival något för dig, men om du vill ha lite mer utmaning och realism i spelet så blir det defintiivt roligare. Man känner sig verkligen mycket mer som en överlevare som får kämpa för att klara sig i en ödelagd värld

Dessutom kommer du bli mer belönad av att köra på Survival för då stöter du på fler legendary mobs och hittar också mer legendary items. Survival är som svårast i början men det har att göra med att man inte är van också.

Av ToWelie89

Tycker HotS är skitroligt, skiter i vad alla Dota-elitister säger. Visst, HotS är ett mer casual spel än Dota2 men det passar mig mycket bättre, inte för att jag inte gillar utmaningar utan för att jag vill inte behöva lära mig massiv med teori om builds och items för att veta hur jag ska spela en viss hero. I HotS kan jag lära mig hur en ny hjälte fungerar nästan direkt men det kräver ändå viss skicklighet från mig för att kunna prestera bra. Dessutom blir det sjukt mycket roligare när man väl spelar ihop med andra som man känner.

Av ToWelie89

CSGO ranking

Har nyligen börjat lira CSGO och jag blev precis klar med mina ranked placement matcher (äntligen, jävla 24h-bannen efter 2 vinster gör mig tokig).

Jag blev placerad i Silver 4, men jag tycker att rankingsystemet verkar superförvirrande. Jag försökte googla på det snabbt och såg att det finns ju ett 20-tal olika ranker. Är Silver 4 askasst? Hur jobbigt är det att ranka upp? Går det att se hur nära man är en promotion eller demotion?

Tack!

Av ToWelie89

Finns alltid jobbiga människor som ska gnälla på vilken extrem noob man är bara för att man gör ett endaste litet misstag, trots att de själva ibland spelar ännu sämre än en själv. Jag mute:ar bara jobbiga idioter. Deras negativa energi bara stör mig så att jag spelar sämre.