Inlägg

Inlägg som Mix0r har skrivit i forumet
Av Mix0r
Skrivet av Zapa:

Köpte du genom de tjänster som gör att man kan beställa från Tyskland? Trodde att de inte skickade till Sverige?

Ja precis, tror att de flesta här använde Mailbox de

Skickades från m.sweclockers.com

Av Mix0r

@lindahlj
Gött? Är ju bortom gött! När la du ordern?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Mix0r

https://www.komplett.se/product/1011746/datorutrustning/dator...

Måste vara typo yes, 13 lax ska de väl stå

Skickades från m.sweclockers.com

Av Mix0r
Skrivet av PaE:

Har inte testat mer än i BFV och där tycker jag det fungerar bra (även fast jag spelar på låga inställningar för hög FPS, dvs. adaptiv sync gör inte så stor skillnad för mig). Jag behövde dock också installera unsigned drivrutinerna först.

Fungerar det inte överhuvudtaget för dig? Kan du sätta igång G-Sync i Nvidia Control Panel?

Hej och tack för svar! Tyvärr finns inte inställningen i kontrollpanelen, hittar heller ingen inställning i själva skärmen om freesync..

Skickades från m.sweclockers.com

Av Mix0r

@PaE
Hur fick du det att funka med din XF240H? Har följt stegen som länkades här någonstans där man först instalerar (unsigned) skärmdrivisen, räcker det med detta och att man använder sig utav DP kabel? Verkar inte finnas något sätt att "aktivera" det

Av Mix0r
Skrivet av keyser:

Har hänt mig att posten blandat ihop olika kollinummer efter att paketen har hanterats vid importen. Ett av mina "levererade" paket dök upp på mitt utlämningsställe ändå, efter några dagar.

Bra att veta! Ska hålla båda ögonen öppna för detta

Skickades från m.sweclockers.com

Av Mix0r

Postnord levererar fel, ber mig beställa och stå för importavgifter igen

Hej!

Beställde en tröja från Kina genom Amazon.co.uk (skickas som e-packet) för cirka en månad sedan, dröjde in till julen innan det gick att betala importavgiften direkt på postnords hemsida, ja, inga problem. Får notis i appen om att den är påväg och ska levereras till dörren, dock utan att något leg skall behövas. Får en notis att paketet har levererats... well, surprise!

Sur som jag är ringer jag upp till kundtjänsten och förklarar läget men får som svar att de inte kan göra något, paketet är "inte riktigt spårbart på det sättet". De ber mig istället kolla med grannarna och att i värsta fall reklamera köpet hos säljaren.

- Jag betalade importavgift för detta, hur blir det med den?
- Ja... den går inte att reklamera utan du får hoppas på att säljaren kanske täcker den.

Jag är medveten om att det nog blir att jag får bita i det sura äpplet, men jag är inte sugen alls på att beställa igen och åka på samma fattiga importavgift. Varför skulle säljaren stå för något som är bortom deras egna kontroll? Kanske tror de till och med att jag ljuger?

Tacksam för svar! Kanske bara för att få igång en diskussion..

Av Mix0r

Hur mycket skulle frakt+emballage landa på för BenQ skärmen samt riktpris? Budar eventuellt även på firecuda disken om frakten inte dödar poängen

Skickades från m.sweclockers.com

Av Mix0r

@fredl bytte idag hos Mobylife och då gällde samma pris då de är auktoriserade (?), bokade dock genom Apples hemsida om det gör någon skillnad..

Skickades från m.sweclockers.com

Av Mix0r

Tar gärna GRID Autosport om den finns kvar!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Mix0r

@Tobbe_metallica
@Dreijer

Det går att jailbreaka PS4an men bara på firmware versions 5.05 och lägre, har du med andra ord lirat RDR2 finns det för tillfället tyvärr inget jailbreak tillgängligt

Skickades från m.sweclockers.com

Av Mix0r

@phedd @Daggemanz

Tack för input! Blir nog att jag avvaktar

Av Mix0r

Vad är er åsikt kring att BOX-switcharna (även retooled?) sträcker ut caps? Väldigt sugen på att testa dessa men lite rädd blir man ju

Skickades från m.sweclockers.com

Av Mix0r
Skrivet av TheBodyLotion:

Letat länge efter en bra deal på möss. Är Rival 710 något att ha? Ergonomiskt är den nog bättre än min nuvarande. Gimmicks som RGB, Skärm på musen är något jag inte bryr mig särskilt mycket om.

https://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/mus-och-t...

-50% är väldigt lockande.

Gick och kände på den ett tag tillbaka och då kändes det till en början bra med både passformen samt "vikten" som fick den att kännas rejäl, men många säger att det är just vikten som kan komma att slöa ner dig (speciellt i FPS spel), hade rekommenderat att du stuckit in för att känna detta själv!

Av Mix0r

Hej, vore 500kr inkl frakt för första skärmen att ta i för mycket..?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Mix0r

Proshop har cyber, inget wow där heller

Skickades från m.sweclockers.com

Av Mix0r

@Lorault
@Kakan1994

Kastar en röst emot VG248QE då den inte har Freesync som liknande skärmar i samma prisklass har (speciellt nu under BF)
edit: självklart spelar detta ingen roll om man sitter på ett grönt grafikkort!

Av Mix0r
Skrivet av seville57:

Nu äger jag inget One RGB så är inte helt säker men det bör finnas (Ducky Software Controller) som funkar för det helstora (03. Support Keyboard: Ducky One RGB (Only for FULLSIZE 100%), YOTR(ANSI, ISO layout))

Av Mix0r

https://www.maxgaming.se/gaming-tangentbord/one-rgb-double-sh...

OBS, klickiga switchar mx blue (röda ligger på 1500...), finns software för att byta belysning och 'simpla makron' tyvärr inte lika starkt som bland annat Corsairs, Razers, Steelseries etc om det är viktigt för dig

Skickades från m.sweclockers.com

Av Mix0r
Skrivet av Hasson39:

Haha älskar att många redan är besvikna på årets black friday när det inte ens infallit ännu. Att nästan alla butiker kör med "sneak peaks", betyder bara att de vill bli av med en massa skräp, förhoppningsvis så kommer den riktiga rean nu midnatt, så håll i er , jag väntar också på spel och konsol priserna skall gå ner.

Inet och Elgiganten som ändå är en av de stora spelarna har redan gått ut med sina erbjudanden, men hoppas måste vi det har du rätt i!!

Skickades från m.sweclockers.com