Inlägg

Inlägg som HamOtt har skrivit i forumet
Av HamOtt
Skrivet av KingCobra:

Den verkar bli aktiverad av någonting. Smuts/Skärmskydd ? Fått vatten på mobilen?

Har nu tagit bort mitt skärmskydd, men det är likadant fortfarande :/

Av HamOtt

@KingCobra: Tjena, den har inte fått vatten på sig vad jag kommer ihåg xD. Och det finns ingen smuts som jag kan se. Men jag har ett skärmskydd över men har svårt att tror de kan vara problemet, eftersom jag haft de på ett tag utan problem :/

Av HamOtt

Samsung Galaxy S6s tillbaka knapp sönder!

Tjena.

Nu är det så att jag har en Samsung Galaxy S6, i snart 2 år tillbaka. Ibland när jag inte ens gör något bara kanske sitter på Aftonbladet eller facebook och skrollar ner. Då börjar min tillbaka knapp aktiveras och den gör det ett par gånger innan de slutar. Alltså när detta händer så kan jag inte göra något på mobilen eftersom den bara skicka tillbaka mig hela tiden och den börjar vibrera som den gör när man klickar på den knappen manuellt.

Har testa att starta om den flera gånger men detta hjälper oftast bara för ett tag, ibland lite längre och ibland kortare stund.

Är detta någon av er som också har haft problem med sin Samsung mobil? och vad ska/kan man göra åt det? vad är felet med den?

//Hamott

Av HamOtt

Bygga ny Dator 8000-9000kr.

Hej nu har jag tänkt att bygga en dator men behöver lite hjälp med det. Datorn kommer jag att använda för att spela på. t ex WOW,CSGO GTA men kommer även börja spela lite mer krävande spel såklart. kommer kanske streama lite med den. Min budget ligger mellan 8000-9000kr och vill ha en så bra dator som det bara går. (inte skärm,mus och det i det priset) och Windows skaffar jag själv.

Av HamOtt

Behöver lite köp hjälp med dator!

Hej

Nu är det klart jag ska bygga ny dator och ska köpa delar har en polare som ska bygga ihop den åt mig, men behöver lite hjälp med delar och tips
------------------------------------
Mina Krav
-------------------------------------

Min budget ligger runt 12000-13000. (går att stiga lite mer ifall det behövs.
Den ska inte ha det dyraste chassi, men det ska vara ett som ser ändå ser bra ut.
Den ska ha Windows 8.
Den ska ha en DVD-brännare.
Inget Virusskydd paket.
Den ska ha så bra delar som jag kan få för den budgeten ungefär.
Inga Tangentbord/möss eller skärm.

(Något jag glömt, fråga mig bara)
--------------------------------------------------
Vad jag ska använda den till
-------------------------------------------------

Jag kommer använda datorn till att spela och kommer att börja streama, så streama kommer jag ha den till också.

Tackar alla som hjälper mig med denna datorlista som följer mina krav också.
Tack Tack
//Mvh Hamott

Av HamOtt
Skrivet av Gurk:

Om du redan har ställt "mic volume" på max i steelseries engine 3 så går du till "playback devices" i ljudkontrollerna (dom vanliga i windows) -> fliken recording -> dubbelklicka på steelseries sc2 -> fliken levels -> höj

Om det inte är så att du bara kör på muted eller behöver köra skypes volyminställningar igen.

/G

okey tack, ska testa det.

Av HamOtt

steelseries siberia elite (Problem)

Hej jag har lite problem eller lite frågor, 1:a frågan: Kan man höja mikrofonen på något sätt, har satt mikrofonen på högsta men folk klagar ändå på att min mikrofon är låg på skype, Andra frågan: dom klagar också på att dom har ett ljud som typ låter som en äggklocka eller typ att man spamm klickar med musen. är det någon som har samma problem som har löst det, säg gärna vad ni gjorde eller vad ni tror man kan göra tacksam för svar. //Hamott

Av HamOtt

Hjälp med Minecraft

Hej Jag skulle behöva hjälp med mitt minecraft. värden blinkar hela tiden och man ser genom marken ibland, när detta händer måste jag starta om minecraft. men efter någa minuter börjar det om igen och ibland ser man bara halva byggnader och sånt.

Av HamOtt
Skrivet av Nima2001:

stämmer inte vad någon tidigare svarat att det får du leva med. g930 är inte något billig skit på något sätt och skall absolut inte brusa.
testa headsetet på en annan dator t.ex. laptop och se om det ger samma problem. isåfall är det dags att gå tillbaka till återförsäljare

Har en laptop som jag använder det på just nu, men ska testa en annan dator

Av HamOtt
Skrivet av Pusher:

Hör du dig själv när du använder mikrofonen?

Nej det gör jag inte, men kan ställa in det.

Av HamOtt
Skrivet av Kent:

*Trådar sammanfogade*

Jag har sammanfogat dina trådar då vi, av rättviseskäl, inte tillåter flera trådar om samma sak, se §3.3:

/moderator

sorry, glömde ta bort dom andra

Av HamOtt
Skrivet av m4gnify:

Installerat om spelet? Kör du med några modpacks? prova kör utan dom.

Nej kör med inga mod packs och har installerat om det typ 5-10 gånger

Av HamOtt
Skrivet av Meistern:

Hade samma problem, för mig var det däremot ljudkortet det var fel på, lämnade tillbaka på garantin och fick ett nytt. Fungerar prima nu !

Men om jag skulle byta till ett annat headset för se om det brusar, om det inte brusar i det andra då är det inte ljudkortet ?? då är det headsetet ??

Av HamOtt
Skrivet av Meistern:

Hade samma problem, för mig var det däremot ljudkortet det var fel på, lämnade tillbaka på garantin och fick ett nytt. Fungerar prima nu !

Skrivet av mrqaffe:

Det är nog nått du får leva med för troligen är det headsetets elektronik som inte är bättre än så, de flesta billiga trådlösa system ger hörbart brus.

billigt skulle jag inte säga (1,500)

Av HamOtt
Skrivet av Meistern:

Hade samma problem, för mig var det däremot ljudkortet det var fel på, lämnade tillbaka på garantin och fick ett nytt. Fungerar prima nu !

Lämnade du in och fick nytt ljudkort?? hjälpte det

Av HamOtt
Skrivet av m4gnify:

Händer det på single player, eller bara på en server?
Testa single player och en annan server.

Det händer så på alla servers, men är inte helt hundra på att det händer offline. Men ska testa det

Av HamOtt

Minecraft hjälp!

Hej, mitt minecraft har börjat att bugga eller vad man nu ska säga, det är troligtvis något fel eller något som måste ändras i datorn men vet dock inte vad. därför skulle jag behöva hjälp med detta, kanske någon som haft samma fel som jag.

Felet!

när man är inne och kör på någon server så efter 2-4 minuter så börjar spelet bugga, då jag kan helt plötsligt se genom marken och block kan försvinna, när detta händer så måste jag restarta spelet men när jag går in ingen så börjar det om! skulle behöva hjälp med detta!!!

/Hamott

Av HamOtt

Hjälp med headset!

Hej, jag har köpt ett trådlöst headset som är bara 2 veckor gammalt (logitech G930) och det brusar i det hela tiden, det är ett litet störande brus som hörs i bakgrunden som jag skulle behöva hjälp med att får bort. Bruset hörs bara när jag spelar upp något med volym i det (Musik/Youtube) //Hamott

Behöver all hjälp jag kan få! har testat ett fåtal saker utan resultat....

Av HamOtt

headset brusar!

Hej, jag har köpt ett trådlöst headset som är bara 2 veckor gammalt och det brusar i det hela tiden, det är ett litet störande brus som hörs i bakgrunden som jag skulle behöva hjälp med att får bort. //Hamott

Av HamOtt
Skrivet av Daemon:

*Tråd flyttad.*

Har mer med ljud än bärbara datorer att göra.

okey sry