Inlägg

Inlägg som Elektron har skrivit i forumet
Av Elektron
Skrivet av Enviro:

<Uppladdad bildlänk>

Nothing fortsätter teasa kommande telefonen och har nu levererat en bild som visar baksidan. Företaget kommer köra samma designspråk som med hörlurarna Ear(1) och erbjuda en genomskinlig baksida så att man kan se telefonens komponenter, eller i alla fall det vita skyddet som täcker komponenterna.

Jag gillade verkligen designen på Ear(1) och även detta ser riktigt trevligt ut. Andra trevligheter hittar vi i den sparsmakade beskrivningen där Nothing skriver att telefonen är gjord av consciously chosen materials, vilket får det att låta som att Fairphone äntligen kommer få lite konkurrens på etikfronten.

12 juli klockan 17:00 kommer telefonen visas upp ordentligt.

Ser ut som en Iphone med transparent baksida.

Av Elektron
Skrivet av Kilroy:

Vänligheten som kom förra året var riktigt riktigt bra och rekommenderas starkt.

Jag gick till biblioteket idag för att låna lite böcker till dottern. Biblotekarien tar kontakt med mig direkt jag kommit in och frågar, ”var det inte du som gillar Ajvide?, vi har precis fått in den här boken” och så räcker hon mig Vänligheten. Lite komiskt sammanträffande. Så nu är den boken lånad.

Av Elektron

Åhh spännande, det börjar närma sig nu. Det ska bli riktigt roligt att se hur Diablo 4 blir.

Av Elektron
Skrivet av A Maze Thing:

Håller på med 22/11 1963 av Stephen King just nu

Den har jag icke läst. Har du lust att dela några tankar om boken och kanske lite kort vad den handlar om?

Av Elektron
Skrivet av Kilroy:

John Ajvide Lindqvist är riktigt bra och Hanteringen av odöda ligger i min hög av böcker som ska läsas under sommaren.

Vänligheten som kom förra året var riktigt riktigt bra och rekommenderas starkt.
Även "Platserna trilogin" rekommenderas varmt.

Jag har läst färdigt Hanteringen av odöda och den var riktigt bra. Jag fastna rejält i den och läste som bara den. Så tack för tipset om Vänligheten, den får jag kolla upp. Jag håller på att läsa två böcker nu, Världskrig Z - rätt tung bok tycker jag, de skildrar berättelse utifrån en journalist perspektiv och hoppar från berättelse och land så jag tycker inte att den har en så röd tråd så kag skulle inte rekommendera denna. Jag har kommit till typ sida 160 och jag har tänker kämpa mig igenom den. Vill inte gärna lämna en bok halvläst. Den andra boken jag läser just nu är Väckelse av Stephen King och den är ju mycket mer lättläst, jag är på sida 190 och hitills har man fått följa en pojke med sin familj under hans uppväxt. Det är väl först på typ ungefär sida 150 som de börjar komma in lite mystik så det ska bli spännande och se var denna mystik tar vägen.

Sedan fick jag låna en bok av syrran och den läste jag ut snabbt det var en riktigt bladvändare den heter Vila i frid av Sofie Sarenbrant. Denna bok är en del i en serie och det är första delen. Den handlar om ett hotell där det hittas en medvetslös människa och därifrån tar historien vid. Jag vill inte berätta allt för mycket. Jag har tidigare läst en gammal beck bok och jag fick inte alls något mersug till deckare men i och med Vila i frid så har jag fått en liten annan syn på deckare. Det är författaren sätt att skilja människornas liv och relationer i samspel med just deckarbiten som gör boken till iaf för mig en riktig bladvändare. Syrran har hela serien men jag tänkte att jag lånar en i taget eftersom jag redan har två böcker jag håller på att beta mig igenom.

Av Elektron
Skrivet av Lagerlöf:

Ja absolut. Men det är inte riktigt poängen med kritiken heller.

Du får gärna berätta mer om vad du menar.

Av Elektron

Visst är det tråkigt med pay to win men om man inte har ambitionen att bli bäst eller toppa leaderboard och tar spelet för vad det är så tror jag att man kan ha en väldig trevlig spelupplevelse trots allt. Dock noteras bör att jag ännu inte har nått endgame utan endast är lvl 30+ och min åsikt kan därför komma att ändras när jag har spelat lite mer.

Av Elektron

Smith Morra trick. Händer inte ofta att personer faller för detta men det kan ju ske så det är ju bra att känna till iaf. Iaf så blev det en snabb vinst idag tack vare detta trick.

Vart ju tvungen att testa Sweclockers nya bilduppladdningsfunktion.

Av Elektron

Så lvl 29 på min Crusader nu. Hur går det för er? Vad är ni för lvl?

Av Elektron
Skrivet av katerina:

Jag tycker personligen att det är lite trevligt att det släpps ett bra mobilspel för en gångs skull. Har spelat några dagar nu och tycker det är riktigt kul. Är diablo 3 lika bra? Jag har aldrig spelat något diablo-spel förut. Funderar på Path of Exile också.

Ja Diablo 3 är värt att testa om du gillar detta. Path of exile är inte speciellt likt.

Path of exile är nog mer komplext och tidskrävande medan Diablo 3 och Diablo immortal är lite enklare och mer casual.

Av Elektron
Skrivet av lanbonden:

Jupp! känns som spelet går i 1080p på pc, skulle verkligen vilja kunna höja till 4k för att zooma ut rätt mycket då allt är ENORMT när man sitter på en 48" skärm.
Med det sagt ändå rätt mysigt spel, level 22 nu och blir till att testa lite på telefonen imorgon.

Någon som har koll på detta med servers? Jag landa på "The void" verkar vara mycket Ungrare där, inte mycket som skrivs i chatten som är på engelska

Det var fullt med svenskar i chatten när jag spelade förut på Ancient.

Av Elektron

Tycker personligen att det verkar vara jädrigt bra hittills för att vara ett mobilspel.

Jag spelar på Iphone 7. Det vore intressant och se skillnaderna i grafik mot om man spelar på en nyare telefon. Jag har laddat ner det till datorn också så får se om laptopen orkar med det spelet. Jag misstänker att spelet rullar bättre med xbox kontroll än mus och tangentbord.

Av Elektron
Skrivet av LeVvE:

Du får välja server innan du ens gör en gubbe. Throne of Destruction blev det för mig för det lät coolt.

Jaha nu såg jag var man ändra. Jag får göra en ny gubbe då. Alla jag har som vänner lirar på Ancients. Det får väl bli en Crusader nu. Vill inte lira om samma som Barbarian. Det får bli en Barbarian senare.

Av Elektron

Har helt missat undersökningen så är inte fullt med på vad som menas att en medlem har angivit en annan. Det måste väl finnas hur många medlemmar som helst? Iaf så befinner jag mig isf utanför klicken, jag känner inte direkt att jag har några forumkompisar men jag tycker ändå att det är trevligt att hänga här och skriva lite då och då.

Av Elektron

Lvl 17 nu. Jag har inte fått välja någon server. Vad lirar ni för klass? Det blev Barbarian för mig.

Av Elektron

Väck mig när ett 3060 kostar under 3000kr

Av Elektron

Annonsen är avslutad

Av Elektron

Kan man köra det på datorn 2 juni eller är det på mobilen som gäller?

Av Elektron
Skrivet av Red Onion:

Tar de gärna mot frakt om de finns kvar

Hej javisst finns det kvar. Jag tror det går åt 2 frimärken om du vill ha alla 4 kablarna. Har för mig att man kan köra typ två kablar per frimärke.

Av Elektron

Satakablar

Hittade fler sata kablar. Denna gång 4 sata kablar. Skänkes. Hämtas i Skövde eller skickas mot fraktkostnad.

Läs hela annonsen här