Inlägg

Inlägg som utsatt_unge496 har skrivit i forumet
Av utsatt_unge496
Skrivet av FobbanN:

0/10, aldrig sett..

0/10, aldrig sett

Av utsatt_unge496

Det kommer att påverka ladd och spar tider i alla program inklusive spel. Men det kommer inte lagga mindre. Men om du har pengar över så kan det absolut vara najs med en ssd som rymmer spel åxå.

Av utsatt_unge496

Blue Microphones Snowball är riktigt nice, min komps har en sån och han låter inte dåligt, man utnyttjar kanske inte hela budgeten men den är fortfarande bra.

Av utsatt_unge496

du har nog hittat förhandsversionen.

Av utsatt_unge496

Elance.com

Av utsatt_unge496
Skrivet av FinePlayer:

Har läst recessioner och CPU'n ska inte behöva det. Men ja du har rätt i det du säger o jag kommer kanske köpa det i framtiden om jag bestämmer mig för att till exempel överklocka, men det är inget jag planerar nu.

Det stämmer att du klarar dig med den inkluderade kylaren men det finns risk för thermal throttling och hög ljudnivå kommer du att ha. En hyper 212 evo kostar inte mycket och allt blir bättre.

Av utsatt_unge496

Som alla säger så rekomenderas SSD, överväg också en bättre proceccor kylare, det brukar finnas det i datorer för mer än 10K.

Av utsatt_unge496

Det beror på om hur stor C: är om den ligger på runt 250 eller mer så kan du göra det mesta på den. Men om den ligger närmare 120 så kan du lägga dina favorit program på den och resten på den andra.

Av utsatt_unge496

Testa "# lsblk /dev" ist "# lsblk /dev/sdax".

Av utsatt_unge496

Fn + PrtScr, det lägger bilden i utklipp. Sedan kan du gå in i paint och klistra in den och spara bilden.

Done

Av utsatt_unge496

Uppdatera lite drivrutiner här och där, reparera/ominstallera spelet. Har din bror en likadan dator eller använder ni samma dator?

Av utsatt_unge496

Är DAC för mig?

Jag upptäckte massdrop för ett tag sedan och på senaste tiden har det varit mycket DACs som säljs där, av vad jag har förstått så gör dessa så att du får bättre ljud, typ som ett ljudkort till datorn, fast för coola kidz? Jag streamar mycket på soundcloud och spotify men lyssnar ibland på mina nerladdade filer som snittar 320 kbit/s. Mina skrivbordshögtalare/monitors är ett par logitech som är ca 7-8-ish år gamla, dom är inte så imponerande. Kommer en DAC att göra någon skillnad eller kommer mina högtalare bottlenecka? Får man bättre resultat om man investerar i ett par monitors istället? Kan man ha en DAC till sin telefon? I vilket läge köper någon en DAC, är det för lyx-liraren eller Svensson?

Av utsatt_unge496

@MorteM:
Tänk på att man kan ha fjärkontroll till en rpi.

Av utsatt_unge496
Skrivet av Kronvrak:

Tack alla för svar

Tänkte ha kvar 212EVO fläkten på kylaren, så det skulle iallafall bli 2 fläktar på processorfläkts kontakten.

Äh. Skaffar en sådan där adapter som kopplas till en MOLEX-kontakt som Phukkitt länkade till.
Kanske behövs mer fläktar så den rackarns Grafikkortsfläkten håller sig stilla...

Se till att ha en low-noise adapter om du kör fläkt från psu, dom kan gå på maxfart när du kopplar in dom direkt och då vill du sakta ner den.

Av utsatt_unge496

3:an låter som en bra ide, testa. Temperatur är inte så avgörande för pestanda så du har inte mycket att förlora iaf.

Av utsatt_unge496

http://www.sweclockers.com/artikel/18402-sweclockers-prestand...

Kolla på detta index också, men är ens 280 med i indexet du hittade?

Av utsatt_unge496

Du behöver nog inte kasta den då det blir ett stort hål i chassit då men du kan absolut koppla ur den, man behöver nästan aldrig en dvd-rw.

Av utsatt_unge496
Skrivet av Hymer:

Jag föredrar amd. Tycker man får mer för pengarna och jag har aldrig haft något strul. Amd ger dig mer prestanda i alla prisegment just nu.

fast i prisklassen +11K så vinner ju nVidia för AMD har inget kort i den klassen.

Av utsatt_unge496

För ett tag sedan så bytte jag från en fx-6300 till en fx-8350, blev ingen wow upplevelse men jag antar att datorn blev snabbare. Som tidigare har sagt, inte värt att upgradera om du betalar nypris, men för under 1K så absolut!

Av utsatt_unge496

Crysis 3 och mount and blade warband, det var riktigt mysigt på dreamhack.