Inlägg

Inlägg som utsatt_unge496 har skrivit i forumet
Av utsatt_unge496
Skrivet av MinusDrummel:

@utsatt_unge496: Skärmen är en Makibes 5 inch HDMI LCD, den får ström via en micro usb kabel från batteriet. Den ska tydligen kunna drivas direkt från raspberry pis GPIO men försäljarna rekommenderade det inte.

Jag är tveksam på om jag kan rekommendera den då själva skärmen kan låsa sig (vilket den också gjorde men jag fixade det). Den kostade under 400 kr på amazon så på ett sätt är det en bra skärm för det priset.

var det denna? Det står att dom inte fraktar till Sverige, hur löste du det?

Av utsatt_unge496
Skrivet av Broder Truck:

Det är noterat, och bara för att du bad så snällt har jag knäppt ett par bilder som av oklar anledning flippades upp-och-ned. Du får vrida på skärmen, alternativt huvudet.

Jag har krängt en rad prylar här på marknaden, och varit reggad sen -04 med iallafall intermittent aktivitet.

Kunde bara se 3 annonser på din profil och alla var från idag, har du lite referenser som kan intyga att du är legit så kan jag gå upp till 200 kr.

Av utsatt_unge496

150 kr + frakt bjuder jag, du har inget kvitto, ingen bild och ingen säljhistorik.

Av utsatt_unge496

Titan X är bara vask, du kommer sällan över 3 GB i vram andvändning, 12 GB är bara för att det går att ha så mycket. 980 Ti är ett bättre billigare kort.

Inte för att du verkar ha para kris men man kan spara lite pengar åå att skaffa win7 och sedan upgradera till win 10 gratis.

Av utsatt_unge496

Fractal Design Define S är också ett bra val, 650w är ganska mycket mer än vad TS behöver @anon253380, denna blir bättre

Av utsatt_unge496

Det finns sätt att byta uppspelningsenhet från cmd så man kan göra en .bat fil och sedan länka filen i aktivitetsfältet. Då kan man med ett knapptryck byta från högtalare till headset eller tillbaka. Hur man gör detta i detalj kan man nog googla sig till.

Av utsatt_unge496

Kort svar: Nej. Ett av konsolernas starkaste sidor är att man får väldigt bra prestanda för pengarna, så det blir svårt att hitta en dator med lika bra prestanda om man inte vill titta på begagnat.

Av utsatt_unge496

Häftigt! Vilken skärm kör du? Var det svårt att fixa strömförsörjning och sånt till den?

Av utsatt_unge496

Du behöver inte oroa dig för värme relaterade prestanda problem med den lilla lådan. Ljudnivån kan bli högre dock men det är svårt att förutse

Av utsatt_unge496
Skrivet av kaimor:

Du behöver inte köpa en Samsung för att få samma operativsystem, du kan köpa vilken som helst som kör Android (då DET är operativsystemet).

Njaaaaa inte riktigt va, det finns flera olika versioner av android som dessutom blir mer anpassade av tillverkaren, en sony android ser lite annorlunda mot en samsung android, speciellt om man tittar på förinstallerade program. Dessutom så skiljer sig mobil android ofta från surfplatta android förutom i vissa versioner.

@Darkraii vem är nykomling? TS skapade sitt konto för nästan 2 år sedan.

Av utsatt_unge496

Det blir lättare att avgöra om du länkar produkterna istället för att försöka skriva namnet på dom. btw så ska du 1600 MHz på RAM minnet.

Av utsatt_unge496

Har du satt fast alla distanser?

Av utsatt_unge496
Skrivet av Andreaz1:

Retaillicenser är inte bundna till någon hårdvara, de kan du flytta som du vill.

OEM-licenser är bundna till hårdvaran de installerades på först.

Men om man köpte en OEM, från en återförsäljare?

Av utsatt_unge496

Du måste ha sjuk rig för de bre, minst dubbla 980ti

Av utsatt_unge496

windows.old kan ta upp ganska mycket plats

Av utsatt_unge496
Skrivet av Wheezymoon:

Man klarar sig lätt med en 120 GB SSD, det handlar bara om att byta installations plats när man installerar program så har man all plats i värden. Operativsystem?

Av utsatt_unge496

Jag skulle kolla på in ear headet, inga problem med storlek och beroende på prisklass kan man få en ok mic och ljud.

Av utsatt_unge496

jag följer open world games på youtube, dom är härliga

Av utsatt_unge496

@Entash: Uppenbarligen så fungerar inte spelets video output med skärmen, testa med like olika skärmar och olika kontakter.

Av utsatt_unge496

@pontusv:

Har du en String som är ""News & Events", "title": "hejsan sweclockers .", "created_utc", "News & Events", "title": "hejdå sweclockers .", "created_utc"" eller har du en array av alla fraser inom citattecken?