Inlägg

Inlägg som utsatt_unge496 har skrivit i forumet
Av utsatt_unge496

@Kärlekstrollet: Det blir bra, men problemet kommer i att jag är på mitt landställe och kommer tillbaka nästa lördag-ish men om du inte har problem med att vänta lite mer än en vecka så blir det bra.

Av utsatt_unge496

Updatera diverse drivrutiner och biosar, går inte det får du väl försöka lämna tilbax det.

Av utsatt_unge496

Jag har en am3+ kykare över sedan jag installerade en eftermarknads kylare. Det är den man får med när man köper en fx-8350. Den kan du få köpa för 100 kr.

Av utsatt_unge496

@gzor: om det passar så fungerar det, det finns nästan alltid bara ett ställe där kontakterna passar. Har du ett modulärt nätagg? Det svåraste kommer när du ska koppla in power å reset knappen och sånt

Av utsatt_unge496
Skrivet av giplet:

Minnet finns det ingen anledning att byta, du har ju redan DDR3.

Hz spelar också roll, det kan vara mindre än 1600MHz på minnena och då är det bra att byta.

Av utsatt_unge496

Jag har ingen aning om vad som går fel men du kan ju for loopa genom alla bokstäver om du inte hittar felet.

Av utsatt_unge496

Jag är också tveksam till ett så stort chassi som htpc, det finns många snygga små bra chassin därute som är bättre anpassade tycker jag. Ja, AMD's processorer är varma ock kylarna högljudda.

Av utsatt_unge496

Grön/svart lätt!

Av utsatt_unge496

never mind blåste på den med en hårtork för tredje gången och då lossnade den!

Av utsatt_unge496

processor fastnat!

Hej, jag skulle byta min processorkylare men när jag skulle ta bort den gamla så fick jag inte loss den. Det slutade med att jag ryckte loss processorn från socketen medans den var stängd! Några pins blev böjda men det var inte så farligt. Som rubriken säger så har nu min processor fastnat på min gamla kylare! Jag använde original kylpastan och har en AM3+ processor.

Vad fan ska jag göra för att få bort den?

Av utsatt_unge496

Jupp, det är dollarn

Av utsatt_unge496
Skrivet av Tommty:

ja. för varm luft går ju såklart neråt eller hur...

lika bra att sätta elementen i taket också.

Man har ju fläktar som blåser luften neråt? Dessutom så är ett chassi för litet för att varm luft ska kunna stiga mycket ändå.

Av utsatt_unge496

Jag tycker att du ska köra med define S, en riktig fullträff på alla fronter tycker jag iaf.

Av utsatt_unge496

http://i.imgur.com/EiizRKC.jpg

Något sånt här tror jag på Sedan så kan man koppla ur några av utblås fläktarna så att man får mindre damm. Tänk på att ta bort fläktfiltret i fronten om du har utblås där, air flow fläktarna kan få problem att komma igenom filtret.

Av utsatt_unge496
Skrivet av kuddenswe:

I det chassit kommer inte fläktarna att synas framifrån oavsett hur dom är vända... http://www.fractal-design.com/media/94294699-9634-45cc-9e52-901abe68a4e1
Så Bygg för ett bra luftflöde och njut av låga temps och låga varv på fläktarna istället...

TS har inte sagt att hen kommer att titta på chassit framifrån, hen kanske kommer att titta från sidan rakt in i fönstret? eller kanske bakifrån?

Av utsatt_unge496
Skrivet av Limpfittz:

Problemet är att jag som sagt inte vill använda takplatserna. Har tänkt om och beslutat mig för att placera min 3 AF fläktar som insug i fronten som det är "tänkt" och hoppas att ringarna syns lite grann i alla fall, och köra radiatorfläkten som utblås och även den nedre fläkten.

Jag skulle även sätta den nedre fläkten som inblås, om du har den som utblås så kan den blåsa ut all kall luft som var påväg till grafikkortet som har sitt insug på undersidan. Annars så är nog det den bästa lösningen jag kan se.

Sedan så kan man diskutera hur illa det blir om man kör med utblås i fronten, ja du kommer att få damm i datorn men du kommer inte att märka någon skillnad i ljudnivå eller prestanda fören efter några månader, då är det bara att blåsa rent alla kylflänsar med lite billig tryvkluft på burk och sedan är man good to go igen.

Av utsatt_unge496

Du kan ju lägga en genväg till ett script i aktivitets fältet, då kan inte fönster vara ivägen iaf.

Av utsatt_unge496

Trådlös via usb? Bluetooth skulle jag satsa på

Av utsatt_unge496

nej, om du har ett batteri från stenåldern så behöver man kalibrera batteriet genom att ladda 100% men det behöver man inte längre.

Av utsatt_unge496

Kolla om du kan uppdatera java också