Inlägg

Inlägg som BiggieLiten har skrivit i forumet
Av BiggieLiten

@Implor: Japp ska nog köra på en sån här, behövs nog bara en. Tack för hjälpen

Av BiggieLiten

@Implor: Har kollat en del på dom, har du någon aning om hur bra dom är? Jag bor i ett ganska stort hus med två våningar och jag sitter på övervåningen medans routern är där nere i andra sidan hav huset så det är väldigt svag signal.

Av BiggieLiten

@fragwolf: Min budget är väl på 1500kr, och jag har 20mb/s adsl.

Av BiggieLiten

Tips på bra router bra wifi signal.

Tjena, använder just nu telias modem/router tg799vn och wifi är kasst i den. Så jag undrar om det finns någon router med bra wifi till bra pris?

Av BiggieLiten

@lord_vasagos: Okej, kommer nog försöka stanna under 80c.

Av BiggieLiten

@lord_vasagos: Yes yes, men vad hade du för kylare då? Jag har en Cooler master 212 evo

Av BiggieLiten

@lord_vasagos: Jaså kan man få upp den så högt? Får kolla detta någon dag när jag har tid med tanke på stress test osv.

Av BiggieLiten

@lord_vasagos: Låter bra, då slipper jag att oroa mig om det!

Av BiggieLiten

@septembro: Okej tack för hjälpen

Av BiggieLiten

@septembro: Japp har planer för en vattenkylare för den i framtiden, har du något tips på någon bra? Radiatorer upp till 240mm ska passa.

Av BiggieLiten

@septembro: Jag har en Cooler master 212 EVO och sen 2 st corsair chassifläktar som satt i när jag fick chassit.

Av BiggieLiten

Okej va bra, då är det väl bara att köra på då. Tack för hjälpen!

Av BiggieLiten

@fantomsmurfen: Okej, jag läste nämligen att om den överstiger 70c så håller den väldigt långsamt på att dö men det låter inte rimligt?

Av BiggieLiten

Bra temps på i5 4690k 4.3Ghz?

Tjena, jag överklockade min CPU för ett tag sedan, som rubriken lyder är det en i5 4690k. Jag drog upp den till 4,3Ghz med 1,2V och nu när BF1 är ute tänkte jag köra det, så när jag startade spelet och hade spelat 30-40 min så låg processorn på som max 74c och jag tycker det låter lite högt.

Jag har läst massa på nätet och många säger att det är lugnt tills den överstiger 90c och vissa säger att den inte mår bra vid 75c.

Så jag tänkte kolla med er om ni har bättre koll på vad som egentligen gäller och om det är säkert att ligga på 74c?

Av BiggieLiten

@mrqaffe: Går det på något sätt prioritera en enhet så att den går i första hand? Men om jag gör så kommer det bli skit segt för dom andra då?

Av BiggieLiten

@madtop: Det låter väldigt rimligt, det har dock fungerat bra med samma hastighet på internetet hela sommaren och vad jag vet så har vi inte skaffat några mer enheter som är uppkopplade på wifi.

Av BiggieLiten

@mrqaffe: Jag själv använder ju kabel till main datorn, men min fråga är kommer detta ens att hjälpa med själva lagget, min ping går ju upp emot 200+ när alla är uppkopplade på wifi, men kommer det inte hjälpa med en bättre router eller kommer det att vara samma problem?

Av BiggieLiten

Jag har hittat problemet nu, jag gick in i inställningarna i routern och avaktiverade WLAN och då fungerar allt perfekt. Vi har ungerfär 5 mobiltelefoner, 5 bärbara datorer uppkopplade på WIFI och det är antagligen det som är problemet att det är 10 enheter uppkopplade? Jag använder denna routern technicolor tg799vn och den är från telia så då undrar jag om det kommer fungera bättre om jag köper en lite dyrare router eller om det är helkört? Ni kan väl länka routrar ifall ni har tid Känns skönt att ha hittat problemet iaf.

Av BiggieLiten

@Dem8n: Jag får ta bort lite prylar gång för gång, och vi har just nu bara ett telejack inkopplat.

Av BiggieLiten

@MultiMan: Okej ska kolla detta! Ifall det är något av detta så är det väl bara att leva med Har skickat in intresseanmälan om fiber så får hoppas dom börjar gräva i mitt område till våren