Inlägg

Inlägg som rabbe_1 har skrivit i forumet
Av rabbe_1

@Flygman, börjar närma sig ordinarie pris nu....

360kr!

Av rabbe_1

Trehundrafemton väl värdefulla kronor!

Av rabbe_1

trehundratrettio kronor.

Av rabbe_1

290kr

Av rabbe_1

Nytt bud: 270kr.

Av rabbe_1

Hej!

Det går inte med swish och att du mailar tillbaka koden? Isåfall har du bud på 200kr nu

Mvh Andreas

Av rabbe_1
Skrivet av Nibiru:

Om det inte har kommit fler bud vid lunchtid i morgon går spelet till @rabbe_1.

Sorry men jag återkallar mitt bud. När du först skriver "Om det inte har kommit in fler bud till i morgon kväll (alltså idag) går koden till masco112 för 280 kr." och sen ändrar till imorn så känns det inte ok. Förstår helt att du vill få in högre bud men tycker det är lite fult faktiskt att ändra förutsättningarna mitt i. Självklart förbehåller du dig rätten, men du fattar.

Tack ändå!

Av rabbe_1

Ok, 340kr för att det är min födelsedag!

Av rabbe_1

Hade samma strul med Comhem. Hemnätverket ville inte lira speciellt bra och tappade uppkoppling (främst på wifi) titt som tätt. En ny router, som comhem självklart fick fixa fram, löste problemet. Har nog aldrig haft downtime sedan bytet för ca 1 år sen

Av rabbe_1

Då kommer ett nytt bud, 300kr Swisch of course!

Av rabbe_1

@mrqaffe: Kollade upp det lite snabbt, och vad jag kunde hitta så tar de 50kr extra i månaden för det. Känns ovärt för mitt internet-brukande Tack för tipset dock!

Av rabbe_1

Comhem, 250/10 har jag för mig...

http://www.speedtest.net/my-result/4641541917

Av rabbe_1
Skrivet av LSKARMJOELK:

Har 1 kod för Metal Gear Solid V:The Phantom Pain
Fick 1 kod av inet efter köp av 1 grafikkort.

Bud eller Köp idag 200 kr

Betalning Swish eller Banköverföring
Koden ges ut efter betalning är bekräftad.

Läs hela annonsen här

Är det sålt?

Av rabbe_1

http://www.nordichardware.se/Grafikkort-Recensioner/gta-v-sna... <-- snabbtest på grafikprestandan..

Sorry om någon redan länkat :/

Av rabbe_1
Skrivet av lorgix:

Har du verkligen läst tråden? Han erbjuder ett 780Ti för 100€. Mer borde inte behöva sägas.

Klart jag har läst, annars skulle jag inte kommentera. Det jag menar med inlägget pekar mot att de började diskutera i tråden fram och tillbaka kring vad de själva skrivit om till varandra i mail. Det var (i mitt tycke) ganska uppenbart att de inte skulle komma längre, vare sig i diskussionerna sinsemellan eller här i tråden. Utöver det ville jag hänvisa till inlägg #10 som på ett konkret och korrekt sätt återger förutsättningarna för OM det ens skulle kunna vara något brott i grunden, vilket har varit den underliggande diskussionen för hela tråden i mitt tycke.

Av rabbe_1
Skrivet av hermanlange:

Bifogar här en bild på 2 mail, som bevisar att det var två kort som skulle säljes för 100 euro. Ljug nu inte här. Har endast censurerat den misstänktes namn, då det känns fel då han anser sig oskyldig att hänga ut namn innan polisutredningen visat att förövaren är skyldig.

http://m.imgur.com/AXYPzTH

Förlåt Herman, men vart vill du komma med det här? Jag tycker det är jättebra att du tar upp diskussionen kring köp över internet, då det allt för ofta köps stöldgods eller att oskyldiga vilseleds. Men i ditt/erat fall så råder jag till att läsa inlägg #10 en gång till. Tror knappast ni kommer längre i er diskussion kring detta icke-köp av varorna här på forumet.

Ni båda söker bekräftelse för er respektive tes utifrån era egna föreställningar om hur diskussionen er emellan gått till. Googla konfirmeringsbias

Av rabbe_1

http://www.instant-gaming.com/sv/577-kop-key-origin-battlefield-4-premium-spel-ingar/

Där. Billigaste kompletta jag hitta när ja kolla runt förut..

325 Spänn för hela spelet plus alla expansions. Funka felfritt för mig.

Skickades från m.sweclockers.com

Edit: plus att du bara använder koden på origin och allt laddas ner snabbt

Av rabbe_1
Skrivet av TroNi:

Det verkar ju onekligen intressant. Det verkar inte vara en så enormt stor skillnad på G2an och G3an. Det känns inte som att det är ett så stort steg att gå där emellan..

Kanske skulle man hålla sig till någon simpel låne-telefon ett tag då.
Vad tror man att G4an hamnar på i pris? Finns det spekulationer?

Den lär hamna som övriga flaggskepp skulle jag tro, dvs +6000 och uppåt. I annat fall kanske en oneplusone skulle vara något? Kolla marknaden här på sweklockers. Dyker upp en del mobiler till bra pris emellanåt

Den info jag hittat hittills om G4 är väl samlat på följande sida: http://www.androidpit.com/lg-g4-release-date-price-specs-feat.... Det kom något imorse om att den skulle husera en 5,6´-skärm men känns oklart.

Av rabbe_1

Typ G4 som väntas presenteras i april/maj?

Av rabbe_1

Tackar! Såg att det från costumer service var skrivet för ca 5 månader sedan, så får (för min del) hoppas att de ytterligare features som nämns även kanske blir tillgänglig för tidigare generationer också.