Inlägg

Inlägg som nezzo har skrivit i forumet
Av nezzo

jag har det svarta chassiet jag med och jag kan säga att det finns en hel del mods man kan göra med detta chassi, jag själv ska nog göra en custom waterloop i min men ja asså jag tycker nog mest att det handlar om att göra det lite personligt och visst att byta led är inga problem direkt men då hade jag nog själv gjort det till en RGB led men samtidigt så hade jag gjort alla så hade du kunnat ha en fjärr att styra det ifrån fast bara färg då.

MVH// Magnus

Av nezzo

Tror att jag köper delarna o sen så moddar jag chassiet istället! känns bäst så jag får mer kul i burken

Av nezzo

den fläkten du nämner sitter framför plåten bakom meshnätet fram så det finns ingen fläkt där.. ser ut att vara 1cm plats där men jag ska nog fråga corsair direkt o fråga
som sagt tacksam för alla era svar

Av nezzo

jag ska fråga corsair direkt men pga att the är thanksgiving så får jag inga svar förns den 29... men jag får chassiet nästa vecka så då får jag väll titta på det då själv för på bilder ser det ut som att det finns plats..

Av nezzo

Kommer det passa?

Tjena!
jag är ny här men nu ska jag bygga ny dator. jag kommer gå med corsairs 380t chassie med ett moderkort från asus osv.. men det jag vill veta är om ett asus rog r9 290x matrix går in i chassiet? grafikkortet är 297mm långt och enligt corsair så är maxlängden för GPU 290mm men vill gjärna ha det grafikkortet men skulle vilja veta om det går att klämma in eller inte?
tacksam för alla svar jag får!

Mvh//Magnus