Inlägg

Inlägg som Johan321 har skrivit i forumet
Av Johan321
Skrivet av tcepsus:

Drar tillbaka mitt bud. Har hittat en annan skärm.

Absolut!

Av Johan321
Skrivet av tcepsus:

1200+frakt

Noterat. Jag håller budgivning öppen tills imorgon 12/11 20:00 med 15 min "anti-snipe".

Av Johan321
Skrivet av Krippa75:

När man läser vissa kommentarer skulle man kunna tro att man helt plötsligt kan tvingas köpa något på marknaden till ett pris man inte är beredd att betala. Det är jätteenkelt: är priset för högt och prutning inte funkar, låt bli att köpa.

Nu är jag inte själv drabbad men du tycker inte det är ett problem om en person som vill ha en produkt inte lyckas köpa den från butik på grund av att någon annan som bara avser sälja vidare med vinst hinner före? Lösningen är alltså att bara finna sig i detta och sponsra denna fullständiga egoist eller bli utan?

Av Johan321
Av Johan321
Av Johan321

Acer XB241YU

Säljer en Acer XB241YU i fint skick. Jag skickar med strömkabel och displayportkabel.

24"
2560 x 1440
144 Hz
G-sync
TN

Jag köpte den här på Sweclockers marknad i oktober 2018, den är ursprungligen köpt på Inet 2017-03-21 (kvitto finns).
Upphämtning i Linköping prioriteras.

Pris: 1700:- eller bud.

Läs hela annonsen här

Av Johan321

Chassit är givetvis en smaksak men jag skulle överväga att istället köra på P400A då det har betydligt bättre luftflöde än P400S.
https://www.inet.se/produkt/6903711/phanteks-eclipse-p400a-d-rgb-vit

Av Johan321

Jag är i precis samma sits fast med Acer istället, väntar på leverans nu så hoppas verkligen att de visar sig matcha. Lenovo S27Q-10 och L27Q-30 kanske kan vara ett par alternativ? Rent visuellt ser det inte omöjligt ut att fästena matchar upp med de på din Y27Q-20.

Av Johan321

Produkt: Sony WH-1000XM3
Länk: https://www.amazon.de/-/en/WH-1000XM3-Bluetooth-Canceling-hea...
Kategori: Hörlurar
Prisjakt: https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=4912200
Pris: €208 (priset justeras i kassan)

Av Johan321
Skrivet av Wheezymoon:

Skumt att mitt tips på smart belysning blev borttaget, brukar man få veta varför ens inlägg blir borttaget?

Visst var det erbjudandet på IKEA? I så fall gissar jag att det berodde på att det erbjudandet tipsades om i förrgår.

Skrivet av Kent:

20% rabatt på Ikeas Trådfri-sortiment för Familymedlemmar.
Länk till rean: https://www.ikea.com/se/sv/offers/family-offers/

Prisexempel:

Produkt: Trådfri Fjärrkontroll
Länk: https://www.ikea.com/se/sv/p/tradfri-fjaerrkontroll-30443124/
Kategori: Smarta hem
Pris: 119kr

Av Johan321
Skrivet av Belzader:

Ta bort "thumb" i länken till bilderna så får du full storlek på bilderna och använd "Länka bild" istället för den länk som ges av Bildtagg.

Toppen! Tack för hjälpen

Av Johan321
Skrivet av Knightogus:

Bläddrar man ner hela vägen och klickar på "REDEEM NOW" så kommer man till en annan sida där man först får välja land, sen kan man välja att knappa in endast en produkt eller flera.
OBS jag har inte testat detta själv utan ville bara kika på erbjudandet, men det verkar vara fallet att det räcker med endast moderkort

Jag testade att bara lägga till ett moderkort men då står "Your total cashback amount" som 0 kr.

https://www.bildtagg.se/file/x29vqxx9kpvug85ki0smt3g

Om jag däremot lägger till en 3700X så uppdateras "Your total cashback amount" till 413 kr.

https://www.bildtagg.se/file/yne16phmu5shbi4uqqdhp8

Av Johan321
Skrivet av Mieriola:

Jag har fått för mig att det räcker med att köpa moderkortet för cashback, men jag är absolut inte säker på om det stämmer.

Som jag tolkar det på sidan krävs det att man också köper en CPU för att få cashback, men det kan absolut vara så att jag har fel.

Av Johan321

Angående moderkortet från Webhallen, MSI kör en cashback-kampanj om man också köper en CPU. Se länk för mer info.
https://se.msi.com/Promotion/back-to-school-2020

Av Johan321
Skrivet av medbor:

Tjockleken är den avgörande skillnaden för pizzan, andra aspekter är främst estetiska. Sen blir det väl tungt om man kör extremt tjockt kanske...

6 mm borde räcka ändå eller? Jag kommer inte, mer än i undantagsfall, göra mer än ett par pizzor åt gången. Tänkte mest att det är väldigt smidigt med kant då man inte riskerar att skjutsa pizzan/mjöl över kanten.

Av Johan321
Skrivet av Mindfighter:

Ta en kik på denna också som tipsats om tidigare i tråden (jag köpte själv efter tips här). Vikt är kung i sammanhanget (mer värmeenergi lagrat i stålet när man väl gräddar pizzorna)

https://www.lundgrenab.se/produkt/pizzastal-laga-pizza-tunnbr...

Tack för tipset! Jag gillade att "Gourmetstål" hade ett stål med kant, men det är ju också dubbelt så dyrt. Jag får ta en funderare helt enkelt.

Av Johan321

Bra tips. Finns det någon standardrekommendation vad gäller stål? Jag har kikat lite på "pizzasteel" och "gourmetstål Norrland", finns det några fördelar/nackdelar mellan dessa två eller är det mer eller mindre samma produkt?

Av Johan321
Skrivet av Krillec:

Jag tycker inte att det är omständigt alls. Se till att pizzan glider bra på spaden när du skjutsar in den, eller att du delvis tar ut stålet och lägger på pizzan. Jag låter helt sonika stålet vara kvar i ugnen över natten och rengör det dagen efter, vilket brukar vara minimalt eftersom allt som hamnar på stålet blir sot

Tack för svar! Det lät ju inte allt för komplicerat.

Av Johan321

I dagsläget använder jag bara en vanlig ugnsplåt när jag gör pizza men har börjat överväga att införskaffa ett stål. Hur omständigt är det egentligen att hantera? Mjöl i hela ugnen? Ett stål som vägrar svalna efter användande?

Av Johan321
Skrivet av Calma:

Har hänt att man stått och surrat med någon ur personalen när man levererat grejer till någon butik. Sen kommer det någon kund med sin bil till parkeringen och han i kassan utbrister "Nej, inte den där idioten igen" för att sedan när han kommer in switcha och klistra på ett leende. "Hejsan, allt bra? Vad kan jag hjälpa dig med?

Om du själv arbetar inom service och inte kan relatera till den här personen vet jag inte vad du har för kunder. Nu vet inte jag något om tonen i samtalet men utifrån bifogad konversation tycker jag att de löste situationen på ett acceptabelt sätt, personalen kan omöjligen trolla fram ett kort från tomma luften. Visst att de skulle kunna ha skickat en taxi men det är knappast det första man tänker på. Fel som detta uppstår tyvärr, att skicka en taxi och ge ut ett presentkort på 1000:- varje gång det händer är inte hållbart.