Inlägg

Inlägg som kawkstege har skrivit i forumet
Av kawkstege

Jag har en X89K som vardags-tv i vardagsrummet. Är mycket nöjd med den. Det är ett väldigt ljust rum där 2 av väggarna i princip bara är fönster från golv till tak och OLED funkade inte för mig i det rummet, tyckte det hade för dålig ljusstyrka. Sen avskydde jag också LG's smarttv, där är Sony mycket bättre med sitt android TV om man vill hålla det cleant utan extra mediaboxar.

Av kawkstege
Skrivet av Affeltrucken:

Hur avgör jag om dom är helt åtdragna? Jag kan fortsätt dra om jag gradvis applicerar mer kraft. Det känns aldrig som den kommer till en punkt där den säger stop. Just nu har jag dragit åt dom så dom sitter något hårt, men vågar inte gå längre än så

Det med skruvarna är väldigt subjektivt, men det ska ta stopp, men olika personer kan tycka att olika grejer är ett stopp. men om du tycker att du spänt hårt så är de nog också mest troligt hårt spända.
Ang volt osv du kan testa dig fram i Ryzen Master, man kan köra en autotuning där med undervolt. när man sen hittat värden man tycker är bra så ändrar du i bios.

Av kawkstege

Testingenjör på hårdvara. Jättekul att krossa andras designer & lösningar. Väldigt kul att man får betalt för det också

Av kawkstege
Skrivet av OldSchool297:

Vart sitter drivaren till panelen?

den sitter i panelen, inget man kan byta själv. det är som ett paket tillsammans med panelen.
Panelen är kass, det enda du kan göra är att byta hela panelen. dvs det du kan använda av skärmen är i princip plastskalet, det är inte värt pengarna att fixa det.

Av kawkstege

Jag har första Ooni, på den tiden de hette Uuni som man kör med pellets. Jag hade utan tvekan valt en med gas idag och två brännare och största möjliga. Är man hemma kan man förvärma stenen i vanlig ugn, så kan man köra igång med pizzorna direkt när man drar igång pizzaugnen.
Men ha i åtanke att du kan göra väldigt bra pizzor i vanlig ugn också, finns många utmärkta tips i boken Pizza Wizard hur man gör en grym pizza i vanlig ugn. Jag använder knappt min uuni sen jag läst denna bok. Vill du nörda ner dig mer sen på deg och det man har till så är boken Pizza Napoletana från de som har lilla napoli ett bra tips.

Av kawkstege
Skrivet av OldSchool297:

De blev lite klarare bild nere vid windows menyn när jag klappade lite på skärmen. De kan inte vara någon kabel inuti som är glapp? Ser inga skruvar för att ta isär den.

Nej det är ingen kabel som är loss på insidan. det är drivaren till panelen som har spruckit. skärmen har fått sig en smäll helt enkelt. det enda du kan göra är att byta panelen.

Av kawkstege

400 + frakt

Av kawkstege
Nytt bud: 550 kr + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av kawkstege

Byggde ihop i princip samma dator igår åt min kollegas föräldrar, funkade kanon.
Vet inte hur core-chassit är idag men sist jag byggde i det var det väldigt tight, kan vara värt att ha i åtanke.

Av kawkstege

Baserat på tidigare försäljningar här bjuder jag 5000 + frakt

Av kawkstege

Vilken version är det från MSI ? Mech eller Gaming ?

Av kawkstege
Skrivet av MacAllan:

Någon som har koll på hur nvidias shop funkar?
Skapade ett nvidia konto som jag sen inte kan logga in med när jag väl lagt varor i korgen och skall betala, kan inte heller hitta var/om man behöver skapa separat konto för shopen.

Du ska logga in med ditt proshopkonto i kassan.
Det var enda sättet jag kom vidare.
Ville mest se va det fanns för leveransalternativ och betalningsalternativ, men det va proshop rakt av, värdelöst system tyvärr.

Av kawkstege
Skrivet av Funket:

Hur köper man från NVIDIAs hemsida? Står bara "Partner kommer snart".

https://store.nvidia.com/sv-se/geforce/store/gpu/?page=1&limi...

här men det finns inte i lager

Av kawkstege
Skrivet av alexanderrr99:

200kr med Postnord... men Schenker bör vara billigare, behöver dock adress osv för att kolla så kan vi komma överens om något, den har stått och samlat damm i 1 år nu haha

Tack, ska mäta allt här hemma och läsa igenom noggrant så allt passar så återkommer jag med ett bud

Av kawkstege
Skrivet av alexanderrr99:

Hehe okej, det var den jag hoppades minst på 😂 men jag är sugen ändå, gillar mitt nuvarande h400 och detta är ju typ exakt samma fast i liten storlek.
Vad tror du frakten går loss på?

Av kawkstege

Vilken färg är det på chassit?

Av kawkstege

Jag ska försöka bläddra tillbaka i youtube-historiken. Kan få ihop någon lista med allt material jag kunde hitta om denna och den andre nitro som ska vara samma panel. Är iväg ikväll men bläddrar imorgon

Av kawkstege
Skrivet av Simpel:

Berätta gärna vad du tycker om skärmen om du bestämmer dig för o köpa den!

Jag vågade tyvärr inte köpa den. Kollade diverse reviews och jämförde med tidigare IPS:er jag testat.
Jag tror aldrig jag kommer bli nöjd med en IPS, färger och allt sånt slår min nuvarande med hästlängder men jag upplever för mycket rörelseoskärpa och siraps-känsla med IPS.
Jag får glatt sitta på min gamla Predator 1440p 144hz TN tills det kommer en Oled med bra ljusstyrka till ett humant pris.
Jag tror dock att de flesta skulle bli väldigt nöjda med denna skärm om man utgår från reviews och sånt. Jag har själv varit extremt imponerad över de IPSer jag testat tidigare förutom när det kommer till känslan i CS. I andra spel som fortnite har det funkat väldigt bra, men just i CS har jag bara stört mig på en massa grejer där känner jag att det varit samma med denna skärm. Men jag är en dålig referens för jag använder min dator 99% till att spela på. Så att det är bra till allt annat är inte värt så mycket för mig.

Av kawkstege
Skrivet av krille1983:

500 inkl frakt?

Jag försökte med upp till 600kr inkl frakt men verkade som han helst vill ge det till nån släkting. 709kr inkl frakt var lägsta han ville gå, så tror det är där du får lägga dig

Av kawkstege
Skrivet av Rupenbritz:

Ja de kanske E de jag får kolla på

WoW, dota2, csgo, diablo4
Kör 1080p 144hz

5600x räcker för detta ändamål. Det är en riktigt bra uppgradering för ~2000kr
och när detta sen blir för trött i framtiden så kan du fortfarande uppgradera ytterliggare en sväng till en 5800x3d som då kommer vara relativt billigt.