Inlägg

Inlägg som lesscool10 har skrivit i forumet
Av lesscool10

@Ratatosk: har en i7 3.5ghz, gtx 770 grafik kort vet ej vilken mother board och 8GB ram + 144HZ benQ skärm

Av lesscool10
Av lesscool10

@Azodan: fak, har en i7 4.5ghz

Av lesscool10

Dags för ny processor?

har en framedrops lite här och där, datan går långsammare än den borde, har ingen malware eller så och har satt alla inställningar till max prestanda låg kvalitet men inget hjälper, snälla internet nördar, help me

Av lesscool10

Minne i grafikkort?

Detta är kanske en dum fråga, men är inte super bra på det här med datorer, vad har grafikkortets minne för betydelse och hur mycket behövs för att spela cs och battlefield med hyvsad fps?

Av lesscool10

@magkliarn: vsync är av och alla grafikinställningar är på low, ändå ingen skillnad

Av lesscool10

@Flygman: i den ranken om du har en winstreak på runt 5 borde du ranka upp, så antingen fölorar du också eller så spelar du typ 1comp/vecka

Av lesscool10

Ännu en FPS tråd

Hej, har låg FPS (runt 100, när jag skjuter droppar den ungefär hälften av gångerna till 30), har en inte I7 proccessor, 8GB ram och ett GTX 770 grafikkort, har kollat runt o ser inga onödiga program eller processer som körs i bakrunden, vad kan felet vara?

Av lesscool10

En enkel fråga kring ram

Är inte super bra på datorer, hur fungerar ram? alltså inte mekaniskt elller vad de har för syfte utan mer specifict är den "stackable"? har 8GB ram kan jag köpa en 8GB sticka till och bara plugga in så har jag 16GB eller hur funkar det?:)