Inlägg

Inlägg som Strotter har skrivit i forumet
Av Strotter

ASUS MG279Q 27"

Hej,

Säljer min skärm av modell ASUS MG279Q. Inga döda pixlar eller probelm med backbleed(BB är ju subjektivt) med skärmen. Anledningen till att jag säljer den är att jag köpt och fasnat för en bredare skärm.

Budgivning med start på 2200kr. Sätter ett köp nu pris på 3500 med reservering att sälja till vem jag vill (har tvärr sålt till "krångliaga" köpare innan. Budgivning avslutas på söndag 8 novermber klockan 10:00 - om någon bjuder köp nu priset avslutas budgivningen direkt.

Kom o känn, titta och kläm innan köp om du vill. Har du ett speciellt spel du vill se hur det funkar med så pm mig så jag hinner installera det så kan du testa. Har ett STRIX 3080 oc så ser du hur dom arbetar ihop om du ska uppgradera.

Avhämtning - men kan skickas, avsäger mig ansvar för varan vid frakt och köparen står för fraktkostnad.

https://www.prisjakt.nu/search?search=mg279q

Läs hela annonsen här

Av Strotter
Skrivet av FZL:

Se detta inlägg: #18689110

Först, tack för att du tog dig tiden att rota fram det. Jag får väl hoppas på att det är så då.

Av Strotter

@webhallen

ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3080 10GB Gaming OC
sista 3 i ordernummret: 800

Det stod på ordern på hemsidan idag 1220 att den höll på att levereras till sisjön och att den kan hämtas 2 nov. Jag passar på att köpa en PSU glad i hågen o ser sen hur det ändras till att inte var på väg. Känns märkligt och lite frustrerande, finns det något att säga eller hoppas på i denna fråga?

12:20
324099 transporteras till Webbhallen Sisjön. Beräknat leveransdatum är Måndag 20-11-02.

15:00
324099 saknas i lager. Vi har i dagsläget inte ett bekräftat leveransdatum.

Trevlig helg på er alla!

Av Strotter

Okej tack för svar - då är det sannolikt något som inte fungerar som det skall för jag har aktiverat adaptive synk på skärmen o testat i både 120 och 240 hz och den siffran rör aldrig på sig (i skärmens menyinställning). Förmodar att adaptive synk inte fungerar då, finns inget mer jag kan göra än att aktivera den och testa i olika fps över 60 - synd detta är andra skärmen jag har testat - den förra hade panelen släppt på - kommer överge G9 projektet och återgå till min gamla 27" och köpa en separat extra skärm. Trist då denna var trevlig att arbeta på.

EDIT: ingame så justeras faktiskt fps och överensstämmer med det som mina andra fps verktyg visar. Det är bara i pendulum testet den är statisk. Ska fortsätta tests så det inte är användarrelaterat

Av Strotter

Tack för svar!

Jag gjorde som du föreslog, skärmen visar konstant konstant 120Hz i inställningarna. Men detta måste ju bero på att det är den refresh rate jag valt - ska den verkligen kunna uppdateras med pendulum testet? Varför vill jag göra detta testet, jag vill ju veta varför jag inte kan klicka i Gsync rutan i pendulum testet då jag har ett nvidia kort?

Av Strotter

Hej,

Om Adaptive Sync är aktiverat och Gsync är aktiverat i Nvidia menyn men Pendulum testes inte vill acceptera att jag klickar i Gsync - innebär det att gsync är ur funktion i displayen? Jag har ett strix 1080.

Av Strotter

Vet inte om ngn nämnt detta men går man in på webbhallen o söker på ex 3080 så poppar alla kort upp nedanför sökfältet. Klick nu på webblager så står det hur många som kommer in - denna info syns inte direkt på kortet om du klickat på kortets länk. Om det har ngn faktiskt betyelse eller ej låter jag andra fundera på.

Av Strotter

Tack för svar och tips, min fråga är besvarad.

Av Strotter

SweClockers forumdel

Kort o koncist ställd fråga; Hur är forumet knutet till sweclockers hemsida - hur fungerar samspelet? Är forumet skapat for sweclockers eller är det importerat från någon annanstans, och i så fall vart. Jag bygger en hemsida och skulle vilja testa att importera ngt liknande om det är så att det är en färdig resurs.

Av Strotter

Hej,

Fick min skärm idag från inet och den har panelsläpp uppe i vänstra hörnet. Beställde för 7 dagar sedan. Gillar skärmen och kommer kontakta inet för att se hur vi kan gå vidare. Jag undrar lite vad som händer med alla skärmar som retuneras av konsumenten. Vet inte hur mkt påverkan det har och det är inget sort störmoment eller ngt som påverkar prestandan. Men trist på en dyr skärm som inte borde dras med detta problem. Såg det direkt när jag satte på skärmen.

Av Strotter

@Spretcher: Tacksamt - allt tryggt med svensk mellanmjölk ute i deep space. Skickade en ansökan så får vi se

Av Strotter

Hej,

Jag är lite sugen på att ta upp EVE online igen. Söker en svensk klan eller ngn svensk som kan lotsa mig lite... Jag har inte spelat alls på tre år så minns i princip inget själv. Jag la av för att det va astråkigt o jag minade bara istället för att fara ut i lowsec eller vad det hette. Jag har ett skepp o lite ISK på fickan. Skulle vilja testa lite battle det gjorde jag i princip inte alls sist jag spelade. Vill testa o köra i ngn skön corp helt enkelt.

EDIT

Har småbarn så kan inte spela jätteofta men ändå hyffsat regelbundet.

Av Strotter

Dina tre favoritspel
1. Total war - hela serien spelat allt sedan Shogun. EPISKT
2. Mount & Blade: Warband - Som total war men man kör i första person. Fantastiskt.
3. Command & Conquer - ett av dom första spelen jag spelade. Trodde fog of war var bottenlösa stup på kartan när jag såg kompisens bror spela det första gången haha
4. Stellaris - x4 space sim mkt omfattande
5. The Long dark - survival kämpar mot naturen. Hårt och oförlåtligt.

Ett (eller flera) spel du avskyr
1. Arma 3. Köpte detta då minnet av ett tidigare spel i serien var så positivt. Jag avskyr inte spelet men ett av mina mer kostsamma misstag då det inte var vad jag förväntade mig.

Av Strotter

Hej,
GTX 680 är sålt.

Ang 1080 kortet så kommer jag inte kunna sälja den då det tillstött komplikationer från det håll som ersättningskortet skulle komma ifrån. Vill inte stå helt utan kort så därför är inte detta kort till salu längre. Till både min och er som budats förtret.

Tack för visat intresse!

Av Strotter
Skrivet av galenmyra:

GTX 680
300:- + hämtar

Hej,

Jag kanske var otydlig med att det baar var gtx1080 som var budgivning den andra var först till kvarn.
/Alex

Av Strotter
Skrivet av Ronaldo:

Hej, köper gärna GTX680 EVGA SC 2GB för 500kr.

Hej,

Den är din. Kontakta mig via pm

Av Strotter
Skrivet av bigganum:

Höjer premiliärt til 5100. Mycket använt? Finns kvitto?
Nästan svårt att hitta dugliga grafikkort för oss som vill spela.

Hej,

Svårt att säga då vi kanske har olika uppfattningar om vad som är mycket. Men jag har bara på datorn när jag använder den - annars är den avstängd. Ang överklockning så har jag inte gjort det.

Svar ja på kvittofrågan.

Av Strotter

GTX 1080 samt GTX 680

Hej,

Som nybliven förälder finns inte riktigt tiden längre för spelande, så vill se om någon är intresserad av att köpa. Jag finns i gbg men kan skicka varsom. Jag står för frakten inom landet.

1st GTX1080 inköptes 2016-09 har kvar kartong o tillbehör.
Budgivning: Startpris 5000sek. Budgivning avslutas tisdag 30 jan 20:00
Länk:
https://new.webhallen.com/se/product/247896-ASUS-ROG-STRIX-Ge...

___________________________________________
SÅLD
1st GTX680 EVGA SC 2GB - har inte kartong då den följde med datorn ja köpte då det begav sig.
Har inte så mkt mer info om detta kort.
Pris tänkte se om jag kan få 500kr för den.
SÅLD
___________________________________________

Alex

Läs hela annonsen här

Av Strotter

Hej Komplett.

Länge funderat på att inhandla ett vega 56. Ser att ni är den enda importören i landet som verkar få in kort. Igår uppdaterade ni även med ett preliminärt datum. Kul med aktiv hemsida som regelbundet uppdaterar oss kunder om era produkter. Idag uppdaterade ni oss med ett nytt pris på vega 56.

Nytt pris är 7.499 sek respektive 7.549 sek. Det är en ökning på ca 500 resp 700 sek. Då kostar det alltså bara 500 sek mindre än vega 64. Känns helt orimligt och jag tänker inte handla av er.

Tack och hej.

https://www.komplett.se/product/975041/datorutrustning/pc-
komponenter/grafikkort/asus-radeon-rx-vega-56-rog-strix-oc#

https://www.komplett.se/product/975126/datorutrustning/pc-kom...

Av Strotter

@Aeig:

tack!