Inlägg

Inlägg som Jockee86 har skrivit i forumet
Av Jockee86

Jag ser fram emot sommaren med dykning och långa motorcykelturer. Och möjligtvis ett nytt grafikkort om de kommer nåt intressant och prisvärt.

Av Jockee86

Har legat kvar på Windows 10 pga att jag inte byggt ny burk sedan 2015 så den mötte inte kraven för en uppgradering, men nu ligger en ny burk i delar på bordet så kommer köra in 11an på den.

Av Jockee86

Jag sitter kvar med mitt gamla 980ti som hänger med förvånansvärt bra sett till mitt behov. 🙂👌

Av Jockee86

Nya Settlers har jag lite förhoppningar om att de ska bli lika mysigt som dom gamla godingarna 2 och 3. 🙂

Av Jockee86

Min burk har många år på nacken men flaskhalsen som gör sig mest påmind är väl processorn, i5 6600k. Snacka om att tiden sprungit ifrån den.
Planen nu är att köra denna burk tills nåt betydande brakar ihop sen blir de en ordentlig laptop istället.

Av Jockee86

Jag tog dykcertet för ett par år sedan och dyker 1-2 gånger i veckan under sommaren.
Utöver de så åker jag hoj och har precis bytt och skaffat en HD softail som gav intresset en rejäl nytändning!

Av Jockee86

Hade lite förväntningar på Apple watchen då jag vill uppgradera till en sån. Förhoppningen låg på ny design likt iPhone 12/13 men dealbreakern ligger på batteritiden.. Ursäkta men hur fan kan man skryta med 18 timmar på nåt man vill ha på sig dygnet runt? Aja får vänta ett år till(minst).

Av Jockee86

Skulle köpa mera ramminne för en massa år sen till min stationära dator och råkade beställa laptopminnen som blev liggande i garderoben. Inte hela världen men de är min sämsta komponentaffär.
Annars ångrar jag att jag intalade mig själv att jag inte behövde mer än en i5a när jag köpte nuvarande dator och inte krystade ur mig dom extra hundringarna för en i7a.

Av Jockee86

För mig måste de vara jag fick mitt Orchid Righteous 3DFX och kunde vrida på 3dfx i Need for Speed 2se och Quake 2. 🙂 Var nåt magiskt på den tiden när man va liten och varje uppgradering öppnade upp så mycket.
Annars måste de vara mitt nuvarande 980ti som hängt med i många år.

Av Jockee86

Blev en dykarutrustning för mig. PS5 är ett givet köp när de finns ett spel jag verkligen vill ha, lanseringstitlarna intresserar mig inte tillräckligt. 🙂 Kanske PS5 blir en investering för 2021.

Av Jockee86

30+ Och kör min 6600k i 4.5 ghz, de är de enda och de gjordes direkt vid inköp sen har jag inte rört den. Har varit helt stabil sen jag hittade sweetspoten på klocken och vcore och med Noctua kylaren är jag rädd prollen fryser ihjäl om jag ställer ner klocken till standard igen.
Med åren har prioriteten flyttats från max prestanda till stabilitet, ljudlöst och underhållsfritt

Av Jockee86

Äger 3 som används. Htpc, stationär för spelande och mer seriöst användande och en liten laptop för när man åker bort eller bara vill surfa i soffan.

Av Jockee86

https://i.imgur.com/qgjrv1I.jpg?1

Blev en ny fin dykdator dagen till ära!

Av Jockee86

https://i.imgur.com/ELIfNoh.jpg

Jag slog till på denna (En Canvac CPA6901V) i mitten av förra sommaren och den gör en otrolig skillnad för inomhusklimatet i min lägenhet.
Från över 30 grader inne dom varmaste dagarna till 20-23.
De enda jag ångrar är att jag inte skaffat en tidigare, dom är värd varenda krona enligt mig då man kan njuta av sommaren och sova som en prins.

Av Jockee86

Bytte från 2500k till 6600k som jag kör i 4.5 ghz sedan inköp.
Har börjat snegla på uppgradering men mitt behov kontra kostnad är inte stort nog än.
Kan bli upgrade när DDR5 släpps.

Av Jockee86

7/10 Varvat 3an 2 ggr och sett serien

Av Jockee86

Jag va inne ett tag på att jag ville omskola mig och hålla på med systemutveckling men är inte helt säker längre, är rädd att jag har för mycket myror i brallan för att kunna sitta still.
Jobbar just nu med att programmera och köra robotar på en industri och kör även laser på samma företag vid behov.

Dator och teknikintresset har dock hängt med sen liten och lär nog följa med hela livet i en form eller annan.

Av Jockee86

Första quizzet där jag hade en "ärlig" sportslig chans 9/10.

Av Jockee86

Jag kör min 6600k lite lätt uppskruvad och den har varit skottsäker sen dag ett. Men måste erkänna att jag varit sugen på nåt nytt nu när de tagit några fina kliv framåt på slutet. 🙂

Skickades från m.sweclockers.com

Av Jockee86
Skrivet av Swedish Berserk:

Hur mycket låter en sån här AC?

Jag köpte en Canvac 6901 och den va topp 3 tror jag i nån aftonbladet test och hade fått beröm för att ljudnivån va ganska bra på den, men provade att sova med den igång några meter från sängen första natten men de gick inte. På dagarna stör den inte speciellt mycket dock trots att man sitter i samma rum.

Inatt har jag dock sovit med den igång men kanske berodde på att krogstråket är i full gång o de va även jag såg då va de ingen konst