Inlägg

Inlägg som Guybrush_Robert har skrivit i forumet
Av Guybrush_Robert

Tja, jag började med dance ejay 1 för typ 4-5 år sedan. Sedan dess har jag utvecklats och har idag musikskapande med dator (och på traditionellt sätt) som största hobby. Jag går musikgymnasium och siktar på en karriär inom detta område. Just nu ansöker jag om att få vara ljuddesigner till halflife2 modden : Science & Industry 2 (www.simod.com) och därför gjorde jag denna låt som prov.

dock ej gjord med Dance Ejay,

http://tinyurl.com/7vxtf

Tänkte bara visa att även om Dance ejay förlöjligas väldigt mycket så hade jag inte varit där jag är utan den.

Av Guybrush_Robert

Tänkte fråga er vad ni säger om en build i denna stil:
(obvservera att jag inte är över-L337 och endast är ute efter max DPS/Frame, etc... jag vill vara lite unik men ändå hyfsat framgångsrik)

Assasin:

20 i charged strike
20 i venom
20 i Dragon tail

(givetvis med prerequirements; ytterligare 5 points sammanlagt)
Detta är grunden, sen satsar jag nog lite spritt på sånt som Claw mastery, burst of spede/fade (inte riktigt säker på vilken jag ska ta) och eventuellt lite i pheonix strike (synergi till charged strike)

Jag tänkte använda en klo och sköld. Är det smart att skippa shadow warrior eftersom jag måste sätta en point i weapon block (som jag inte använder då jag endast använder en klo) eller ska jag satsa på 20 i Pheonix strike också, eftersom den get synergi-bonus till min charged strike?

Är verkligen sugen på 1.11

Av Guybrush_Robert

Jag är helt klart på att köra ett gäng när patchen kommer, med nya chars givetvis.

Av Guybrush_Robert

Hej, jag blev nyligen sugen på att börja spela igen men upptäckte genast hur otroligt lång tid det jag kommer behöva att komma någonstans...

Så jag undrar: Finns det någon sorts fusk eller typ "save games" som jag kan använda istället för att spela mig hela vägen upp till typ lvl 50+?. Observera att jag inte är en ond människa, jag tänkte spela singleplayer och inte sabba för andra.

Vet någon om det kunde funka att använda en annans save-file?

Av Guybrush_Robert

Efter att ha sett gudfadern i söndags hade jag också tänkt ställa denna fråga...

Verkar ju som att folk gillar spelet!

Av Guybrush_Robert

1. Morrowind (The Elder Scrolls 3)
2. Halflife
3. Baldur's Gate 2
4. Diablo 2
5. World of Warcraft

Av Guybrush_Robert

Jag köpte mitt spel men hade betatestet sedan innan, så när jag skulle börja spela skapade jag bara acount och spelade på beta installationen (som uppdaterade sig när spelet släpptes) så det du kan göra är att försöka hitta beta-installationsfilerna (även om de är jättegamla) eftersom de kommer att uppdatera sig så fort du försöker logga in. Dessa filer bode ju finnas på DC och vad jag kan förstå så är de helt lagliga, då blizzard ju släppt dem till allmänheten för länge sedan.

Av Guybrush_Robert

Jag måste bara fråga: Har någon varit i Darkmoon Fairy - eller vad tivolit nu hette? Det som skulle komma med patchen, jag har inte hört någon prata om det alls.

Av Guybrush_Robert

vanudå? (?) world server down?

Av Guybrush_Robert

har inte så mycket konkret fakta men jag kan säga att mitt personliga favoritsspelsoundtrack är utan tvekan det till The Curse of Monkey Island (som även används i Monkey island 4 och de tidigare men jag har inte spelat dem).

För övrigt har jag inspirerats (jag är gör musik själv - kolla in www.guybrush.tk) mycket av Jeremy Soule (http://www.jeremysoule.com/) som enligt mig är världens ledande dataspelskompositör just nu. Han gjorde sountrack till spel som Morrowind (här är några av hans bästa verk enligt mig), Neverwintersnights (tror jag), Giants: Citizen Kabuto, Planetside, Icewinddale (också mycket fin musik), Total Annhilation, osv. Finns tydligen en intervju här http://www.xgr.com/article.php?article=2240.

Lycka till o hör gärna av dig med ditt färdiga resultat.

Av Guybrush_Robert

Du måste registrera en betalningsmetod till ditt spelkonto hos blizzard. Du kan välja mellan att betala med visa-kort (eller liknande) eller sk "gamecards" som funkar likt kontantkort till mobiltelefoner. Jag kör på det sistnämda, därför passade jag på att köpa ett sådant gamecard när jag köpte spelet, eftersom jag visste att jag inte skulle kunna skapa konto annars.

Av Guybrush_Robert

Tjena allihopa, jag köpte mitt ex idag o undrar lite om ni kan rekomendera någon server med någon bra svensk guild som jag kan få va med i (Horde)?

Ses i spelet!

Av Guybrush_Robert

är det "coopforum" ni pratar om, alltså mataffären?

BTW s fanns det 5 st Gamecards kvar på on & off på centersyd när jag ringde i onsdags. Möjligt att de är kvar fortfarande.

Av Guybrush_Robert

jag har följt den här och den förra som låstes) tråden ända sedan slutet av EU beta o har ännu inte börjat spela. Jag var dum nog att inte förbeställa och nu har det gått så lång tid att jag börjar bli smått desperat. Alla spelaffärer (inkuderat onoff, siba, åhlens etc) jag ringt har slut på spelet. Game i löddeköpinge sa att de skulle få leverans i mitten av mars men nu när ja frågar så säger de att den blivit uppskuten tills april. Jobbigt!!!

Fortsätt prata o visa screens från spelet så jag håller lågan uppe...

Mvh

Av Guybrush_Robert
Citat:

Ursprungligen inskrivet av BuBuliciouz
Hmm hjälp med ettan?

det står såhär där man skall skriva user o pass

"Alexander cut me,

An oracle predicted me,

A future king tied(?) me,

Say my name to clear your path"

fattar inte

Det måste vara "gordisk knut", vad det blir på engelska vet ja inte.
Läs om det på http://susning.nu/Gordisk_knut

Av Guybrush_Robert

Är det någon mer än mig som har enorma problem med battle.net just nu? Funkade innan idag men nu kan jag knappt ens se vilka spel som finns att joina, eller creata själv för den delen heller. Verkar som blizzard plötsligt minskat serverkapaciteten eller något....

Av Guybrush_Robert

Ja har 30 perfect gems, nån som vet va ja kan få för dem. Hört att man får ca Um, stämmer det? Skulle verkligen behöva en Tal armour...

Av Guybrush_Robert

Ni har glömt den enligt mig viktigaste (även om det tekniskt sett inte e en plugg).

Morrowind FPS Optimizer

Hade problem för ett år sen att min dator inte orkade med FPS så ja var tvungen att ha kort view-distance (vilket e synd med ett så ofantligt vackert spel). Iallafall denna smarta lilla utility justerar automatiskt viewdistancet i spelet efter önskat FPS värde. På så sett räcker det med att stå stilla i en kvarts sekund så zoomas synfältet ut och du får se mer av din vackra omgivning.
Det fungerar utan minsta anmärkelse i praktiken även om det kanske låter krångligt när man läser detta.

Detta var helt avgörande för mig att fortsätta spela det oslagbara lir.

http://morrowind.nm.ru/Morrowind%20FPS%20Optimizer/

mirror på http://www.lowgenius.com/games/mwind/mwindfps.asp

ps. Personligen är jag grymt spänd på att se om ryktena angående det fjärde spelet i serien är under utveckling och snart kommer visas offentligt stämmer - The Elder Scrolls 4: Oblivion.

Av Guybrush_Robert

734

Av Guybrush_Robert

Ipod hjälp - jag börar lacka

Ok, jag fick min ipod (15gb) idag efter 3 veckors förseningar pga Apple-trassel.

För det första händer inget när jag kopplar in den i firewireporten (eftersom usb-sladden måste köpas till så är firewire mitt ända alternativ) men efter att kollat på de officiella supportforumen så verkar det vara vardagsmat, så det lägger jag åt sidan för stunden.

Saken är den att jag har pc och behöver Musicmatch Jukebox för att kunna föra över låtar till ipod men jag kan inte hitta det.
I paketet (ipod-lådan) finns bara en cd (grå med "Ipod" i vit text och på denna hittar jag bara installationen för ITunes. Itunes är ju också bra men jag har som sagt pc så jag MÅSTE ha MM för att kunna göra något.

Så jag undrar er som köpt ipod om jag saknar en cd eller jag bara e dum som inte hittar instalationsfilen?

tack på förhand.