Inlägg

Inlägg som Guybrush_Robert har skrivit i forumet
Av Guybrush_Robert

Har ni inte lyssnat på den senaste gamingsteve-podcaste? Han berättar om sin hands-on, MASSA kul ny info där.

http://www.gamingsteve.com/
(episode 40)

Av Guybrush_Robert

Ser riktigt kul ut, tack för tipset.

Av Guybrush_Robert

Jag skulle gissa att ni som är rädda för att bethseda har gett er för mycket info inte var med när morrowind släpptes. Hypen var då, precis som nu enorm... jag minns det som i klass med HL2. Även då kändes det som om man läst hundratals recensioner och sett hur många filmer/screenshots som helst.
Men det som jag lärde mig från den releasen är att hur mycket man än tror sig sett om ett spel (åtminstånde bethsedas) så är det ändå INGET jämfört med att spela det.

Så snälla ni... Sluta oroa er Ni kommer njuta minst lika mycket att spelet när det väl kommer ändå.

EDIT: Nu har de visst lagt ut lite mer info för Xboxare på den officiella sidan: http://www.morrowind.com/codex/codex_oblivtheme.htm.

Av Guybrush_Robert
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sando
Att få en npc avbilda en del av spelet i realtid är nog når som vi får vänta en tid till på... Så ja, det är nog bara en fast textur.

Fast egentligen... borde det inte bara gå att göra relativt lätt om spelet (när npc's ska börja måla) tar en snabb screenshot åt det håll den håller blicken. Sen komprimeras och förminskas bilden och ersätter (gradvis) texturen på den vita målningsduken framför honom, samtidigt som han rör händerna i en animation som ska se ut som om han målar?

Av Guybrush_Robert

haha, den buggen tror jag nästan alla wowspelare som varit med ett tag upplevt nån gång i sina wow-liv.

Av Guybrush_Robert

finns det någon speciell anledning till varför japanerna inte köper så mycket xbox's?

Av Guybrush_Robert

äsch, sluta oroa er... Det är ju blizzard som håller i trådarna

Av Guybrush_Robert

Undrar om de kommer ha med en motsvarighet till den "gömda" khajiten utanför Dragon Fel i Morrowind som man kunde fråga varför utvecklarna inte tagit med saker som multiplayer, climping, fishing, etc. Om han finns kvar så kommer han väll ha rätt mycket att säga om skuggorna !

Av Guybrush_Robert
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sille
mainstream är iof ofta dåligt

Det är förstås din åsikt men vad är det då som gör att något blir mainstream (populärt)? Förutom marknadsföring brukar det iof vara att folk tycker det är bra.

Av Guybrush_Robert

riktigt intressanta bilder!
Jag tycker det verkar som utvecklarna lagt till fler monster-typer den här gången. Morrowind kändes som den hade för få olika sorter.

Av Guybrush_Robert
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Panzer

Ju mera man läser destor mer besviken blir man, hoppas dom släpper spelet snart så att man inte tappar intresset snart.

Jag kommer ihåg att jag kände exakt samma sak innan morrowind släpptes. Då hade jag följt dess utveckling i över ett halvår och läst typ varje intervju, men när spelet väl släpptes så glömde man bort allt negativ man tänkt innan och varit rädd för, eftersom spelet hade så mycket annat positivt som man inte kunnat föreställa sig innan.
Grejen är att oavsett hur många screenshots man ser och hur mycket man pluggar in om ett visst spel så är den verkliga spelupplevelsen när man väl köpt spelet så pass annorlunda att allt spekulerande visat sig vara väldigt långt ifrån sanningen - både på gott och ont.

Av Guybrush_Robert

Hittade lite nya bilder som jag inte sett innan: http://www.gamershell.com/pc/the_elder_scrolls_iv_oblivion/sc...

mest skisser men några på Oblivion-editorn, viken jag inte tror visats så mycket innan. SKa bli kul och se hur den blir.

Av Guybrush_Robert

The Elder Scrolls 3: Morrowind
Utan tvekan.

Den majestätiska känslan när man stiger av båten och ser den lilla startbyn Seyda Neen har inte överträffats för mig ännu.

Av Guybrush_Robert
Citat:

Ursprungligen inskrivet av slak
Stockholm ligger ju mest centralt så det är ju det bästa valet.

Ehm? Förvisso ligger stockholm kanske någerlunda geografiskt centrerat i sverige, men rent befolkningsmässigt är stockholm ju rena avstickaren. Götaland FTW!

Av Guybrush_Robert

Hej
Jag känner verkligen igen mig i ditt scenario. När jag först köpte WoW började jag efter lite funderande med en Warlock (som jag sedermera kom till 60 med). Jag valde Warlock för att det kändes som den mest unika klassen och jag gillar att få vara lite unik på ens server (jag var nog den enda Orc female warlock på level 60 på min server ett litet tag...). Detta är nog lite annorlunda nu eftersom alla patetiska "paladin-pojkar" som har tröttnat på att bara vara en i mängden nu börjar välja warlocks i hopp om att vara mer "inne" Det är iallafall så som jag upplevde det innan jag slutade.

Hur som helst så behöver du inte vara rädd för att warlocken är för svår att börja med, jag gjorde det utan problem och om du ändå inte spelat någon annan klass så kan du ju jämföra med om de är lättare.

Jag kan alltså varmt rekomendera warlock

Ha det fint!

Av Guybrush_Robert

Civilization 4 Diskussioner

Tjena, jag köpte detta underbara spel idag utan att någonsin spelat de tidigare versionerna och kan varmt rekomendera det.

Just nu undrar jag om någon mer erfaren kan hjälpa mig med hur man tar över fiendernas städer? När jag dödar deras vakter med mina armeer så återföds de igen efter rundans slut... Katapulten gör inte någon nytta heller :S

Av Guybrush_Robert

Själv kommer jag ihåg att jag hatade Diablo2-soundtracket. Kanske var det för att jag spelade det så mycket att jag hatade spelet också.

Däremot är mina favoriter Monkey Island temat, Age of Mythology samt det mästa av Jermey Soule.

Av Guybrush_Robert

hur ska alla gamers klara av att springa, hoppa och allmänt röra på sig när de spelar?
tänk hur ofta man inte håller inne shift-knappen i FPS-spel för att komma fram fortare, det kommer man nog sluta med om den där saken blir verklighet :S

Av Guybrush_Robert

Ja och en polare ska börja lira igen (båda haft lvl 60's) ikväll och eftersom hela mitt gille flyttade från min server när jag var oaktiv så står jag nu utan gille. Vi skulle gärna vilja ha tips om någon relativt seriös guild (+server) gärna med svenskar/folk från norden där vi kan få bli medlemmar.

Tack på förhand.

Av Guybrush_Robert

Herregud, om den tidningen skriver sanning så kan blizzard glömma att jag fortsätter wowwa - bloodelfs för horde!!! Usch och tvi