Inlägg

Inlägg som Guybrush_Robert har skrivit i forumet
Av Guybrush_Robert

coolt, det vore på tiden

Av Guybrush_Robert

tja bobbyem, jag är själv låtskrivare o lyssnar alttid extra på musiken i spel.
Förutom de givna svaren på din fråga (monkey island, morrowind, chrono trigger, osv) så tycker jag man bör nämna många nyare spel utanför rpg-genren.
Om man gillar pampigt och klassiskt så är det klart att man lär finna denna musik i rollspel osv, själv skriver jag mycket pop och inser hur viktigt det är för spelmusik att vara så pass igenkännbar att lyssnaren identifierar den till spelet.

Att spekulera och disskutera är kul, men när man väl ska skriva sin musik så är det en annan. Här är en låt jag gjorde på eget initiativ till Science & Industri 2 modden till hl2 som e under utveckling.

http://web.telia.com/~u40422023/robert/Guybrush_-_Science_&_I...

hittils har de inte nappat men enligt responsen lyckades jag åtminstånde göra en igenkännbar låt...

skicka gärna ett pm om du vill visa någon låt du gjort!

Mvh

Av Guybrush_Robert

Tänkte fråga er Druids hur pass bra Moonkin-formen fungerar i melé?

Satt o lekte med talent-editorn och kom fram till den här builden. Min poäng är att man i moonkin har +360% armour från items och +150 attack power (+10% damage done från "naturalist"). I o med roots och hurricane (i BC) kommer man väll ha hyfsat stora möjligheter att komma ifrån melé klasser och därefter använda moonfire, starfire och wrath o allt vad det heter.
Tyngdpunkten i min build är helt klart Balance-spells och sen lite bonusar för när fienden kommer ikapp mig i restoration-trädet. Har man ett vapen med hyfsad skada och satsar på strenght, intellegens (pga all +manaregen) så borde man väll göra lite skada iallfall tills man får roots på sin fiende och kan ställa sig på säkert avstånd och göra Starfire med näst intill garanterad crit...

http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/burningcrusade/dru...

vad tycks?

Av Guybrush_Robert

Power-ups, som sagt av olika slag (negativa sådana verkar kul också). Allt från bredare bräda till 2 bollar eller så att ett "sikte kommer upp" där ens muspekare är så att man lättare kan se hur man ska styra sin bräda.

Lite fler förslag:

Custom-brädor! Typ som i Tony Hawk, man kan färga sin bräda som man vill (eller klistra på små bilder). Dessa kan ju visas bredvid ens namn i highscoren.

En speciallknapp (t ex högerknappen) så att man flippar ens bräda 90 grader. Man får då försöka träffa bollen med kortsidan, vilket är svårare men skulle kunna ge er poäng och massa status om man klarar av många träffar i rad. Precis som när man "trick-stutsar" med ett tennis- eller bordtennisrack o försöker få in en kant-träff då och då.

Av Guybrush_Robert

Demot finns på fileplanet t ex.

En fråga: Någon mer än mig som har problem med att alla magiska vapen med shader-effekter på (ljusken o sånt) immar ner skärmen när man har dem equipade? Om jag tar fram en eldstav t ex så blir skärmen snart helt röd o jag kan inte se vart ja går nånstans... Förhoppningsvis fixas det i nån bugg snart men är det någon som vet något workaround redan nu?

För övrigt måste jag ta tillbaka mycket av mina dåliga förhoppningar inna njag köpte det. Multiplayerdelen är ioförsig rätt kass men singleplayerspelandet är ju riktigt bra.

Av Guybrush_Robert

hur är multiplayer-delen då? Älskar HL2-dm så jag har höga förväntningar...

Av Guybrush_Robert

finns egentligen inget säkert sätt eftersom han som äger kontot kan när som helst mejla en inscannad bild på sitt id-kort o därmed begära ny secret question o ny mail osv

Av Guybrush_Robert

Jag var först väldigt intresserad av detta lir, men nu känns det bara överhypat. Demot kändes ju som HL2 med crowbar. Lägg sen till att Ubisoft har med spelet att göra... Det är samma idioter som skapada prince of persia triologi-boxen varav 0 av 3 spel fungerade för mig. För att inte tala om starforce... undrar om de tvingar på en den skiten via steam?

Av Guybrush_Robert

personligen hoppas jag de gör det i 3d. Sen om det spelas i isometrisk vinkel (som d1 o d2) spelar mig ingen roll så länge det inte gör spelupplevelsen sämre bara. Eftersom det är blizzard som utvecklar det så är jag inte det minsta rädd för att det blir annat än jättebra. Det var ju faktiskt dem som skrotade starcraft:ghost när det i princip va färdigt eftersom det inte höll deras standard (bland annat iallafall).

Av Guybrush_Robert
Citat:

Ursprungligen inskrivet av KlockreN
Behöver lite hjälp med min PVE Warlock build. Funderar på och köra efter den här:
http://wowvault.ign.com/View.php?view=Templates.Detail&id=365...

Tror ni den funkar bra?
Ska jag lägga alla poäng i Affliction först sen Demonology?
Tacksam för svar

Vet att många förknippar warlock pve med afflictionträdet men personligen (ja har haft min 60 warlock i över ett år och provat det mesta) vill jag tipsa om demonolgy-trädet.

är du ute efter pve mot vanliga "normal mobs" är affliction säkert bäst men vill du kunna grinda elites utan problem ska du köra Soul-link! Fixa imp voidwalker o soullink så kan du lätt grinda lvl61-elites.

Ett exempel är stoneguardians i ungoro: Låt vw få aggro o släng på dina dots. Gör inte mer skada(aggro) förräns dina dots tar slut eller vw tappar aggro och när detta händer är din fiende oftast redan nere på 50-60% liv och då kan du fear/nuka honom till döds. Har du bara tålamod och life-funnelar din vw som (med imp tormen och imp stamina + -30% damage taken) kan tanka riktigt bra, kan kan du oftast ha din mob DOT:ad minst två omgångar utan att du får aggro. Funkar för mig hur bra som helst, iomed att du mest står o glor medans vw tar stryk och dina dots gör skada så förlorara du nästan ingen mana heller. Dock är det bra med en hel del stamina eftersom du måste Life-funnela din vw.

Har 2 epics men resten blått så borde funka för de flesta.

mitt tips iallafall

ps stoneguardians har lite under 40% att droppa guardianstone som säljer för ca 5g på ah

edit: såhär ser min build ut, eftsom jag har imp scubby och im lash of pain fungerar den även hyfsat i pvp.
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warlock/tale...

Av Guybrush_Robert

Hade gärna svarat, men som folk påpekat vet jag inte vad du menar: antalet timmar spelande framfördatorn eller antal timmar spel+annat framför datorn?

Av Guybrush_Robert
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Handa
Nej, även fast det verkar bli kul o vara shaman igen så förstör dom det rätt hårt, gröna questitems som är bättre än epics som man försökt fixa länge, för att inte tala om jävla blacksmith items på lvl 70 som är jävligt mycket bättre än vapnen som finns nu...

Let the flames begin.

Personligen tycker jag det är jättebra.

Av Guybrush_Robert

ja jävlar... tier4 setten va coola. Mage och Shamansetten såg ju fattiga ut dock... Hunter o Druid var nice men fetast var ju lätt Warlocken!

http://video.google.com/videoplay?docid=1724272255768376611&q... för er som inte sett.

Av Guybrush_Robert

tackartackar, keep em comming

Av Guybrush_Robert

För alla herbalists så kan jag tipsa om gromsblood i desolance. Säljer för runt 16g per stack på min server.

Av Guybrush_Robert

Menar ni att min Orc kan köpa o rida en Kodo ifall hon blir exalted med Thunderbluff?

Av Guybrush_Robert

Tycker det låter som ett jättebra förslag.

Av Guybrush_Robert

Skulle nog tipsa om Gothik då. Ettan och tvåan är redan släppta (2:an släpptes väll ungefär när Morrowind kom) och nr3 är under utveckling och är nog inte så längt borta. Har inte provat det själv men jag tror grafiken ska vara rätt schysst - åtminstånde i 2:an då.

Av Guybrush_Robert

blev också väldigt sugen på att börja spela igen, bra av trådskaparen att uppmärksamma denna mod.

Av Guybrush_Robert

Tycker warlock utan tvekan, bra skada, pets och diverse roliga och halvt onödiga spells.