Inlägg

Inlägg som killawife har skrivit i forumet
Av killawife

Knock at the cabin - Väl filmatiserat och spännande. Dock givetvis flummigt värre, precis om det mesta från regissören. Men helt ok spänning. 7/10

Av killawife

Mycket trevlig resa. Tack för detta.

Av killawife

Indiana jones and the dial of destiny - Meh är väl allt man kan säga. Lite coolt att de har kunnat föryngra Indy men det är väl den enda riktiga behållningen med filmen. 5/10

Av killawife

Talk to me - Ny variant av Ouija-board eller anden i flaskan skräckis. Faktiskt riktigt bra. 8/10

Av killawife

Mystic river - Äldre thriller/drama regisserad av clintan. Massor av bra skådisar och bra story. 8/10

Av killawife

Vilken dåre. Givetvis får han inte göra detta. Anmäl det till styrelsen och försök få honom avsatt. Det finns nog inte mycket mer du kan göra direkt då dessa ärenden inte har någon prioritet och blommor har ett väldigt lågt penningvärde. Men nån som bara förstör andra medlemmars egendom utan anledning ska inte sitta i styrelsen.

Av killawife

Jag hade nog plockat isär och rengjort då det brukar vara rätt enkelt. Men du kan reklamera om du vill. Jag slår vad om att ingen i butiken där du köpt den har en aning om att man behöver rengöra ibland. Och en mus är en rätt billig historia som regel.
en sak som brukar vara rätt dum om man väljer att rengöra är att skruvarna alltid sitter under de s.k "skates:en" i botten. och dessa brukar bli förstörda när man demonterar dem och man får köpa nya.

Av killawife

Jag körde Tre i mer än ett år. det var dålig hastighet och ständiga nerkopplingar. Jag provade med flera olika modem och även med en extern antenn men det gjorde ingen skillnad. Jag bytte sen till Telenor och mer eller mindre direkt så var alla problem som bortblåsta.
Det har dock att göra med mastplacering och liknande men ett tips är att skaffa ett modem och köp sen ett gäng olika kontantkort och testa med. Välj sen ett abbonemang från den som är bäst. För mig funkade faktiskt Huawei B525 bäst och då testade jag flera Asus modem, bl.a ett svindyrt samt ett D-link men huaweit var överdrivet bäst. Jag köpte mitt på blocket men man kan få ett när man tecknar abbonemanget.
Samtliga som har "obegränsat" har en gräns som brukar ligga på typ 40Gb om dagen. Jag tankade ner betydligt mer ibland och ingen sa någonsin nåt. Men det kan ju vara bra att veta.
Telenor var 100:- billigare när jag hade mitt.

Av killawife

Jag kan köpa vattenkylningen. 100:- + frakt blir bra.

Mvh
Fredde

Av killawife
Skrivet av SUMITOMO:

Biltemas batterier har planerat åldrande som gör att de slutar fungera alldeles för snabbt.
Det går att återställa och köra vidare.

https://www.youtube.com/watch?v=yxzDBi_-K98

Nej, de har de inte. Eller åtminstone finns det inga bevis för detta. Jag förslår att vi inte tar denna diskussionen här för jag har haft den många gånger tidigare. Läs gärna det jag har skrivit om det här: https://www.flashback.org/t3522656

Av killawife

Jag har jobbat på Biltema och precis som flera användare säger här så har man som rutin att be om kvitto vid köp av elcykelbatterier och laddare pga att det stjäls så mycket elcyklar. Och en privat butik kan välja själv om den vill sälja något till någon eller inte. Det är fullt lagligt.

Du kan dock köpa batterier här och sno hur många elcyklar du vill: https://batteridoktorn.se/

Av killawife

Returnera och kräv ett nytt. Iom att man har ångerrätt, öppet köp och returrätt i princip överallt idag så blir det så här. Det är ju meningen att nån ska sitta och gå igenom returerna och se till att de är i nyskick men det sköts inte alltid 100%.
Är det lagligt? Ja.

Av killawife

Allt som sägs i videon är bara företags-skitsnack. Inget av det betyder nånting då det bara är gammal skåpmat som man hört tusen gånger om man har varit någorlunda inblandad i företagshantering. Inga av de grundproblem som påpekats adresseras här. LTT var bra en gång i tiden men det har väl helt enkelt växt för stort. Jag har personligen gått vidare till andra kanaler som är mer down-to-earth. Vem är intresserad av svindyra servrar och liknande egentligen?

Av killawife

The fall- Konstig film om en vuxen man och en liten flicka som ligger på sjukhus samtidigt. Mannen berättar historier för flickan som hon använder för att skapa en fantasi-värld i sitt huvud. Det finns även en bi-historia om att mannen är suicid men den är rätt ointressant egentligen. Det är en mycket vacker film men lite för rörig och banal för att egentligen ge så mycket intryck. Med Ronon the accuser i huvudrollen. 6/10

Av killawife

Det är bara scam. Jag får också dessa då och då. Släng och glöm.

Av killawife

Annonsen är avslutad

Av killawife

The divide - Ett gäng personer flyr in i ett skyddsrum under en attack mot en storstad i USA. Där blir de kvar ett tag och några blir givetvis totalt wacko. Ganska bra faktiskt och med Michael Bienh från Aliens och Terminator. 7/10

The Beyond - Ett maskhål öppnas upp i jordens närhet och stora svarta klot dyker upp lite varstans. Man jobbar på att skicka in folk i maskhålet för att kolla läget. Allt är lite dokumentär-stilat. Jag blev lite besviken på denna faktiskt. Jag satt och väntade på Att Cthulhu eller nåt annat Eldritch monster skulle dyka upp och göra det intressant men

icke

Dold text

. Annars välgjord med bra effekter. 6/10

Av killawife

Cpu i5 7400 3Ghz samt 2 defekta mekaniska tgtbord.

Jag köpte denna cpu för felsökning men kom efter köp på att mitt moderkort inte stöder 7000 serien så ridå på den. Den ska funka enligt säljaren men jag har inte kunnat testa men jag kan lämna funktionsgaranti. Funkar den inte så kan du returnera den.
Jag gav 500:- så det vill jag gärna ha om jag kan få det. Det är sockel 1151v2 och den stöds av z170 och z270 men tydligen inte z370(lite skumt). Det kanske finns bättre moderkort än mitt som stödjer den, vem vet?

Jag har även 2(3 egentligen) defekta mekaniska tangentbord som nån kanske kan plocka delar från eller få liv i. Jag vill inte slänga dem för de är fina.

Logitech G701+ är i fint skick, ej slitna tangenter eller nåt. Funkade finfint tills jag råkade lyfta det i sladden och nu är det dött. Jag har öppnat och hittade en lös kontakt. Svinbra, trodde jag och nu hittas det av windows men funkar ändå inte. Nån kanske vill fräscha upp sitt slitna g710 eller behöver nya tangenter. 100:-

Hyper X Alloy fps. Jag har tydligen två, vet ej varför. Det med röda tangenter har jag använt i ett par år och W knappen har börjat tjura. Vanligt fel på dessa tydligen. Jag köpte det andra för att ersätta detta men det var nåt strul med det också, jag minns faktiskt inte vad. Jag köpte istället ett annat HyperX och övergav dessa. 150:- för båda. Kablar och 1st påse ingår med.

Allt kan skickas, finns annars i Kalmar för upphämtning. Betalning med swish.

Läs hela annonsen här

Av killawife

The mist - En Dimma täcker en småstad. Det finns otrevliga saker i dimman så våra huvudpersoner tar skydd i en butik. I den finns helt vanliga Trump-röstare. Filmen baseras på en berättelse av Stephen King. Med Thomas Jane. Denna filmen har världens mest deprimerande slut jag någonsin har sett så den får en extra poäng för det. 8/10

Av killawife

Alla mina mekaniska hårddiskar är 5-6 år gamla eller mer utom en. Det märks då det pajar typ en i kvartalet och sen blir man av med det som var på den. Sist fick jag iallafall en varning så jag kunde rädda datan innan den gav upp helt. Det är alltid samma fel på dom, Reallocated sector count.