Inlägg

Inlägg som killawife har skrivit i forumet
Av killawife

Jag tackar för buden. Tänk på bara att jag säljer grejerna som defekta så att ni inte missar detta.

Av killawife

The Mandalorian Säsong 3 - Mer Mandalorians. Bra om lite stelt i skådespeleriet ibland. Men gillar man Star wars så är denna en given serie. 8/10

Av killawife

Det blir varmare. Jag kör annonsen tills på lördag, sen säljer jag till den som bjudit högst.

Av killawife

Noterat

Av killawife

Moderkort & cpu Msi 390 samt 8600k defekt

Jag har ett moderkort MSI Mpg 390 Gaming Edge Ac i kartong med alla tillbehör samt en Cpu Intel i5 8600k, deliddad av tidigare ägare. Moderkortet startar upp men cpu fel-lampan lyser vitt konstant. Jag har testat ALLT utom att byta cpu och mobo och inget funkar så nu ger jag upp och låter nån annan ta över. Så billigt pris men OBS! DEFEKT! Ett troligt fel kan vara att Bios behöver uppgraderas men jag kan inte pga att jag inte har någon annan cpu, samt att denna cpu samt mina minnen ska vara kompatible med original BIOS.
Moderkortet saknar plastlåset för övre PCIE-16 porten. Detta spelar dock mindre roll i sammanhanget.

Jag har köpt prylarna här på sweclockers tidigare men det har gått så pass lång tid att jag inte vill besvära säljarna, samt att jag inte vet vilken av dessa som är defekt(troligen mobo). Priset avser båda, vill nån bjuda på bara en komponent så går det bra.

Priset är bud från 500:-

Jag bor i Kalmar men kan skicka med posten. Betalning med swish.

Läs hela annonsen här

Av killawife

Speak no evil - En dansk familj träffar en holländsk familj med en stum liten pojk. De åker för att hälsa på dem men deras helg blir mindre trevlig, 3 av 5 kanske. Ok men en väldigt slow burn. 6/10

Good time - Småbrottslingar gör småbrottsling-stuff. Verkar jobbigt. Med Robert Pattinson. 6/10

Av killawife

VHS 99 - Hyfsat bra avsnitt. Nån sticker väl ut mer än några. 7/10

VHS 85 - Lite sämre, mycket splatter i denna. Det bästa med hela filmen var att efter filmen spelas det en team-sång där de i princip går igenom handlingen i alla avsnitten. 6/10

Av killawife

The wheel of time Season 2 - Bättre än första säsongen. Mer karaktärsutveckling vilket lär behövs senare. Inga större felsteg även om de ändrar lite prylar då och då. 8/10

Av killawife

The Equalizer 3 - Denzel är i Italien och rensar upp. Annars business as usual. Inte lika bra som den första men föga förvånande. 6/10

Reptile - Kriminaldrama med Benicio del toro. Riktigt bra faktiskt. Inget nytt här egentligen men välgjort och spännande. 8/10

Av killawife

shit! Där ligger man i lä. Nu använder jag iofs inte tiktok men det bästa jag lyckats med var 1100 svar på reddit. Glädjen förtogs dock rätt snabbt när jag även fick en sitewide ban i 7 dagar med. Och jag var helt oskyldig.
Jag har dock sett en del tiktok videos och är det inte så att om nån gillar de du sänder så ger varje post en notis, oavsett om det innehåller någon text eller bara är emojis?

Av killawife

The neon demon - Konstfilm typ av Vinding refn. Handlingen är rätt simpel, ung flicka kommer till LA för att bli modell, alla är imponerade av hennes skönhet och avundsjuka. Den enda person som är äkta stöter hon bort. Keanu Reeves är ett riktigt vidrigt kräk, förmodligen enda gången vi får se nåt sånt. Det är en snygg film med en massa andemeningar men ganska tom på nåt vis. 6/10

Av killawife
Skrivet av Sarato:

Varför du inte direkt gav oss korrekt information gör ju såklart att det blir svårare att hjälpa dig.

Troligtvis för att han redan visste att han inte kan få ut nåt den "riktiga" vägen och ville väl se om nån hade andra förslag.

Till ts:
Cdon tar inget ansvar här då du egentligen inte köper varan av cdon utan av företaget som sålt den. Det verkar ha lagt ner så det finns ingen att ställa några krav till mven om du hade haft rätten att göra det, vilket du inte har. Lämna in scootern på en verkstad så lagar de den åt dig. De är inte så komplicerade att laga och det enda som är dyrt är batteriet.

Du kan även använda köplagen och se om du kan klämma dit säljaren istället men det brukar vara svårt.

Av killawife

Nånting har nog hänt i tillverkningsprocessen av moderna glasögon för dom blir fan skitiga oavsett om man rör glasen eller inte. Jag minns inte att detta var ett problem tidigare. Jag använder mig själv av specsavers då det är billigt och enkelt. Har inte haft mer problem med repor med dom än med vanliga, betydligt dyrare butiker. Och när jag säger dyrare så är det egentligen nästan otroligt vilken skillnad det är. Med specsavers kostar mina glasögon ca 2500:- och då får jag två par. Med andra optiker landar priset på runt 8-10.000:-. Och det är ju inte så att jag märker nån skillnad direkt. Så risken att jag går tillbaka till dessa är försvinnande liten.

Men vad jag förstår är en av anledningarna till att det är billigt just att man kan välja kvalitet på glasen. Väljer man den dyrare kvaliteten så blir priset nästan dubbelt så högt. Men då brukar glasen vara tunnare, lättare och mer reptåliga. Det är dock högkomprimerade vilket ibland kan vara lite jobbigt för ögonen om man som jag är känslig för det. Jag får alltid välja mellankvaliteten pga detta.

Av killawife

Vad heter återförsäljaren?

Av killawife

The skeleton key - New orleans, voodoo, mysko hus. Lite småpirrigt ibland men inte så mycket. 6/10

Av killawife

Om du redan har fått varan levererad så är det nog kört för företaget. Du har nämligen inga skyldigheter att leverara tillbaka något åt dem och de lär knappast åka från Spanien till Sverige för att hämta det. Vad jag förstår av KKL så handlar detta bara om INNAN man faktiskt har levererat varan. Efter att kunden tagit emot den så bör det rimligtvis vara för sent för företaget att ångra sig. Det finns iofs något som kallas "OND TRO" som man skulle kunna åberopa. Å andra sidan så gäller inte KKL här, utan EU's regler och de kan vara annorlunda. Rent praktiskt tror jag inte du behöver oroa dig dock.

Av killawife

Firmware är ju en uppdatering som även tillverkaren rekommenderar så det vore helt otroligt om det inte täcktes av garantin såvida man inte har gjort ett fel, typ laddat in fel firmware eller så.
För användare är ju apparaten brickad men tillverkaren kan ofta fixa detta. Det görs ju sällan nuförtiden dock då det är slit och släng som gäller, men när jag jobbade på Biltema så kunde vi ladda in ny firmware i deras elcykel-controllers(på vissa) och det fanns en funktion för att göra det även om man inte fick kontakt med controllerns gamla firmware. Jag gjorde aldrig detta dock, jag bara läste infon. Biltema var nämligen för snåla för att förse mig med en laptop, lol!

Av killawife

En del bankk-kort har ett inbyggt bedrägeriskydd, så om man blivit blåst så kan man göra en s.k cashback. Detta funkar även med swish. Så kolla vad för konto som är bundet bundet till swishen och hör med banken.

Av killawife

Knock at the cabin - Väl filmatiserat och spännande. Dock givetvis flummigt värre, precis om det mesta från regissören. Men helt ok spänning. 7/10

Av killawife

Mycket trevlig resa. Tack för detta.