Inlägg

Inlägg som zOlid har skrivit i forumet
Av zOlid

då är det som sagt förmodligen strömspar/vilo läge den går in i

Av zOlid

Låter som den går in i vilo läge/strömspar läge och inte stänger av sig.
Alternativt att det är nät agget som låter. Det kan snurra en stund efter avstängning. Men det ska inte vara mer än någon minut max.
Men eftersom programmen är igång när du startar upp igen är det nog som vilo/stömspar läge.

Av zOlid
Skrivet av matlo:

Det är garanterat skillnad i temps om du inte har stoppat flödet på 2 av dom rören, onödiga pengar att ens köpa 2rör och plugga igen dom.
Du får bättre temps, bättre flöde om du använder ett rör per grafikkort. Förstår inte ens att vattnet går runt om du inte har pluggat dom. Borde bli massor av stillastående vatten i blocken.

My thoughts exactly.

Av zOlid

Skönt att du blev nöjd
Posta jätte gärna lite bilder på typ hur den ser ut i profil med locket uppe, från sidorna och när den är stängd osv. Så man får lite bättre överblick på hur den ser ut.
Hade den bara varit typ 1 kilo lättare lite tunnare samt med typ 7 timmars batteri tid vid vanligt surfande/film tittande samt haft en bra trackpad så hade den varit ett självklart köp. Men man kan ju inte få allt här i livet

Av zOlid
Skrivet av DaiNeaA:

Observera att bilderna är på 1 MB styck.

Här är en bild på blödningarna:
https://dl.dropbox.com/u/11934750/IMG_8334.jpg
Det är de mest intensiva delarna som syns, övergången mot mitten är ej märkbar i så stor utsträckning på bilden.

Ingen uppskalning av text:
https://dl.dropbox.com/u/11934750/IMG_8356.jpg

Tycker det fungerar utmärkt att köra utan någon uppskalning av texten och skärmen är för övrigt en fröjd att se på. Blödningarna syns i stort sett bara vid uppstart (och övergångsscener i filmer kan jag tänka mig) och då med högsta ljusstyrkan.

Shit vad mycket bleed det var :S
Nu blev jag lite besviken faktiskt.
Är sugen på en VD men ändå så har den inte allt som jag vill ha och den är långt från perfekt.
Men bleedingen var riktigt illa tyckte jag faktiskt.

Av zOlid

Jag tror han har kopplat grafikkorten med "pass trough" bara. Så det blir mycket mindre tryck. Men jag är mycket tveksam till att det är bästa sättet att göra det. Får känslan av att det blir trassel lätt och stillastående vatten.
Men jag kan ha fel. Jag har aldrig själv kopplat sådär i mina sli system med vatten.
Utan jag har alltid kört med in ut in ut in ut. Så med andra ord använt 2 nipplar per kort så vattnet går genom 1 kort i taget och sedan vidare till nästa.

Av zOlid
Skrivet av BrainOfSweden:

Jag tror du missförstod mig lite/jag formulerade mig dåligt. Självklart både vill och ska admins få spela på sina servrar, men det förekommer alltför ofta att de administrerar till fördel för det egna laget. Många servrar har dock riktigt bra admins, som även är med och spelar, och de ska ha en stor eloge. Men problemet som TS beskrev har jag själv upplevt många gånger, och det är inte kul när admins missbrukar sin makt. Den något skämtsamma videon några inlägg här ovanför har en väldigt hög sanningshalt, tyvärr. När det finns bra automatiska verktyg (som även de kan göra misstag) tycker jag man ska använda dem istället om man har svårt för att vara opartisk.

Är ju precis det som är saken att det inte finns några "bra" automatiska verktyg i BF3.
Visst det finns några verktyg för tex ovårdat språk eller TKande. Men inte mycket mer än det. Iaf inte för situationen som beskrivs.
Och jag håller med, det finns självklart partiska admins. Men som sagt det blir rätt lätt ensidigt om man är ensam admin på en server för man kan helt enkelt inte se allt. Och speciellt inte det som händer i andra laget.

Av zOlid
Skrivet av BrainOfSweden:

Detta har alltid varit fallet med de riktiga noobsen. De beskyller alla andra för att vara noobs, oavsett vad de använder. Kort sagt, om du dödar någon är du en [insert weapon here]-noob. Slutsatsen är alltså att det verkar ha kommit fler noobs med CQ, vilket ju inte är så konstigt då den är till för att locka CoD-spelare till BF

OnT: Tyvärr är det väldigt många admins som spelar i ena laget, och därför bara bannar om någon bryter mot reglerna i andra laget eller om de helt enkelt blir ägda. Det är av denna anledning jag inte tycker admins ska spela, det är lätt att bli partisk. Och om de så gärna vill vara med på sin server, använd autokick för fan.

Är du allvarlig?
Så du menar att admins inte ska spela spelet. Utan bara administrera? 99,999% av alla admins gör det gratis och gör det när dom spelar själva.
På ett spel som battlefield 3 där det inte finns några bra admin tools alls faktiskt. Som raporterar på samma sätt vart folk var och vart dom sköt som det gjorde i BF2, där det vara mycket lättare att göra mods mot base rape och annat.
Det finns inte ens spectate vilket försvårar det ännu mera.

Sen kommer nästa problem. Många servrar kör 64 spelare. Det är totalt omöjligt att hålla koll på allt och alla på servern hela tiden. Man får ta tag i det man ser själv mycket mer kan man inte göra. Speciellt eftersom en hel del av rapporterna/whinet på servrarna inte är hela historian. Det är därför det kan bli lite ensidigt ibland för att man inte ser allt i det andra laget. Och att byta lag går inte alltid heller. Det är verkligen inte lätt att vara BF3 admin. Är inte som cs och cod osv som många får för sig.

För övrigt är det väll ganska självklart att admins spelar på sina egna servrar... Speciellt med tanke på att det är de dom är till för. Spela på servrarna och hålla koll på dom som är där.

Av zOlid

Jag har denna.
Är super nöjd med den och den ser verkligen mycket snyggare ut i verkligheten. Läderbitarna på "locket" är av olika slitning, och är inte alls lika hårda som det ser ut på bilden på den här länken.
http://stylemania.com/ben-sherman-nylon-laptop-messenger-wlea...
Jag har köpt den på butik i sverige och den finns säkert att få tag på lite här och var. Är ju ett stort märke så borde inte vara svårt alls.

Av zOlid

Jätte snyggt.
Men fattar noll hur du kopplat grafikkorten med vattnet.
Ser ut som du har 1 nippel för mycket på varje grafikkort.
Får det inte att gå ihop :S

Av zOlid

Det är lätt problemet.
Hitta sladden på ditt nät agg och koppla in den i moderkortet så bör det vara löst.
Som andra sagt dock. Var HELT säker på att distanserna till moderkortet sitter rätt.
Att du inte satt dit någon för mycket som går emot moderkortet bakom. För har du det så kan det sluta illa.
Om jag vore du skulle jag dubbel kolla det iaf. Är rätt lätt gjort, och värt tiden.
Men som sagt det är inte det som är anledningen till att den inte startar nu. Det är kabeln. Men när den startar vill du inte ha en distans som sitter fel

Av zOlid
Skrivet av kon87:

Okej, ska testa på min gamla laptop då! Min Zenbook ligger på postens sortering i stockholm, jag hoppas verkligen att det blir julafton imorgon! Då återkommer jag

Tror till och med nyckeln står på laddaren och inte under datorn på asus ultrabooken.
Så är det iaf på min förra generations ultrabook.

Av zOlid
Skrivet av ajp_anton:

150g tyngre.
Bara ena minneskanalen är utbytbar. Den andra har 2GB fastlött på moderkortet, så du kan bara få ut dual-channel på de första 4GB vad du än gör. Sätter du in en minnessticka på 8GB så får du totalt 10GB minne, varav 4GB dual-channel och 6GB singel.

UX32 är jämntjock på 18mm medan UX31 går från 18mm till 3mm. Om det är en perfekt kil så är UX31 i genomsnitt nästan hälften så tunn, men antagligen inte.

Har hört att folk bytt ut hårddisken mot en SSD. Vet inte hur det funkar med hybridlagring dock...

Jasså. Jag trodde båda var lika tjocka och hade samma design bara det att ena är unibody och lite andra specs på mot andra.
Då blev ju allt mycket svårare helt plötsligt :/

Av zOlid
Skrivet av Mario.T:

ska man vara ärlig så har jag lust att bara gå till ea och slå sönder allting dem har, kanske dags för dem att gå till lite högre kvalitet av support jämfört med Indien som dem har nuvarande bas för support.

Dom har svensk support också.
Har pratat med dom 2-3 ggr.
Så om du pratar med dom så har du ju ingen språkmässig blockering iaf.
Brukar vara lättare att snacka med någon från sitt eget land när något sådant här händer.
För övrigt kanske ditt inlägg var det jobbigaste EVER att läsa. Snälla dela upp din text lite.

Av zOlid

hur går det för dig?

Av zOlid

Hur är det då funkar allt som det ska prestanda mässigt samt alla gadjets multitouch osv osv?

Av zOlid
Skrivet av Guteklockaren:

Personligen så anser jag att det är just hårdvaran man betalar för.
Design som är snarlik de andra samt ett annat OS motiverar knappast prislappen.
Å de som säger att mac är kvalité har inte sett eller hört talas om alla moderkort som pajat i de bärbara.
Har språkat med flera olika datatekniker och de upplever samma fenomen.

Nej det enda de har att komma med nu är upplösningen på skärmen som ännu är oslagbar.
Kan dock inte se varför mer än 1080p skulle behövas på 13tum?

Fast retina displayen är bara till 15" mbp är jag rätt säker på.

Av zOlid

Lite halv necro post här men undrade om dom här drivrutinerna man får från skivan.
När man installerat windows på en mac. Då kan man fortfarande typ hämta hem drivrutiner till tex sitt nvidia kort som sitter i macen. Fast man laddar hem det för windows va?
Sen undrar jag om det finns några nackdelar alls med att göra såhär? Får man ut full prestanda. Samt att allt funkar exakt som det ska.
Med andra ord macen blir precis som en windows pc med samma specs. Och man kan installera allt och även updateringar till saker som tex grafik kortet som jag nämnde tidigare.
Är nämligen sugen på nya MBP eftersom den verkligen har allt jag vill ha i en bärbar dator, men jag gillar verkligen inte OSX (säg vad ni vill om det men är en smaksak bara). Och eftersom ultrabooksen som släpptes på computex mässan inte var mycket att hänga i granen.

Av zOlid
Skrivet av No_Jah:

Den här finns ju om du vill ha lite lyxigare nätverkssnören, ganska prisvärd faktiskt?
http://apcmag.com/denon_creates_500_ethernetcableforsuckers.h...

Den där ser ju klockren ut. Jag menar alla vet ju att en sådan här kabel verkligen förhöjer ljud kvaliten. Precis som premium sata kablar i en dator ger ett mer "crispigt" ljud och man hör verkligen skillnaden
Men vad bra då har vi löst det här då. Bara att beställa sisodär 35m sådan här kabel då. Får bara inte glömma att sätta den åt rätt håll så inte alla ettor och nollor blir vilsna.

Av zOlid
Skrivet av Hzup:

Aja, blir la att hålla andan tills vi får veta lite mer från Gigabyte nästa månad... Annars blir det nog att beställa den nya MBP, då den uppfyller kraven jag ställt, även om den spräcker allt vad budget heter. Men man lever bara en gång.

Ja tyvärr ser det ju ut så :/
Får la installera windows och köra med det ist för min del iaf. Men förhoppningsvis kommer gigabyten så man slipper dra ut 10k~ till för en mbp.