Inlägg

Inlägg som DucksMatter har skrivit i forumet
Av DucksMatter

Intressant att så många kör trådlöst. Varje gång jag nämner trådlöst till datorn brukar folk nämna nackdelen med fördröjning i spel osv (men kanske inte är lika relevant i andra sammanhang). Nu är det väl inte optimalt för just spel, men kör med trådlös mus och har ingen märkbar fördröjning i alla fall.

Har tänkt byta tillbaka till just trådlösa lurar igen, men alla har ju inbyggd mikrofon vilket jag inte behöver då jag har en separat. Så vet någon ett par rimliga lurar under 3000 som passar musiklyssnande och spelande, och eventuellt utan mikrofon? Eller får man köra med mikrofon?

Av DucksMatter

Körde också på webhallen nu. Tvivlar på att andra har mycket kortare kö

Av DucksMatter

Läst lite här och märker att många som beställt av webhallen har fått sina r5 5600x relativt snabbt. Själv beställde jag en från Inet för ca 2 veckor sen och fick reda på idag att jag är på plats 404 i kön.. Borde man kanske lägga en beställning hos webhallen? Eller finns det andra företag med kortare kö? Går säkert att analysera om jag läser lite mer, men 3700 inlägg i den här tråden känns lite mycket..

Av DucksMatter

Användare: @sarlucic
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: Frakt + swish
Produkt: Steam link + medföljande xbox one-kontroll

Positivt:

  • Snabb och smidig kommunikation + leverans

  • Sade att jag kunde swisha först efter produkten kommit

Negativt:

  • Inget

Slutbetyg: 5/5

Av DucksMatter

Hur mycket skulle en arm hjälpa om man valde en HyperX Quadcast då? Förstår att många använder utan arm, men om jag skriver på mitt mekaniska tangentbord, tar den inte upp en del av det ljudet då?

Av DucksMatter

Är också ute efter en mikrofon nu på black friday, dels för ljudinspelning som TS, men kanske främst för att kunna spela och snacka på discord. Ser att mikrofonerna du länkar är uppe i tusenlappen och även lite mer, men hur jämför de sig med Svive Hydra Streaming Kit? https://www.komplett.se/product/1127412/datorutrustning/kring...
Ganska lågt pris just nu och antagligen ganska mycket sämre än de andra, men kan man se NVIDIA RTX voice som ett komplement?

Av DucksMatter
Skrivet av SCORPIUS:

Hej. kan du tänka dig köpa utan xbox one control?

Hej, hade nog haft använding av den också tyvärr :/

Av DucksMatter

Låter bra!

Av DucksMatter

kör på 200 + frakt

Av DucksMatter

1500kr+frakt

Får jag fråga hur det kommer sig att du verkar sälja en likadan SSD som du sålde för några månader sedan?

Av DucksMatter

Verkar som att just den ligger ungefär så lågt som den kommer gå. Men det är verkligen NVME som gäller nu va? Får väl helt enkelt vänta med att köpa i så fall.

Av DucksMatter

@fragande: Har förövrigt alltid varit ganska inställd på just Samsung när det kommer till SSD:s. Är det dumt att begränsa sig så tycker du?

Av DucksMatter

Ska jag köpa nu så blir jag tvungen att köpa SATA om jag vill kunna använda det direkt eftersom jag inte har någon NVME-slot i mitt nuvarande moderkort. Om jag kör på NVME väntar jag antagligen tills när ZEN 3 kommer, då jag ändå kommer behöva ett nytt moderkort.

Av DucksMatter

Kan jag vänta mig en rea på SSD:s eller går priserna gå upp?

Tjenare!

Planerar att uppgradera min dator på ett antal fronter dem kommande månaderna, vilket innebär att jag också hade tänkt köpa en lite större SSD för spel eftersom min nuvarande sitter på endast 250 gig.

Iallafall har jag länge hållt mitt öga på samsungs 860 EVO 1TB, vilket jag också har satt på bevakning på prisjakt.

Därmed kommer jag till min fråga gällande om folk här tror att SSD:ar möjligtvis kan se reor inom de närmsta månaderna som de flesta komponenter får någon gång? Eller har corona kanske har ledit till en mycket lägre produktion vilket innebär att priserna därmed är på väg uppåt?

Tack på förhand

Av DucksMatter

Användare: @Valvar
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: Upphämtning
Produkt: Höj- och sänkbart bord

Positivt:
Mycket trevlig person som även hjälpte till med att nedmontera bordet för att få plats med det i bilen.

Negativt:
Inget

Slutbetyg: 5/5

Av DucksMatter

1000 kr då

Kan hämta inom de närmsta dagarna.

Av DucksMatter

Bjuder väl 600 då!

Av DucksMatter

@Alling: Men DPI påverkar väl ändå sensitivity i spel fortfarande eller? Bara att en specifik DPI blir en specifik vinkelförändring istället?

Av DucksMatter

Jo haha man märker att allt blir superlitet ja. Är inne på dag två och har redan börjat vänja mig, men igår kunde jag inte sluta störa mig på det..

Av DucksMatter

Höja DPI i och med högre upplösning på skärmen?

Tjenare!

Köpte nyss en ny skärm (27gl83a) vilket innebär att jag har rört mig från 1080p till 1440p. Det jag inte är säker på är hur det fungerar med DPI och sensitivity i förhållande till skärmens hela upplösning osv.

Är jag nu tvungen att höja DPI:n på min mus för att ha samma sensitivity i förhållande till hela skärmen? Detta skulle väl innebära att mina nya DPI blev (1440/1080)*1800=2400, där 1800 är den DPI jag har haft innan.

I spel som Counter Strike är det ju ganska gött att inte ramla in med en helt ny sensitivity som man aldrig kört med.

Tack på förhand!