Inlägg

Inlägg som xSean145 har skrivit i forumet
Av xSean145

Nice, två nya iPhones 🙏

Av xSean145

Lightninguttaget och kontakten är och kommer alltid vara en av dom bästa som någonsin gjorts för en mobiltelefon. Enkel att stoppa in och framförallt hållbar, mycket mer hållbar än USB-C någonsin kommer vara. Lightning var utformad att gå sönder vid sladdkontakten istället för att uttaget i telefonen går sönder om man råkade böja kontakten.
Med det sagt så är jag ändå verkligen glad att kunna använda USB-C till iPhone och kommer inte sakna den gamla kontakten. Det var på tiden!

Av xSean145

Vad är det vi pratar om här? Ni vill börja anmäla folk för att ni tror att det inte är deras varor? Ni har ju ingen aning om vem personen är eller hur hen kommit över datorn, om hen har köpt själv eller fått dom i gåvor eller hämtat från farsans företag. Allt kan vara möjligt. I Sverige är det redan olagligt att köpa varor som är stulna. Det kallas för häleri. Det bästa man kan göra är att fråga efter kvitto på sakerna man köper.
Ska ni börja anmäla folk höger och vänster på saker ni tror skulle marknadsplatsen snabbt bli en väldigt toxic del av Sweclockers.

Av xSean145

Blev det svensk valuta i Steam tillslut? Jag kan fortfarande bara se euro som valuta trots att Sverige är vald som butiksland.

Av xSean145

Apples USB-C uttag kommer bli det bästa USB-C uttag som någonsin tillverkats.

Av xSean145

Visste ni att Telefonlänk fungerar med iPhone?

Trodde det bara var en Android grej men kopplade upp min iPhone idag till min Windows 11 dator och nu kan jag skicka iMessage från datorn. Perfekt!
Går även att ringa och ta emot samtal och se alla aviseringar från mobilen.
UIn skulle kunna bli bättre, och man kan inte bifoga filer än.

Av xSean145
Skrivet av underwatch:

Använd klarnakortet utomlands, där har de inga avgifter. Funkade bra för mig förra veckan när jag var i Turkiet 😊

Jag kör såhär:

Klarna kort vid kortbetalning utomlands
Northmill när jag ska ta ut kontanter utomlands

Jag kör Klarna utomlands också och fungerar perfekt. Dom har en sjysst reseförsäkring också som man kan aktivera från appen vid olycksfall.

Av xSean145

Hatar att köpa ny router varje gång de kommer nytt flashigt wifi. Fan vad tråkig kostnad att lägga ut.

Av xSean145

Ta bort tangenten och spruta ner lite IPA och tryck några gånger. Det har löst problemet på alla mina tangentbord med samma problem.

Av xSean145

Trevlig barnkontroll!

Av xSean145

Båda är muppar och har aldrig tagit någon av dom seriöst. Brukar kolla på Jay ibland för att han och hans gäng åtminstone har lite humor.

Av xSean145

Säg att @Komplett ska ge dig dina pengar tillbaka bara. Vad är det ni bråkar över med OP om ni har fått tillbaka den för en månad sen? Helt otroligt att man ska hålla på att jaga sin retur så mycket.

Av xSean145

OLED panel fortfarande som ny efter 2229h. Anänder den som datorskärm/spelskärm. Älskar OLED och kommer aldrig gå tillbaka till LCD IPS skärmar igen.

Tillverkare: LG
Modell: OLED42C24
Paneltyp: OLED
Tid: 2229
Inbränning: Nej

Av xSean145
Skrivet av immutable:

Nä inte riktigt, i vissa fall förjänar dom säkert bottenbetyg.

Jag tänker inte läsa igenom alla omdömen, men i många fall verkar det handla om att

  • Det är svårt att nå kundtjänst (vilket kanske beror på vilken tid man ringer eller mitt i semestrar osv)

  • Det tar lång tid att behandla mitt ärende! (kan bero på semesterperiod, sjukdomar ja allt möjligt faktiskt)

  • Kundtjänst är otrevliga! (Ja, som man behandlar andra blir man ofta själv behandlad. Tror inte att de är otrevliga om kunden själv är trevlig. Har själv jobbat inom kundtjänst och fått höra det mesta som kunden anser sig ha rätt till)

  • Garantin täcker inte allt! Det är väl oftast tillverkaren som sätter villkoren och inte återförsäljaren?

Det man också ska ha i åtanke är att dom har fått 755 recensioner på 4 år och oftast skriver folk bara på trustpilot när dom är missnöjda, inte när allt gått bra. Nu har jag ingen aning om hur många kunder webhallen har, men jag gissar att det handlar om någon enstaka procent av alla kunder som är missnöjda.

Deras kundtjänst är värre än en bot. En bot skulle bokstavligen vara till mer hjälp. Jag förstår att frustrationen är stor hos många. Dom 100% förtjänar all skit dom får. Har själv handlat av dom i 20 år och kommer aldrig mer rekommendera stora inköp från dom.

Av xSean145
Skrivet av PatrickP:

Binance är ju det som funkar överlägset bäst enligt mig då de har stöd för väldigt många olika nätverk. De flesta kryptovalutor går att plocka ut i sin egen nativa blockkedja, men även som ERC20-token på Ethereum, BEP20-token på Binance smart chain osv. Många går även att plocka ut direkt till en layer 2 som Arbitrum eller Optimism.

Just SOL går att plocka ut på Solana eller Binance Smart Chain (självklart väljer man Solana i det här fallet).

Har man en kinkig bank så kanske de inte tillåter en att använda Binance, då funkar Coinbase OK (brukar vara lättare att få banken att godkänna att man överför till Coinbase än Binance), men är långt ifrån lika användarvänligt tyvärr.

Varför är just Coinbase mer godkänt än andra kryptohandlare? Har läst detta förut också men aldrig förstått varför?

Skrivet av orig_rejser:

Helt OT, bankerna försöker ju bara skydda sig mot svensk lagstiftning i längden, inte tron att alla är kriminella. Sedan om det har med okunskap om krypto att göra eller inte är ju ett annat ämne, men problemet i sig ligger högre upp.

Skitsamma vad dom har för anledning. Det förändrar inte hur det får mig att känna, utpekad som kriminell.

Av xSean145
Skrivet av immutable:

Nu tycker jag faktiskt Webhallen får oförtjänt mycket skit. Personligen har jag aldrig haft problem med dem, och jag har handlat mycket av dem genom åren. Har även haft ett par garantiärenden som gått igenom helt smärtfritt.

Läser man Trustpilot tycker jag mycket handlar om idotiska kunder (finns förvisso en del som är legit)

  • "Jag tappade min telefon i en vattenpöl och Webhallen säger att garantin inte gäller"

  • "Köpte en dammsugare, slutade fungera efter ett år när garantin var slut."

  • "Skärmen på min mobil sprack och Webhallen vill inte ta det på garanti"

63% (63% av 755 recensioner) av användarna på trustpilot som har lämnat 1 stjärna är idioter bara för att du personligen inte haft problem med dom?

Av xSean145
Skrivet av ipac:

Och hur får man så många användare som möjligt?

Genom att släppa en helt ny konsol och kalla den för PS5 Short och glida på sin framgång av att leda i konsolkriget.

Av xSean145
Skrivet av Mono:

Är ett bra sätt att göra konsolen billigare att tillverka och billigare att köpa som kund.

Jag tror inte att dom har någon avsikt att göra den billigare. 🤣

Av xSean145

Någon som har lite uppdatering på hur man lättast köper crypto till egen hårdvaruplånbok?
Jag köper lite gran då och då från Revolut bara för att spara, inga större mängder ca 500-1000kr per månad. Men Revolut låter mig inte överföra SOL till min egen plånbok????
Tycker det är rent av skit att svenska banker tror att alla deras kunder är kriminella. Blir trött på sånt.

Av xSean145

Fortfarande ful som stryk. Min PS5 är så ful att jag har gömt den under bordet för att slippa se den. Dessutom känns den väldigt cheesy och plastig. Delarna den är byggd med känns också väldigt billiga, bla de metall detaljer som finns på insidan känns som delar från en gammal HP kontorsdator. Över 7000 sek ska dom ha för den också. En riktig abomination.

https://i.imgur.com/NWWIswf.jpg