Inlägg

Inlägg som st33l har skrivit i forumet
Av st33l

lyssnar mest...där hör du jävlar inte att det skulle va nåt fel...sen vet man väl aldig hur han ser ut...läs hur han levt och hur han har haft olika utseende under olika turneer,,,förlåt om jag inte såg att det var Ozzy...men kom inte och sej det låte som nån dålig kopia iafall@Ronnie60:

Av st33l

hmm aa...@KingCobra:

Av st33l

skäms nu står man med sägget i brevlådan...men hur som hels...det e en bra video som jag inte borde nämnt ens sorry...faan@st33l:

Av st33l

eller ere verkligen så...isåfall ber jag om ursäkt om denna tråd...då blev jag verkligen lurad@50Spaenn:

Av st33l

@Allexz: nae det kan de inte va...du skämtar...Ozzy har en sån jäkla bra röst oxo jag tror ingen coopar den...nae de köper inte jag...sen vet man ju att lita och Ozzy känner varandra väl sen gammalt...tror inte detta e fejk

Av st33l

Ozzy bra eller inte så bra?

Älska såklart Ozzy, men i denna video" https://www.youtube.com/watch?v=GO3y4WNJE5I" så känns det som man gör lita ford väldigt "liten" och när Ozzy kommer in blir det mycket maffigare...lite Chorus kanske och få bredare sång på nåt vis. Ozzy gör oxo till sig ungefär som han vore helt körd gammal gubbe , vilket på sätt och vis oxo stämmer in. Men så där löjligt överdrivet nerknarkad e han ju inte...image?...dum image isåfall...ähh vet inte om jag ska gråta eller hylla gubben...han har en fantastisk röst och gjort mycket bra...men ibland går även idoler för långt tycker jag iafall

Av st33l

Nollställde biosen och kom då in. Laddade upp en oc-profil på 4.300mhz som jag kört förut. När thunderbolt är disable i bios så startar datorn överklockad. Men när jag aktivrar TB i bios så stannar den och kommer inte vidare liksom. skärmarna går inte igång ens.I menyn under TB finns en massa inställningar och jag vet inte alls vad dom betyder. Kanske kan vara nåt där som är fel. Näst nyaste bios uppdateringen gjorde att man fick tillgång till thunderbolt på mitt MB msi tomahawk men jag hittar inget om inställningar i nån manual för tb @panpo98:

Av st33l

Helt omöjligt att komma in i bios

Köpte mej ett asdyrt ljudkort med thunderbolt plus ett GC Alpine Ridge add in card till min 7820x och msi tomahawk MB. Var in i biosen och enablade tb där startade om datorn och den bootade. Allt är helt oklockat nu så jag tänkte jag vill in och klocka datorn till 4.3 ghz som jag kört förut. Men nu kommer jag inte in i bios längre. Varken delete eller f1 tangenten reagerar datorn på det minsta. bara går vidare och bootar win 10. Provat att hälla in shift och starta om. Kommer till en meny där man ska kunna välja att entra bios. klickar detta alternativ (kommer exakt inte ihåg nu vad den menyn heter. datorn är i studion just nu) men har googlat att detta ska funka, När datorn då startar om så kommer jag bara till en svart ruta där en markör envist står och blinkar uppe i vänstra hörnet. Nån som fattar vad detta kan bero på och ge mej nåt förslag vad jag ska prova imorgon när jag åker till studion igen?

Av st33l

Kolla efter ett rme kort. Har själv ett fireface 800 och det har jag anvnt i över 10 år. Aldrig strul. rme är kända för grymt bra drivers. Du kan hitta begagnade för mycket billigare än apollos men lika bra kort. googla och läs. Tror inte du hittar nånstans man skriver ner ett rme kort

Av st33l

Ähh har sett fram imot att dom ska fixa bättre windows för DAW och hade förhoppningar med denna version. Kör cubase och datorn kan inte utnyttja alla cores som jag har. Synd att du inte fick det att funka. Hade varit intressant att få höra hur denna version är gentimot andra win 10 versioner@Thareh:

Av st33l

Min mail är dold av säkerhetsskäl på blocket?

Har svarat på en annons på blocket och vi har kommit överäns att använda blocketpaketet. Nu när säljaren (han) ska fylla i uppgifterna så säger han att min mail är dold av säkerhetsskäl på blocket. Har detta med SPiD grejjen att göra oxo tro?. Nån som vet vad vi måste göra för att få igenom affären?.Har skickat till blocket oxo och får väl vänta till dom har tid att svara. Killen sticker till tokyo på tisdag så vi vill hinna göra affären innan dess

Av st33l

Har windows 10 ltsb och vart sugen att köra denna upgrade. Laddae hem Windows 10 Update Assistent och kryssade i upgrade. Men den står bara och tuggar på 0%. Lät den stå i flera timmar men samma sak. Tror ni det inte funkar att uppdatera ett ltsb?. Har ni nåt bra knep UTAN att jag måste formatera

Av st33l

@Tommy: ahh okej...tack

Av st33l

@Tommy: jo jag har tänkt på det. Men då bör man ju köpa varan för typ 10.000:- och det har jag inte just nu Vad skulle hända ifall jag får en sten då? Är det lungt att få igen pengarna isåfall?

Av st33l

@Tommy: okej, hadde varit bra med nån typ av blocket paket tjänst där man kan testa prylen i 24 timmar innan pengarna betalas ut. Vet dock inte om blocketpaketet går att använda till danmark. Sen ere ju inget som ska säljas eller köpas och då ere ju ytterligare tjorv...kanske får strunta i bytet då. Synd för jag ville verkligen byta

Av st33l

@Mogwaii: jo jag vet...men jag bor mitt i sverige och bara till göteborg har jag 85 mil att åka enkel

Av st33l

@KeepRaffing: han bor i Esbjerg

Av st33l

@Mizzarrogh: ja just ja...men hur skulle det funka om vi ska byta med varandra. Säg att jag skickar min preamp till honom och han skickar en sten till mej typ. Vad gör jag då?

Av st33l

Byta grrejjor med varandra?

Jo jag har en preamp som är värd runt 10.000:- ungefär. Jag har faktiskt 2 likadana. Men nu har jag hittat en snubbe på preampens forum som lagt ut om att byta sin preamp "rackmodell" mot en sån som jag har. Har varit ute efter en sådan rackmodell som han har förut men hittade ingen och då köpte jag en till som jag redan har till studion min. Vill väldigt gärna byta med honom men problemet är att han bor i Danmark och jag vet inte om något bra sätt hur man kan göra detta säkert. finns det nån typ av blocketpakets tjänst man kan använda inom norden tro? Man får godkänna varan inom 24 timmar?

Av st33l

@Frejoh466: jorå fattar men tänkte mer på att det kanske är bättre att ha lägre mhz för att få lägre latens och undrar vart är sweetspot på detta om du förstår min klena förklaring...kan 3000mhz minnen med lägre latens vara snabbare än dessa 4600mhz med högre latens? isåfall vart hamnar man för att få ut det bästa av båda?