Inlägg

Inlägg som pert har skrivit i forumet
Av pert

Köpte spelet till PC när det var rea och det vore kul att spela med folk.
Om någon vill lägga till mig är det: Arselbengt

Av pert

Coolt bygge. Hur mycket väger lådan?

Av pert

Förbeställde Victoria 2 i tisdags, download blir tillgänglig idag klockan 09:00

Av pert

Vad jag fått för mig så skulle det passa lore-wise om varje ras var en egen faktion. Skulle vara grymt coolt också

Av pert

Tänkte pröva en månad av detta spel igen för att se om jag fastnar. Tänker spela på Crom, funderar om det finns något gille jag kan gå med i?

Av pert
Citat:

Ursprungligen inskrivet av bingobelle
När man klarar lite olika saker i spelet så får man ju poäng för det. Tex så får man 25 poäng när man klarade the stone prisoner.

Har skrapat ihop ca 250 poäng men hur får man programat att fatta det?

Trycker man på den lilla pilen jämte symbolen för redeem code för att uppdatera så står den ju på noll ändå fast man har klarat massa quest.

Är det inte meningen att man skall kunna använda dessa poäng som man får i spelet för att ladda ner extra dlc.

Eller är det bara för riktiga pengar man kan köpa dessa poäng som används för att ladda ner DLC. i så fall, vad är meningen med poängen man får genom att klara olika quest i spelet.

Tycker att det verkar vara ganska buggigt det här med DLC och online profile mm.

Måste tex fortfarande starta DAUPPDATER manuellt fär att kunna spela spelet dvs ladda saves som innehåller extra downloaded content.

Är det ngn mer som måste starta DAUPPDATER för att kunna ladda saves som innehåller the stoneprisoner?

Achievements är bara achievements, för att kunna köpa DLC måste du köpa poäng ifrån biowares social sida.

Av pert

Jag kan spela med grafikinställningen på högsta men skulle jag röra på textur-upplösningsinställningen över medium så får jag hemska fps drops skapligt ofta.

Av pert

Jag fick en hjälm när jag gjorde den questen utan att någon dog, minns inte om hjälmen är bra.

Dold text
Av pert

Aldrig något för vänsterhänta

Av pert

Men om du lyssnat på deras kommentarer är det fortfarande mycket som ändras i design osv och det tyder på att det är lång tid kvar på utvecklingen av spelet.

Av pert
Citat:

Ursprungligen inskrivet av edgren
Testade demot då när FZ hade fixat in det till deras databas. Skapade en hel väguppsättning över hela kartan. Nästa steg: Lägga till hus. "Wiie!", tänkte jag, men vad märker jag då? Jo, man kan inte lägga till några byggnader! Väntade i kanske 25-30 minuter med tanke på att kanske det beror på att det inte finns några invånare än. Fortfarande inte tillgängligt. Då fick jag nog.

Cities XL är rena skiten! I alla fall demot. Plus, det tog aslång tid innan jag kunde ens spela spelet pga det var tvungen att ladda in allt!

Du får ju en liten mini-tutorial när du börjar din stad. Först ska du bygga en väg ut till omvärlden i något av de blåa områdena, sen ska du ha en city-hall och ett power plant och efter det kan du bygga det som behövs för att folk ska börja flytta in.

Av pert

Spelade demot i två dagar och tycker det är skitbra, mycket bättre än simcity 4 och jag kommer att köpa det när det kommer.
Lite trist att demot är så begränsat, 20000 invånare kommer man upp till på cirka 30 minuter - en timme, tycker också att det är svårt att bygga alla utilities och leasures då dessa har väldigt hög maintenance kostnad.

Av pert

Europa Universalis 3

Av pert

Hittat 2 Hellslayer 2 Buriza och en Flamebellow idag, ngt ni tycker man ska spara eller sälja/ge bort?

Av pert

Går lite segare med stuff-hittandet för mig, brukar springa i ancient tunnels i lost city a2 men inte än fått ngt bra, med cirka 220 mf på sorcen.

Edit: hittade en andariels visage med 8% life leech nyss.

Av pert

Finns det ngn som spelar detta skapligt regelbundet som jag kan lägga till i min friend list? Har inga kompisar de gångerna jag spelar och det är tråkigt
mitt är iaf: pertan

Av pert

Köpte spelet i veckan men min dator har svårt för det, crashar ofta, får grafikbuggar plus att det är väldigt låg fps ofta. Har tänkt uppgradera datorn men velat vänta till det kommer kort som stödjer DX11, bara lite störigt.

Av pert

Jag hade inte färglagt tatueringen, tycker inte att det passar med massa färger på kroppen.

Av pert

1. Mass Effect
2. Baldurs Gate 2

Av pert

Intressant idé detta. En idé för att slippa se in är att köpa ett par burkar med sprayfärg och måla insidan av plexit med.