Inlägg

Inlägg som flexen har skrivit i forumet
Av flexen

41 sek med xp barton 2500+ @ 3600+
pc3200 i 230 mhz

Av flexen

G5 är snygg!

Av flexen

GAIM !

Av flexen

Jag har gjort ungefär detsamma men inte lika stiligt, man får verkligen se upp med temperaturen i sin låda, det skulle nästan vara bättre att skippa hela chassiet men då blir det ju lite strul om man skulle vilja ta den någonstans. Jag håller med JL att det är totalt hopplöst med sladdar och om man vill in i datorn. Speciellt sen min låda bara är ungefär hälften så stor. Sen har jag hål i botten och jag funderar på att sätta två tysta 120 fläktar som drar ur luft vilket ger självsug. Men jag är inte säker på att det räcker. Känns som om det skulle vara smidigare i längden att ha en knäpptyst kylning till grafikkort och processor. Sen får man kanske leva med att sina hårddiskar låter en del trots att dom faktiskt är ganska nya.

Av flexen

vad är det för postförskott som inte kostar mer än 56 kr exkl moms när det är en skärm som väger över 20 kilo ?

Av flexen

Köp ett lexcom system istället. Det lär kosta skjortan men vad gör man inte för att vara på topp.

Av flexen

Jag köpte en 80 Gigare för ett år sedan, hade först problem med datorn så att den startade om hela tiden och jag misstänker att hdn tog ganska mycket stryk just då. Sisådär 3 månader senare lät hårddisken förfärligt. Nu i somras köpte jag en ny 160 Gigare med 8 MB cache minne. En vecka senare lät den nästan lika illa som den förra... vad ska man säga !?

Tänkte bara lägga till att det var två stycken Maxtor hårddiskar. Någon som känner igen sig ?

Av flexen

Jag har gjort det ett antal ggr. Gick in på posten och visade upp kollinumret. De vill nog helst att du har leg med dig.