Inlägg

Inlägg som flexen har skrivit i forumet
Av flexen

Har en i6000 med 740 processorn och Ati X300 128 MB, jag har testat att ladda ner filmer i HD kvalitet och testat dom i VLC. Det är svårt att säga hur det går att köra långa filmer men dem korta filmerna jag har testat med har flytit på bra. Jag talar såklart om 1080 filmer då :).

Men som sagt så har jag ingen längre film att testa med och det funkar bara om man har pluggat in laddaren om man nu inte vill äta upp batteriet fortare än kvickt. Ljudnivån är väl helt ok men ljudlös är den inte (jag är ganska ljudkänslig).

Av flexen

Jag hade Bostream 0,5 innan vi blev överflyttade till bredbandsbolaget. Trevligt tänkte jag eftersom vi så småningom fick billigare räkningar. Några månader senare var jag och kollade vad de hade för andra alternativ och såg att 2 Mbit kostade lika mycket som vi betalade för vårat 0,5.
Jag ringde kundtjänst och de sa att jag inte kunde få 2 Mbit eftersom alla dem var upptagna och att jag skulle automatiskt bli inkopplad på 8 Mbit istället. Detta beror väl antagligen på att dem inte vill använda Telia/Skanovas 0,5 eftersom det kostar dem mer pengar (jag tror det har med det att göra, inget jag vet med 100%). De sa att vi skulle bli inkopplade någon gång under hösten och detta har inte skett än =/. Så nu ska vi nog säga upp vårat abonnemang och byta till Telia.
Annars är jag inte missnöjd med bredbandsbolaget men de hade gärna fått meddela oss innan så att vi kunde fått ta ställning till deras "uppgradering" av våran internethastighet.

Av flexen

Känner igen det där, min kompis har samma symptom. Det var hans grafikkort som pep. Ibland gjorde den det i spel också. En kille jag känner påstod att det kunde vara kondensatorerna som vibrerade eller något liknande. Ingen aning om det gör något eller om man kan göra något åt det.

Av flexen
Av flexen

Jag kör en S-VHS kabel in i min Dell i6000 och sen in i tvn via en scartkontakt. Funkar prima, jag kör med original drivisar.

Av flexen

Du hittar programmet där du bränner ut skivan på startmenyn > alla program > Dell accesssories. Kan man verkligen ta bort den där partitionen med återställningsfilerna?

Av flexen

Var är det för kablar du använder då?

Själv kör jag på en s-video kabel och in i tvn via en scartkontakt. Funkar fin fint på min Dell (I6000).

Av flexen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Cyberhof
Nej du förlorar inte så mycket på att ha minnet på 187.9 men akta din processor vcore 1.85 låter farligt högt...

/ när jag började clocka köra jag på 2v! dödade mitt nätagg så!. för mig tog inte prollen skada. dock var det farligt högt.

Av flexen

Jag köpte en exakt likadan, fast jag lade till 60 GB hårddisk. Har haft den 3 dagar och är nöjd än så länge även om färdig installerat är vad det är.

Av flexen

Jag valde bort alla sådana paket när jag köpte min 6000 (som förövrigt kom idag) men det är ju helt upp till dig.

Av flexen

Jag kan säga det att oftast handlar det om några hundralappar upp och ner mellan deras erbjudande. Om man tänker på det slutgiltiga priset alltså.

Av flexen

Jag tycker nästan att det ser ut som om dem har gått ett steg bakåt med designen på fronten. Man skulle kunna tro att den var tillverkad i början på 90-talet. Någon annan som tycker likadant? Den känns nästan som en "sleeper".

Av flexen

Hade det varit jag hade jag valt denna skärmen: Viewsonic VX715
Synd att man inte får DVI kabeln med i paketet bara :/

Av flexen

Delight: Fantastisk kvalitét på bilderna och bilderna i sig är också mycket fina.

[EDIT]
Hur gamla är dina objektiv du har nu då?

Av flexen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av nahoj
några bilder från senaste tiden som jag är rätt nöjd med:
http://photos13.flickr.com/16128466_776340e7d1.jpg

har inte lagt ner särskilt mkt jobb på att efterbehandla bilderna.

Jaså du har varit ute och fotat vid knäbäckshusen, trevligt värre Men den där röda grejen längst ner till vänster ser inte så kul ut. Trevligt foto annars

Av flexen

Mycket snygg...

Av flexen
Citat:

Ursprungligen inskrivet av WaR
Limmat/tejpat på en tändsticka, satt igång fläkten, och hållt plånet mot stickan. Gissar jag på :).

Det kan inte vara så att personen har satt på en tändsticka på varje blad och sedan satt på fläkten och sedan på med plånet?

Av flexen

270W, känns som om det aldrig skulle kunna bli det Jag har 300W känns säkert.

Av flexen

Jag har precis köpt ett FSP 300W (den för 295 kr) och jag får säga det att jag hade hoppats på att den skulle vara ännu lite tystare men jag är ändå nöjd trots allt. Så i mitt chieftec dragon chassi är det just nu mitt nya nätaggregat som låter, visserligen inte mycket men mer än det andra.

Av flexen

Jo, jag har bara köpt en påse på ICA men jag funderar på att sätta hårddiskarna i någon slags "riktigt" gummi. Men jag vet inte var jag ska få fatt i några sådana, vi får väl se hur länge det håller.