Inlägg

Inlägg som U-S-S-R har skrivit i forumet
Av U-S-S-R

Riktigt fränt. Dim på slangen, 13/10?

Av U-S-S-R

God jul!

Av U-S-S-R
Skrivet av Bad Habit:

Härligt, äntligen en efterträdare till min i7 920

Skickades från m.sweclockers.com

Instämmer.

Av U-S-S-R

Börjar bli dags att införskaffa rudder pedals till detta spel nu. Twist funktionen på joysticken har dugit bra hittills men man måste ju vara lite mer seriös. Så vad kör ni med för några? Verkar ju nästan bara finns saitek pedalerna men jag är lite orolig över kvaliten på dom. Verkar vara en del som går sönder fort enligt folk.

Av U-S-S-R

Känns som hela säsong två har handlat om att leta efter en bortsprungen flicka. Inte direkt min kopp te så att säga. Avsnitt 7 var den enda vettiga hittills.

Av U-S-S-R

Lyssna inte på tomtarna. Längden är perfekt och jag ser fram mot nästa del.

Av U-S-S-R
Skrivet av flyawaynille:

Hur gjorde ni i valet mellan Stormcloaks och imperials? Svara gärna varför ni valde den ni valde och hur det påverkar alla. Har svårt att göra valet då det känns lite som skit mot skit. Stormcloaks som bara vill ha nords och inget annat och imperials som vill leka världspolis.

Jag skulle också vilja veta konsekvenserna, har lite svårt att bestämma mig.

Av U-S-S-R
Skrivet av Knoob94:

Behöver hjälp jag me... Gick in i en grotta, väl där inne crashar spelet. När jag startar om spelet så spawnar jag i grottan, vilket gör att spelet crashar så jag kan inte spela :/ Har provat ljudgrejen som jag hitta när jag surfade men det funkar inte. Alla drivisar är färska så det är inte problemet, behövs en ny patch kanske? Kör på steam btw.
Jag skulle kunna loada en tidigare save men då går jag miste om draken jag dödade.

Diggar spelet på dom 4 timmarna jag han spela

Testa window mode. Hjälpte mig.

Av U-S-S-R

1h~ är perfekt. Whiners kan zappa igenom skiten.

Av U-S-S-R

Problem här med. Blir så jävla less på dagens labyrinter man är tvungen att ta sig igenom för att ens få starta skiten.

Av U-S-S-R

Om man bortser från Ubisofts bloatware launcher som kan brinna i helvetet så måste jag säga att jag gillar spelet. Dock så går mitt 580 varmt som satan när man lirar just detta spel, så jävla hypad är ju inte grafiken.

Av U-S-S-R
Skrivet av Manneh:

Hallå, jag undrar vad som har hänt med musmattan 5L? Jag hittar ingen som har mjuk överdel och en botten av hårdplast. Om ni bytt namn eller övergått till en annan modell skulle jag gärna vilja veta vilken

Samma här. 5L är den bästa mattan jag har haft men min börjar se lite väl skabbig ut nu. Har inte lyckats hittat nån direkt uppföljare.

Av U-S-S-R

Underbart.

Av U-S-S-R

Nåt annat ställen än webhallen som säljer CE? Börjar bli lite smått sugen på skiten.

Av U-S-S-R

Fick mitt Zenus case igår. Väldigt nöjd med den hittills. Man vänjer sig med luckan. Precis som Rorax så fick jag mitt efter, 3-4 dagar? så det är kanske inte värt att punga ut 150spänn mer för express (eller vad det nu kostade).

Av U-S-S-R

hawk 2 är väl ett arcade spel?. DCS A10 är en renodlad simulator. Rekommenderas starkt. Grym grafik samt realism på helt obeskriviliga nivåer men förväntade dig inte att kunna lira det nå vidare utan att gå igenom den 700 sidor långa manualen samt spela igenom alla training missions ett par gånger, tar ett tag kan jag säga. Så det beror på vad du vill göra.

Jag kör med en x52 pro samt trackIR som f.ö är ett måste till dcs a10 men det kostar ju lite då.

Av U-S-S-R
Skrivet av murklor:

Skal och display skydd, silikon och usch, pff... Bara skräp.

Läder hela vägen runt ftw!

http://www.zenuscase.net/

Onekligen riktigt snygga. Tror dock jag måste köra på nåt lite mer dammtätt.

Av U-S-S-R

Köpte gx660 622ne idag. Ser bättre ut i verkligheten än på bild må jag säga. Men jag gillar inte hur den låter i idle. Låter som ena fläkten rasslar lite, ganska svagt men nåt sjukt irriterande, finns också nå svagt tjutande ljud inblandat i röran, kan vara från hdd:n. Nu när det är det enda man tänker på så låter det ju förjävligt. Funderar på man ska orka lämna in den, finns väl en ganska överhängande chans att supporten inte tycker den låter så illa och så får man betala istället. Får väl se om nån dag hur man uppfattar oljuden.

Av U-S-S-R

TrackIR och x52 Pro beställt. Ge mig en vecka så ska vi se om man inte får upp Bettan i luften, är jättegärna med på lite coop då.

Av U-S-S-R

Satt och hade sånt jävla problem med grafikkortet. Bråkade med det ett par timmar, inget konstigt med just det, man ju van med problem efter att ha haft 5970 i mer än ett år. Men så börjar man höra ett sånt in i helvete fräsande. Kollar in i burken och ser att det läcker ifrån en koppling, droppar rakt ner på PCBn där det gurglar lite sött. Måste ha uppstått efter jag drog med datorn på ett lan, man blir lite oförsiktigt efter tag och sket väl i att göra en kontroll när man kom hem.
Men jag är glad! För nu äntligen så har jag en anledning att slänga fanskapet som har varit en sån jävla börda, tvi fan på crossfire och deras jävla drivrutiner så imorgon blir det affären och ett 580! yipi!