Inlägg

Inlägg som Profetengus har skrivit i forumet
Av Profetengus

Hade varit nice om vi i Sverige också kunde lagstadga att alla ska ha rätt till internet. Sen kan man ju diskutera hastigheten. 1mbit känns som en riktigt vettig nivå att lägga sig på på kort sikt.

Stort kudos till Finland

Av Profetengus

Ser fram emot det färdiga resultatet.

Av Profetengus

Finns ju även Mandriva linux one 2009. Kör det själv på min eee 901.
Det finns ingen torrrent klient installerade i Xandros vad jag vet, så det funkar inte direkt ur lådan. Musikspelaren som är installerad i Xandros heter Amorak och är väldigt lik Foobar.
Ubuntu eee e helt okej. Finns en del olika linux distros som funkar mer eller mindre smärtfritt på eee. Det är oftast en smaksak vad man föredrar.

Vill du läsa mer kan du ju gå till eeeuser.com och läsa i deras forum.

Av Profetengus

E det dom världsberömda mita-breV speglarna från Japan??? Asfett!!! Trodde inte någon utanför asien hade sådana.

Av Profetengus

Tycker det är ett klassiskt uttalande från Jobs. Apple blånekar till allt fram till att dom har en färdig produkt. En anledning är att går man ut nu och säger vi kommer ha en netbook på marknaden om 8mån så skjuter en del kunder upp sitt dator köp. Då e det bättre att förneka så folk köper befintliga laptops från Apple. Antagligen väntar Apple in hårdvarulanseringar som inte skett än, så som 2kärning Atom om dom nu använder en sån.

offtopic: lägg ner hela mitt OS e bättre än ditt OS. Jag är glad att det finns mer än ett OS att välja på. Det betyder att det är sannolikare att man kan hitta ett OS som passar en perfekt. Om det sen heter Windows, OS X eller linux spelar ingen roll.

Av Profetengus

Vi borde starta en tråd med skojiga reklamfel om datorer. Detta var kul och liva upp min morgon lite.

Av Profetengus
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pekkasteele
Men i detta fal så är väl ett nytt nman rätt ok, det blir ju ändå nytt namn OCH ny GPU samtidigt, så det är ju i stort sett ett nytt kort, like vekare version av ett som finns redan iofs, men likväl nytt.

Vad har det "nya" 9600GTO gemensamt med det gamla? förutom att det är kortet som är snäppet sämre än 9600GT då.

Håller med det är ju en ny gpu så då ska det ju döpas om.

Av Profetengus

Tur att dom försöker hindra Ballmer från att vittna. Tänk när han måste svära på bibelen att tala sanning. Han kommer brinna upp eller explodera.

Av Profetengus

Hurra äntligen fixar dom namnen. Nu blir jag glad. Tror jag får fira med att köpa ett kort med nytt namn från dom.

Av Profetengus

Riktigt kul o ovanligt. Sånt här gillar jag. 10p

Av Profetengus

Det här är jätte dåligt om det visar sig vara sant. Fy skäms på ati. Blir bara arg när man hör om sådant här. Det kvittar om man heter Ati eller nvidia, man får inte göra så här.

Av Profetengus

riktigt snygga skrivbordsbakgrunder. Du har inte en länk till dom?

Av Profetengus

Jag gilla ditt skrivbord

Av Profetengus

Personligen bryr jag mig inte hur folk får ihop sina pengar till sina datorer.

Ontopic: trevlig burk, fick min två veckor gammla burk att framstå som bajs....men då har jag bara lagt ut 6000kr på den.

Svårt habegär infinner sig!

Av Profetengus

Finns gott om metaforer i den här reklamfilmen. T.ex "is that your toe?, No it's leather" som är en pik åt apple, att vi bygger en produkt som många olika fötter(datorer) passar i. Inte bara fötter vi själva tillverkat.

Av Profetengus

Jag kör mitt 4850 passivt. Köpte ett Arctic Cooling Accelero S1 Rev2. Funkar utmärkt. Blir inte så varmt som referenskylaren. Har två lågvarviga chassifläktar. En som suger in luft och en som suger ut luft. Verkar funka hur bra som helst. Men jag har inte mätt tempen, men det känns mycket bättre kylt nu. Men man vill ju se ett test på Gigabytes kort. kan vara kul att veta hur det presterar.

Av Profetengus

ser inte vad problemet är. Nvidia släpper ett till kort så det finns mer att välja på. Namnet är ju logiskt, kanske är ett tecken på att nvidia tänker ta tag i namngivningen av sina kort. Jag ser ju hellre att dom döper sina kort till 8500, 8550, 8600, 8650 än alla dessa ändelser dom använder just nu som gts,gt, gtx, gtv, gtr, gte,gtj också vidare.

Av Profetengus

Jag tycker att det är dåligt av ati/amd att göra så här. Fixa referenskylarna direkt från början. Jag gillar ati's kort men blir besviken när sånt här händer.

offtopic: om man kör nvidia eller ati kvittar bara man e nöjd med sitt kort. Sitter själv på ett nvidia kort nu men tänkte köpa ett ati 4850 snart men nu kanske man ska vänta lite till.

Av Profetengus

Det här e hur bra som helst för mig som snart ska bygga en stationär från grunden.

Av Profetengus

Jag och él Mero foldar för att få brudar ^^ [/QUOTE]

Får man brudar!? Sign me up! Here I com chiketys